Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Hmm peste ce am dat acu 10 minute smile.gif)

http://img222.imageshack.us/img222/5481/sro20060414172959889lu.jpg

http://img222.imageshack.us/img222/9283/sro20060414173024178kc.jpg

Posted

Pai dupa ce ii facui a doua poza a aparut pe langa el cavaleria de devil yeti si de sonar si va dati seama ca toti am luat-o la fuga ca deh a venit in zona de Mujigi adica de lvl 49 sad.gif Daca nu veneau intariri il rapuneam crybaby2.gif

Posted

sincer m-am cam plictisit. pentru ca noi pe oasis facem numai exp si atat. la lvl 48 e chiar prea boring sa stai sa omori monstri la nesfarsit.

suntem 3 oameni in guild deci ciuciu alianta, tradeuri si asa mai departe care fac tot farmecul jocului.

crearea unui guild puternic+alianta+jobs e scopul jocului de fapt.. noi nu prea am reusit asta 00000019.gif

Posted

sincer m-am cam plictisit. pentru ca noi pe oasis facem numai exp si atat. la lvl 48 e chiar prea boring sa stai sa omori monstri la nesfarsit.

suntem 3 oameni in guild deci ciuciu alianta, tradeuri si asa mai departe care fac tot farmecul jocului.

crearea unui guild puternic+alianta+jobs e scopul jocului de fapt.. noi nu prea am reusit asta 00000019.gif

eu inca mai omor plante ...

dar nu ar trebui sa mai joace careva si mu ? sef.gif

Posted

parca tot MU e mai fain,chiar daca are acelasi scop: kill and kill(hack'n slash).

la Mu stai in party afk sau unu stau cu un clicker si restu sunt afk sau vorbesc....in schimb la silkroad poti lasa afk doar cu stall-ul si trebuie sa muncesti singur ca sa cresti....diferenta dince aceste jocuri este imensa

Posted

Sal, numa ce m-am apucat si eu de SilkRoad...e super, am facut lvl 6.Imi place mult.Dar sa imi spuneti pe ce server sa ma duc, ca nu stiu unde stau romanii de obicei...

Posted

Eu am rds la 512 si joc pe Troy.Nu este absolut deloc, nici umpic de lag...

Oricum nu ma mai duc pe alt server, am facut lvl 6 si m-am chinuit.Nu stiu cum sa fac lvl mai rapid...am pus magiile...

Posted

Cred ca ati observat ca acum se intra mai greu si e mai putin lag.

Nu cred ca lagul era de la maimute ci de la faptul ca nu mai exista o limita de jucatori online pe server. Pana de curand puteai intra oricand imediat fara nici o problema, insa era imposibil de jucat din cauza lagului. Acum nu mai e lag dar e mai greu sa intrii tongue.gif. Eu zic ca e mai bine asa.

Posted

Valek' date='Apr 17 2006, 10:28 PM'] Cum pot avea animale? (fara bani reali, sau credit card)

se puteau cumpara scroll de la jucatori care achizitionau scroll si le vindeau pe gold....dar nu se mai poate..sad.gif acum doar cu bani reali poti avea maimuta

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...