Sephiroth Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 e doar n client la ksro , in el sunt incluse ambele parti (china,europa) btw am auzit ca in jSRO exista si alt continent numit Africa ... parca si Asia <_< cate continente or mai baga astia ? :surprised:
Mallkor Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 e doar n client la ksro , in el sunt incluse ambele parti (china,europa) btw am auzit ca in jSRO exista si alt continent numit Africa ... parca si Asia cate continente or mai baga astia ? am auzit doar ca vor mai baga islamic world mai peste "n" ani......care poate fi in africa si/sau asia....
AngeIIo Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 La inceput vor fi 2 cliente diferite. Ca sa te joci cu europenii intrii pe unu, si ca sa te joci cu chinezii intrii pe celalat. Noul client pt europeni il puteti dw deja, mergeti pe pagina oficiala si vedeti acolo. Dupa ce l-ati descarcat asteptati updateul, il instalati si va puteti juca. Europa o sa fie initial un fel de beta test. Dupa ce va fi curatat de buguri erori si alte chestii toti vom descarca un al treilea client care va cuprinde si euro si china, iar caracterele chinezesti se vor putea intalni cu cele europene, hartile se vor unii, cum este acum in ksro , jsro etc. Asa a fost si la coreeni si la japonezi, banuiesc ca asa va fi si la noi. Vom vedea luna asta.
BogdaNzZ Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Iar vorbiti aiurea.Va fi doar UN client in care vor fi amandoua natiile si europenii si chinezii.Cand e sa va faceti character apar 2 harti si dati click pe care vreti: stanga e europa si dreapta e china parca.Dati click si la urma va faceti character ca pana acum doar ca, characterele europene sunt mai marfa.LE: pana la urma om trai si om vedea :)
SimplySimple Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Am si eu o intrebare.Unii supun ca Silkroad Europe apare pe 8-9 Iulie altii spun pe 18 Iulie altii spun ca nu va aparea nimik decat un update la silkul normal. X-( So cand apare sau cand se face "updateul" (eu nu cred faza cu update deoarece nu are cum sa combine silkul normal cu silkul ala asta ar insemna ca poti incepe de la lvl 1 din doua orase si parerea mea ar fi total aiurea.) Apropo m-am documentat si dupa map de la Europe am vazut ca nu e nimik din Silk normal deci nu mai spuneti ca se face update, ca altfel specifica ceva de asta. Nu stiu unde te-ai uitat tu sau cat de bine te-ai documentat...dar nu e asa...harta "Europe" va fi in vest-ul Karakoramului.Daca ati fost acolo ati vazut ca sunt niste corabii zburatoare...acolo se va baga un npc care va face trecerea in europa....si eu tot de 18 iulie stiu.Apoi partea cu 2 orase de unde sa poti incepe...nu este nimik aiurea...cand se face update-ul de lvl ca sa fie maxim 90 rasele astea 2 se vor putea lupta intre ele....fara cape fara nimic. BTW ...cei care munciti din greu sa dati lvl la joburi...nu va mai obositi...se ia de la 0... Bafta allz :tiphat:
Equilibrium Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Lolz eu nu cred ca o vor lua toti de la 0(zero).Pai gandeste-te omule cei care au bagat sute poate chiar mii de dolari in caractere ce scanadal vor face pe forum si peste tot :).Dak va fi asa cei de la Joymax vor avea mari batai de cap:D.PS: de lvl 90 nu sa precizat nimik in anuntul ce l-ati primit pe mail, ci doar ca vor aparea noi skill-uri pana la lvl 80.
The Dash Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 ink nu se baga cap de 90 ...mi se pare k de craciun odata cu eventul....cred
Guest WinterKnight Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Bun vad ca nu m-am documentat bine, deci cand va aparea silkroad europe putem juca in continuare cu caracterele care le avem acum pe silk normal?
BogdaNzZ Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Da ma veti putea juca cu aceleasi caractere.A inteles BlueNuker gresit.
AngeIIo Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Iar vorbiti aiurea.Va fi doar UN client in care vor fi amandoua natiile si europenii si chinezii.Cand e sa va faceti character apar 2 harti si dati click pe care vreti: stanga e europa si dreapta e china parca.Dati click si la urma va faceti character ca pana acum doar ca, characterele europene sunt mai marfa.LE: pana la urma om trai si om vedea :) :blink: Eu spre deosebire de tine nu`mi dau cu presupusu. am zis cum a fost la celelate versiuni ksro si jsro. in final va fi doar un client cum ai zis tu. la inceput nu
asdfg11 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 speedyz are dreptate experienta de la joburi va fi resetata la 0 si pobabil vor baga un ranking system pe site daca nu acuma mai incolo...asa e si in korea
Sephiroth Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 credeti ca o sa le pese alora de la joymax ? nu cred , au ignorat pana acum toate plangerile userilor si propunerile lor,de ce i-ar asculta acum?
Vlad Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 deci pana la urma stiti cand apare SilkRoad Europ? azi, miane sau 18+? ..
Equilibrium Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 keltzy luna asta e sigur ca apare asa ca rabdare...
Vlad Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 keltzy luna asta e sigur ca apare asa ca rabdare...k..eu am intrebat dar cand.. ca tot vazusem zvonuri ca pe data de bla bla apre.. etc..
alonehome19 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 luna asta se baga sigur...dc nu chair acum marti cand va fii inspectie.Si din cate am inteles nu vor fii 2 clienturi diferite.Deci cu caracteru chinezesc vei putea merge in concediu in europa.Oricum vom vedea cand il baga.Sper sa fie ceve interesant k m-am km plicitist de silk,ma bate gandu sa imi iau WoW.
BillyTalent Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 luna asta se baga sigur...dc nu chair acum marti cand va fii inspectie.Si din cate am inteles nu vor fii 2 clienturi diferite.Deci cu caracteru chinezesc vei putea merge in concediu in europa.Oricum vom vedea cand il baga.Sper sa fie ceve interesant k m-am km plicitist de silk,ma bate gandu sa imi iau WoW.o fii fain poti face acadenie si de acolo poti face honor points cu punctele acelea poti lua sos de la nps.....si eu nu iti recumand sa joci WoW ca eu am jucat si am caracter de 57 lvl dar numa mam enervat cu el....si dai o gramada de bani aiurea....adic devine borin cand la lvl 30 te fura toti....suces :right:
alonehome19 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 iti zic eu k mai mult dau la silk premium +pet+50 silk pt reverse si global, pe cnd la wow 450 de mii pe luna deci mai mult bagi in silk :)
Aldguth Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 The update download is a add-on to the existing iSRO client. Please remember, the Legend I, Europe is one game, for Chinese AND European characters. The existing Chinese character accounts will not change. -Joymax Moderation Team. Pentru cei care intrebau daca vor fi 2 cliente. Update-ul va fi pe 10, 17, sau sfarsitul lunii
AdYY_89 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 sall all am si eu o intrebare...am un nuker lv 38 pe spear..si vreau sa ma mut pe sabie si scut tot de acelasi level....tre sa scot skillpointurile de la spear si sa bag la sabie??...k doar nu folosesc skiluri de sword doar nuke... Eu vreau sa zic pot sa joc cu sabie si scut si sa imi upgradez la heuksal in continuare? sa primesc experienta? sau o sa primesc experienta dupa gapul de la sword..? eu am pus odata sabie sa omor mobi si tot aceasi experienta primeam ca si knd foloseam spear
Sephiroth Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 pai nu conteaza , primesti sxp de la gapul pe care il ai cel mai mare mastery... adica sa zicem ca tu ai lvl 30, heuksal 30 , bicheon 25,lightning 28 , fire 20 , cold 24adica gap 0 , gapu se calculeaza dupa heuksal pentru ca e cel mai mare level de la mastery... sper ca am explicat binebtw cand te duci la hunting iti recomand spear pentru ca face mai mult dmg ca sword... sword ar fi bun la pvp:)
AdYY_89 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 ok am inteles asta dar dak vreau sa ma mut pe sword si de acum sa joc numai pe sabie si scut nu are nimik nu?? o sa imi fac gapu la heuksal :)si am vazut acolo la Heuksal Mastery de ex eu am gap 1 sunt lv 38 si am mastery lv 37 si scrie acolo asa " Spear/Glaive When Equipped atack power 37%" asta conteaza? sau se refera la psyhical atack, la nuke nu conteaza aia nu? k doar si la Force la fire...etc este asaMS :)
AdYY_89 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 ms mult man deci pot sa ma mut pe sabie si scut :) si la vanat o sa folosesc spear iar la pvp sword :D ms ;)Oare majoritatea nukerilor folosesc si sword si spear?:D
Equilibrium Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Dar sa iti spun un pont... ca nuker tu fiind nu cred ca o dai numa cu nuke ;), si eu sunt si am fost si voi fi nuker si nu e chiar usor sa fii nuker si sa faci pvp. Si eu sunt ca si tine cu spear si sword, dar pe sword am numa skill-ul care arunca oponentul jos si e chiar fain mai ales atunci cand incepe oponentul sa te injure de nervi . Oricum e treaba ta. Good Luck!