Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest WinterKnight
Posted

Cine este interesat de propunerile mele ma poate contacta la id-ul de messenger WinterKnight18 :comp2:

Posted

stiu k nu e despre silk road si imi pare rau de offtopic dar poate cineva sa ma ajute cuceva....nush ce are dar placa mea video tot face fitze si de multe ori cedeaza....nu pot sa joc nik k mi se blocheaza sau orice char se lipeste de mine cu o atza sau ceva tot e legat de mine din cauza la placa...si desctopul se vede nasol....am instalat cele mai noi drivere-nic....miam formatat pc-ul-nik...nush ce sa mai fac...nam ami jucat CEVA de 2 sapt...pls ajutatzima k sunt disperat :((

Guest WinterKnight
Posted

Get a New PC.Daca il ai de 2 ani si ceva deja e depasit.Fara suparare dar a aparut ddr2 si pc express so ori iti iei o placa video noua dar nush daca mai se gasesc asa usor pe AGP asta daca ai pe AGP :) (iar daca e integrata placa video GET A NEW PC) :comp1: :comp2:

Posted

imortal e cand ai +4 la un item si dak incerci sal faci mai mre si da fail ai sanse sa se strice de tot adik sa nul potzi folosi....stedi nu am intzels prea bine nici eu...revul are acuma nish updateuri pt charuri si skiluri si cred k nu vrea sa dea premiul ala kre la promi.. :D........... :crybaby: tot nush ce sa fac cu placa :crybaby:

Posted

nu stie nimeni sa imi explice de ce nu merge situ www.rev6.com habar nu am ce vrea

si mai o intrebare pentru ce este bun immortal si stady ?

Free for all :beer:

stady impiedica itemul sa piarda din durabilitate ai vazut ca sunt arme care au cu rosu durability reduce, asta se intampla cand vrei sa faci un item mai mare de +4

imortal impiedica distrugerea(pierderea ) itemului atunci cand vrei sa faci itemul mai mare de +4

Guest WinterKnight
Posted

Eu stiam ca se fac cu FRAPS dar mie mi se misca prost cand filmez cu fraps ocupa multa memorie din ram cred. :comp1:

Posted

am un program interesant la silk , te lasa sa zici cuvintele filtrate (cum, f*ck etc.) si daca nu prinzi loc dupa ce bagi codu , poti sa incerci iar si iar si iar pana prinzi loc ^_^ si acum am intrat in silk... serverele's cu check <_< (da stiu ca in fiecare marti e inspectie , btw o sa scoata skill ticketurile )

Posted

am un program interesant la silk , te lasa sa zici cuvintele filtrate (cum, f*ck etc.) si daca nu prinzi loc dupa ce bagi codu , poti sa incerci iar si iar si iar pana prinzi loc ^_^ si acum am intrat in silk... serverele's cu check <_< (da stiu ca in fiecare marti e inspectie , btw o sa scoata skill ticketurile )

....si programul ala de unde il iau?

Posted

si te-ai gandit sa faci spam aici...

am am da nu va dau ca mi l-a dat unu smecher sa fim seriosi parca ai fi de gradinita

ps: daca stai sa cauti pe net gasesti orice.

btw inspectia mai tine 2 ore daca e sa ne luam dupa ce scrie la ei pe site.

Posted

yeah spam , dar programu asta are legatura cu topicu (silkroad) so that ain't spam , anyway daca vreti neaparat va dau un nume , SilkMod, de aici va descurcati singuri (sper :surprised: ) btw nu am vrut sa il dau pentru ca a zis ala sa nu-l dau ca in felu asta se raspandeste prea mult si nu mai prindem DELOC loc pe server ...

Posted

mi se pare k are un virus ala k la mai dat cineva pe un site pe mmog si lau sters moderatorii sa vad si eu dak e asa.........si cum credeam tot nu mia dat cineva un nick...da nu mai cont pt voi sa strangetzi romani......

Posted

The Dash pe alex_88 il iau eu la mine in guilda joc cu ele de cateva zile baiat de treaba pe ceilalati nu i-am prins inca online oricum cand ii vad le propun :) A fost sooper eventu asta de exp am facut de sambata pana luni aproape 32 pe hercules :banana: Nick: PiratuNeboon :tiphat: a si exact ce sa discutat cu un timp in urma noi am facut prima guilda si ne asteptam sa ne strangem cat mai multi romani in ea ...DE UNDE :blink: fiecare care veneau de pe diferite servere cate 2-3 persoane si-au afcut si ei guilda normal,si uite asa sa ajuns ca in 4 zile de cand e deschis serveru sa fie 4-5 guilde de romani deja ;) ,si cand ii intreb daca vor sa intre ca facem union, NU TATA DACA VRETI INTRATI VOI LA NOI CA NE FACEM SI NOI :comp2: ce mai putem spune...romanu tot roman e si tot roman ramane .... :comp1:

Posted

nush ce e de el dar are zoom hack si mie imi miroase a ban.......black si eu am monitorul defect dar mere..plus mai am si placa video stricata si abea vad :( :crybaby:

Edit: thx mane..esti sg kre a raspuns..si da alex e de treaba si eu lam cunoscut pe silk pe servarul meu si mie mila de el k ia fost heckuit contul de 2 ori(avea conturi diferite) vb cu el in fiecare zi(la mcrofon) dak ai id de skipe zimi sa facem o conf si dak nu itzi dau ip de la serverul meu de TS....dak vrei vb pe mess la vici4ever2

Bafta:D

Posted

@The Dash-------- =)) esti tare iti miroase a ban doar daca esti noob..eu folosesc SM-ul si vad k sunt ink intreg poate k am balanta silk-bot time.si acel filtru de cuvinete ******* il luat dp un site de renume: www.0***.org www.*X**.org www.**33.org :blink: desicifrati :P

Posted

in legatura cu silkmod-ul.. am facut un folder numit silkmod in folderul jocului si.. dau 2 click-uri pe silkmod.. cu icoana aia verde.. si intra in joc.. dar nu functioneaza..daca stiti ce sa fac, ajutati-ma

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...