Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

poi ...am gasit pe un forum...zicea ca ...aia de la STR trebe stea cu ochi pe INT ca li se termina...si astia de pe int trebe sa stea cu ochi pe STR ca sa nu moara...yo am ales partea mai simpla...sa nu am griji...nici ca mi se termina INT nici ca mi se termina STR si mor... :P :P :P

Posted

am nishte prieteni kre cauta un guild pe herkule....voi mai facetzi LinkManiacii?? dak vretzi sa ii recrutatzi pm Alex_88, DarkSage, _Unreal_ro si dak nu zicetzimi numele voastre sa va dea ei pm.

Posted

si eu am un char lvl 78 -80% hibrid str...ideea e k la lvl-ing sau grind nu se simte diferenta prea mult fata de un char pur. dar in pvp k sa faci fata cu un char k al meu iti trebuiesc iteme de top min +4 la gear si +5 arma.

PS: happpy am glavie +6 72 crt12............... urmeaza +7...

nu te pronunta ca urasti boti daca inca nu ai trecut de lvl 70, dupa acest lvl ai tot dreptul sa decizi legit sau bot...pana atunci succes la lvl sa-l faci tu asa de rpd cum fac eu...desi il faci mai rpd nu se compara 128mil exp cu 20-35 mil max pt lvl 40+

Am zis-o si o mai zic..botting-ul e cel mai rau lucru posibil in sro.Daca jucai acum un an si ceva vedeai ce joc excelent a fost.Boti si gold buyerii au facut jocul asta un kkt.De vina nu sunt botterii..ci joymax.Acum trebuie sa platesti 20 $ sa te conectezi cand vrei si lor le convine..

Legat de charuri toalele si armele conteaza cel mai mult,apoi stilul de joc..si la urma vine faptul ca esti pur sau hibrid.Un hibrid bun face mai mult ca un pur,dar e greu de construit.Tu,koila nu-ti fa griji cu hibrid-ul tau..marele Sup3rfox a fost hibrid..inca de pe vremea primului owner si atunci chiar ca a facut legea la nivelul glaiverilor...Alt hibrid care face legea in cazul unicilor de multa vreme si o sa o mai faca inca mult..Wind..cel mai tare arcas(200+ isy la lvl gap 70,100+ ly la gap 80)..Exemplele astea sunt graitoare..CONTEAZA SA STII SA-TI JOCI CHAR-UL..Unul care iar avea minte si stia bine ce face a fost in trupa voastra..Zodi(pur int aproape invincibil)..pacat ca nici el nu stie de partea cui mai e..a legitilor sau a botterilor..

Orice char poate fi refacut..dar presupune multa munca si mult gold.Apropo de faptul ca e greu de facut fata charului tau..e vremea voastra a glavierilor..dar vin noile skiluri..si atunci se schimba situatia..

Nu te stiu dar cand erai 40+ si ti-ai dat seama ca iti trebuie o glaive in mana erai ok.Apoi ai descoperit gt-ul si botting-ul si acum cateva saptamani heaven-ul(mai rau nici nu se putea)..Mi-e rusine cu tine! :D

Respect tuturor jucatorilor fara bot.

Astept sa-i dea drumul si apoi primele impresii despre europe..apoi uninstall silkroadonline.

Noapte Buna.

:tiphat:

Posted

Sal din nou cine stie cu cat pot vinde un elexir (protector) si niste boots level 16 garment avand la stats +3 InT si +2 STR ? 10q

Elixiru prot il vinzi cu vreo 40-60 k si papuci aia cat la % au acolo in () ca atunci iti zic cu cam cat i-ai putea vinde...:D

Posted

wooooooooooooooot @sronoob-> stii cam multe dspr mine ce pot spune ai dreptate eu am spart cred k cele mai multe GT -uri + 1 premium dp acest forum banuiesc... de 6 luni joc doar cu GT si premium..kt despre bot ce pot spune recunosc folosesc,acum Heaven-ul.cred k stii am fost in Amazons si am plecat pt k masterul ma facut de kkt si am donat tot ce se putea dona in guild-ul respectiv acel guild poate nu ajungea lvl 4 prea curand(cand avea gp-urile) eu am donat 35% din gold-ul pt lvl nu mam ridicat cu pretentii eram al 4 k lvl in guild,dar sa intamplat k un roman fara minte sa zica in gura mare si in limba engleza: vrei party shareazait prietena pt o noapte. mam simtit k un kkt cand pustanii de 15-19 ani au ras de mine in gura mare.am zis ok plec.si dupa ce am plecat nazya13(cred k o stii[daca nu cumva chiar tu esti]) ma facut magar k dece am plecat k ea a vazut discutia si nu era nimic rau....woaaaaaaaaaa :angry1: si butez pretene nu styu daca esti la facultate dar eu am pierdut 1 an de facultate k sa aduc charul meu la lvl 72+ cu manutzele mele.acum ma chinui sa imi iau creditele sa trec anul.Heaven-ul sa vb si dspr el sa stie tot forumul e cel mai mare gold-uyr dp server recunosc... dar si cei mai de treaba.cred k stii k RoadChina a fost scamuit de cocobaby si Masterul VietNuker ia dat sun spear si tot sun set.oricum acolo e vb de frauda si alte alea.. nu conteaza noi suntem mici pe langa el...

@sronoob---> respect nu stiam k stii atat de multe dspr mine astp pm in joc de la tine sa te vad si eu cine esti.

ps: imi pare rau k iti e rusine cu mine,apropo cand am zis k e greu sa faci fata cu un char k al meu mam referit k mie imi treb toate alea +4 +5 :)

Posted

@koila : doar de 6 luni folosesti GT ? asta ar insemna maxim 6 tickete.

Am un an si jumatate de cand joc sro si am bagat cel putin 10 tickete pana acum + pet fiecare luna. (am avut 2 charuri)

@silkroadplayer : se referea la %phi si %mag in () , nu %str si %int in ().

Itemele de lvl mic nu se vand foarte scump , maxim 50k + ca de obicei se cauta SoS-uri , SoM-uri sau SoSun-uri ptr farmeri.

Posted

vam intrebat ceva...pls raspundetzi. Vam zis sa datzi pm la prietenii mei sau zicetzi nick in joc sa va dea ei

Edit: de ce mai intrebat @silknoob??

Guest WinterKnight
Posted

Houdy :tiphat: am o sugestie guys..... Exact cum a zis cineva, ceva pagini mai in urma haideti sa facem un site pentru toti jucatorii romani de silkroad. Pe acest site vom vota unul dintre serverele puse la dispozitie de catre Silkroad si serverul castigator va fi cel pe care vom jucat cu totii ca sa nu ne mai "combinam" cu guilde straine sau cei care au dificultati cu engleza si vor un party sa nu poata reusi sa faca unu'......... Facem o guilda de romani (a HUGE guild) si sa speram ca vom integra cu o fata noua romanii in MMORPG-uri si alte jocuri. :pray:

Sunteti de ACORD????

Posted

Houdy :tiphat: am o sugestie guys..... Exact cum a zis cineva, ceva pagini mai in urma haideti sa facem un site pentru toti jucatorii romani de silkroad. Pe acest site vom vota unul dintre serverele puse la dispozitie de catre Silkroad si serverul castigator va fi cel pe care vom jucat cu totii ca sa nu ne mai "combinam" cu guilde straine sau cei care au dificultati cu engleza si vor un party sa nu poata reusi sa faca unu'......... Facem o guilda de romani (a HUGE guild) si sa speram ca vom integra cu o fata noua romanii in MMORPG-uri si alte jocuri. :pray:

Sunteti de ACORD????

Eu ma bag, dar daca vom face faza asta pe noul silkroad, europe.. creca ar fi mai bn.. playeri mai putini.. acuma nici nu avem loc sa intram in silkul normal.. ii plin de boti. Parerea mea este ca ar fi bine pe silk europe.. si ideea cu site-ul este foarte buna..

Posted

:whistle: nu va exista silkroadeuropa :blink: va doar un update in acest Isro pe care il jucati si cine se lasa k de munca lui de 1an 1 an juma? hm si pana in momentul asta nu am vazut guild de romani stabil si 100% puternic

@defiler666: da mosule si eu tot de un an juma dar timp de un an am fost noob nu stiam ce e ala silk(chestia aia de se cumpara cu $ nu jocul)

Posted

defapt dupa 20 de secunde , au facut un fel de update aia de la ksro si asta fac si astia de la iSRO acum , baga 20 de secunde , next time informeaza-te bogdane;) scrie si pe site <_<

+1 pag ^_^

Posted

gratz man

as vrea si eu sa ajung vacantza asta de 64....stiu k ar fi usor dar eu nu fol nici bot nici no sa fol si nici nam fol si in plus nu folosesc nici GT,deci o sa fie destul de greu si in ultimul rand mi sa stricat placa si imi cade des...de ex acuma nu pot sa joc...abea maine :((

Man,fara nika am ajuns si eu la 60,dar de la 64 imi pun premium...acu tot ce trebe e sa ma motivez iar sa joc si in 2 sapt am 64:D Bafta si tie si spor la lvl...vedem care ajunge primu :P

Respect all :tiphat:

Posted

pai de ce crezi k trebuie sa fie neaparat cate 4 sau mai multzi.......tot nu a dat nimeni un rplay...zicetzi mah un nick sa va dea pm...pana acma sa intre totzi romanii si acuma numai, gata cu visurile voastre sa numai primitzu romani?? dak mai vretzi membrii datyzimi un nick sau datzi voi pm la numele de mai sus pe Herkule...Bafta all fara bot

Guest NiGhTwaLkeR
Posted

in loc sa va milogiti la cei 2 "hackeri" pt conturi, din cate am citit, ei fiind niste pers f ocupate cu crearea de SN`ere si alte lucruru de destepti.. mai bine ati cauta pe google pt ca este un site special facut pt a va face acc pe ksro, destul de complex..dar baietilor le place sa "ajute" stiind conturile voastre, in loc sa va dea un amarat de site..bfta

Posted

Si ce daca sunt potiunile la 20 de secunde? Pentru asta sunt healeri, pro mmorpg players ce sunteti. And can you please stop with the +pag shit? Its dumb, and retarded :|

Posted

pey astia in party nu o sa stea de facut questuri.au mobi speciali si au langa nume o chestie albastra gen aia la hunter si sunt mult mai greu de batut si dau o groaza de xp

Posted

da se poate sa faca quest pt k se face in grup si dak de ex cade cuiva din pty un quest item si mai e unu cu acelasi quest li se pune la amandoi si plus nu trebuie doar un tanker si un healer....trebuie un taker, un tanker, un nuker,si un healer si buffer...sa mai explicat de mii de ori ce fac si no mai fac si eu k am mai zis si eu de 2 ori :cool2:

Posted

Nu o sa fie neaparat nevoie de toate clasele, cel putin nu pana la un level mai ridicat. Tank+healer+dps o sa fie basic party, desigur daca ai si un buffer cu atat mai bine.

Guest WinterKnight
Posted

Mda vad ca unii sunt de acord. Si eu tot la Europe ma gandeam , se zvoneste ca apare pe 18 Iulie anu' asta ;)

Daca ne vom baga pe Europe unii dintre noi de exemplu am vazut lvl 77 nu cred ca persoana respectiva vrea sa arunce totul si sa se bage pe europe.So..........Eu propun asa facem siteul si dupa ce alegem serverul de SILKROAD EUROPE asta peste cateva zile sau saptamani vedem cine vrea sa vina. :comp2:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...