EvilToileT Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [Extra Inspection] Extra Server Inspection Notice Date : 6/29/2007 inquiry : 713 Hello. This is Silkroad Online. All servers will be undergoing extra server inspection. Inspection Period : 06/29/2007 15:00~15:30 Silkroad Standard Time (30 minute duration) [Patch] - New Server Opens(Hercules) - 30% increase in experience and skill points IN sf deschid si noul sv si baga si eventul ieeeee R@iz3r isi face update automat dupa inspectie
Mallkor Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Sal guys...Am gasit un program care va scrie foarte rapid numele si parola in silkroad.Apoi scrieti codul si va logheaza automat..AICI E LINKU'. HAVE FUN!!!http://silkmind.net/download/SilkMind_0.07d.rar Chiar trebe sa avem incredere in toate programele "de bine" ce apar pe net :dontknow: .........
FINE Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Spydy ne vedem azi prin joc si poate diseara daca facem amandoi 20 bagam niste transporturi sa avem ceva gold pentru eventuala guilda ....LinkManiacii :banana: eu o sa am nick: PiratuNeboon :tiphat:
koila Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 ok si eu sunt in hercule am sa incerc cu numeke koila daca nu vad eu
bastircar Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 mai oameni buni fain ca ave ti rabdare pentru inca un nou inceput ... server.. fara gold ... farm.... oai inca 1 an de real play sau inca 4 luni de bot.... sper sa fie de bun augur... parerea mea e ca daca a-ti vast silk chinez ... si mai e inca 1 saptamana max 2 pina la europe ... nu cred ca merita.. parerea mea ... care renunt sa ma apuc de europe (poate dau o geana numai de fun ) oricum .. bafta si distractie ...apropo silkroad nu e facut pentru romani ....eu cel putin dupa ce am ajuns 80 si fully farmed cu 60k sp rezerva pt update ................. trader lvl 3 aproape 4 si hunter la fel ..... am ajuns la concluzia .... thief si cu straini (nemti sau alte natii) din citeva motive:1. romanii niciodata cind e vb de ceva nu s online!!2. romanii au build prost sau foarte prost3. romanii daca faci hunt ei vor thief sau orice altceva sa fie mereu in antiteza4. romanii daca mor 1 data se trag pe cur.. se deconecteaza... si injura ca au luat dc5. romanii daca mori rid de tine (nici vorba de ajutor)6......................7...............8.............cine mai stie... sa scrie ce l taie capu pentru 6, 7, 8, etc...deci feciori ........... prefer sa ma joc nfs sau ceva shooter sau mai nou fac stall si vind kkt decit sa ma inervez in pvp !!!asa ca bafta la toti pe silk sper ca e altfel la voi....
koila Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 @bastircar-> respect pt tot ceea ce ai enumerat mai sus. intradevar recunosc am build naspa 80% str hibird sper k vor baga acel minunat scroll te ati schimba build-ul. atunci voi fii full str . farmat nu sunt pt k eu am facut lvl-up fast. pt farm am tot timpul cand voi fii 80.cat tine de pvp si job(hunter) plangeam si dadeam cu pumnul in masa dar tot ma duceam la lupta sa omor lvl80 cu zerk fara zerk tot o faceam. nu ma dau batut am incredere in ceea ce fac.si plus de asta sunt 15/24 sau cate odata24/24 online :)
Mallkor Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 thief si cu straini (nemti sau alte natii) din citeva motive:1. romanii niciodata cind e vb de ceva nu s online!!2. romanii au build prost sau foarte prost3. romanii daca faci hunt ei vor thief sau orice altceva sa fie mereu in antiteza4. romanii daca mor 1 data se trag pe cur.. se deconecteaza... si injura ca au luat dc5. romanii daca mori rid de tine (nici vorba de ajutor)6......................7...............8............. 7. Daca imprumuti itemi de val mari la cei care nu au vazut in viata lor cum arata 50 mil gold in inventar, incearca sa nu tii mai dea inapoi din dif motive..... X-( 8. Daca te sthiu cu bani majoritatea se dau bine pe langa tine ca poate poate le scapi si lor ceva din prietenia ce le o porti.... :blink: 9. daca intalnesti playeri de lvl mic este imposibil sa nu ti cerseasca macar 1 mil gold....... :pray: .......
EvilToileT Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ba sa mor io ce enervant nu pot face primu quest cai full pe acolo :angry1:
Xellos Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 am inceput sa joc pe serveru Herculesnick : MojaVp.s. daca nu raspund inseamna ca ma joc solitaire :rolleyes:
free442 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 :hair: :angry1: :sef:Care joaca kSRO sami zica si mie cum sa scriu porcaria aia de cod...de acces ca am incercat in toate felurile...si cu tastatura in Koreana si toate :comp1: :comp1: dak stie cineva...sa puna aici un reply...sau sa ma contacteze pe Y!M plllzzzz
Rocket Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 :hair: :angry1: :sef:Care joaca kSRO sami zica si mie cum sa scriu porcaria aia de cod...de acces ca am incercat in toate felurile...si cu tastatura in Koreana si toate :comp1: :comp1: dak stie cineva...sa puna aici un reply...sau sa ma contacteze pe Y!M plllzzzz mai ai rabdare si tu , in 7 iulie se pune euro si pe isro :photo:
SimplySimple Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 In sfarsit am reusit sa ajung si eu mai high...lvl 60:Dhttp://img249.imageshack.us/my.php?image=sro2007062917492521rh8.jpg
The Dash Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 gratz man as vrea si eu sa ajung vacantza asta de 64....stiu k ar fi usor dar eu nu fol nici bot nici no sa fol si nici nam fol si in plus nu folosesc nici GT,deci o sa fie destul de greu si in ultimul rand mi sa stricat placa si imi cade des...de ex acuma nu pot sa joc...abea maine
tene Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 care e faza cu silkroad europe? daca joaca cineva sau stie informati sa imi dea add ym id: jeyoje
alexxx70 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 ...maaaaaaaaaaaaaaama ce draci am, cred ca o iau razna de nervi.....de fiecare data cand vreau sa ma loghez pe pagina oficiala ma da aici prima pagina cu update-ul masii firar al naibii cu updateul lor cu tot...ce naiba sa fac ?ca nu pot sa intru sa imi cumpar silk?are careva vreo idee de ce nu ma logheaza pur si simplu?...sa mor de nu arunc pc-ul pe geam...am facut si alt cont si tot nu ma logheaza, am dezactivat si spyware-ul si firewal-ul si antivirusul si tot un kkt...firar al dracu cu joymaxul masii
Silkroadplayer Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Sal. Am inceput si eu sa joc silk .. pe noul server. Am si eu cateva intrebari de n00b :P Ce inseamna sp farming mai exact ? :-/ Si 2 cum obtin " gap" si " sos " ? ms.
alexxx70 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Sal. Am inceput si eu sa joc silk .. pe noul server. Am si eu cateva intrebari de n00b :P Ce inseamna sp farming mai exact ? :-/ Si 2 cum obtin " gap" si " sos " ? ms.sp= skill points, mai exact puncte cu care iti faci upgrade la skiluri, buffuri, magii, zi cum vrei tu,ele sunt acele puncte care se aduna de cate ori completezi bara galbena si ingusta din stanga jos.Acolo ai 2 bare care in decursul grinding-ului adik atunci cand omori moobi(monstri) se incarca in functie de expul(experienta) pe care o iei (bara verde si mai lata oleak) sau sp-urile pe care le iei (bara ingusta si galbena)sp farming inseamna : bati moobi ca sa aduni sp-uri cat mai multe dar cu gap maxim adik 9.Gap inseamna diferenta dintre lvlul tau ca char si cel mai mare lvl la Mastery, indiferent daca e mastery de arme sau de magii;daca ai sa te uiti pe bufuri ai sa vezi ca atunci cand deschizi fereastra aia, sus in dreapta ei ai lvl-ul mastery-ului, sau daca pui cursorul pe vreo magie iti cere nush cate spuri ca sa tzio poti lua dar iti cere si lvl mastery nush cat, asta inseamna ca ai nevoie de sp-uri(skill points).Totusi eu iti fac o recomandare calduroasa...stiu ca poate esti prea incantat de joc ca sa pierzi timpul studiind, dar iti recomand sa studiezi macar acest forum daca vrei sa ai idee macar cu ce se mananca acest joc pt ca altfel vei face si tu ca majoritatea adik iti vei face un char varza varza,vei renunta la el dupa care iti vei mai face inca vreo 3 tot varza apoi te vei plictisi sa refaci iar si iar aceleasi questuri, vei deveni un navetist de pe un server pe altul si te vei lasa de joc.sau macar incearca sa gasesti pe serverul pe care joci pe cineva care intradevar stie meserie in silk si sa te invete ce si cum.Oricum aici iti trebuie rabdare de chinez batran sau bagi real money in prg de bot si ai rezolvat problema.SoS sunt iteme f. bune in raport cu cele care nu au nik, adik sunt albe sau au doar blue pe ele.Aceste iteme pica random din moobi si titlul lor e scris cu galben, ele au acele cifre care indica caracteristicile lor mult mai ridicate decat itemele albe sau blue.Ele sunt de 3 feluri, SoS(Seal of Sun) SoM (Seal of Moon) si SoSun (Seal of Sun).Aceste asa zis in mod general Sosuri sunt egale cu un item alb +:-SoS - 5 lvle-SoM - 10 lvle-SoSun- 15 lvle,adik daca de exemplu tu ai o arma SoSun de lvl 6, e de fapt ca si cum ai avea in mana o arma de lvl 6 +15=21, deci la lvl 6 bati cu arma de lvl 21.Enjoy.RESPEC"ALL :tiphat:@LE:abia acu dim de la serviciu am reusit sa imi iau silk,gata am rezolvat prb,firar ei sa fie.
free442 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 @Rocket > pe bune ca nam rabare :o :o @The Dash > yo tot vreau vacanta asta sa fac lvl 60 cel putin...am deja lvl 34 aproape 35...mai trebe sa strang vreo 30%... am un quest care iau 470.000 exp...si trec lvl......Bafta la lvl ;)) JOS boti... urasc boti ... dak pui bot si il lasi sa joace in locul tau...pierzi farmecul jocului...zic yo ...nu? :P :P
smuggster Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 @free442: cred ca stia si el ce inseamna sos som si sun
free442 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 care vrea sami zica si mie care e treaba cu STR si INT ca am crezut cal omor pe unu joi...sa trezit sami zica , ca yo nu joc bn...ca nu stiu silk ca nuj ce...ca yo trebea sa am Glavie nu Spear bla bla... am HP mai mare decat MP cu vreo 40 de unitati... pot sa joc in continuare cu Spear ?
The Wizard Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 daca bagi puncte numai in str ai multa viata si dmg fizic maredaca bagi puncte numai in int ai multa mana si dmg magic maredmg fizic < dmg magic hibrid e cand bagi puncte la str si la intdaca alegi sa iti faci un caracter full str, e bine sa alegi ca arma blade+shield, glavie, bowpe full int sword+shield, spearasta e in mare, cauta pe net niste ghiduri despre build-uri daca vrei o explicatie mai in detaliu.dupa cum spui tu inteleg ca ai un caracter hibrid, cred ca ar merge sa te bagi pe glavie si sa bagi puncte 3/3 (adica 3 la str si porma 3 la int).mai asteapta si alte raspunsuri.
Xellos Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 @Rocket > pe bune ca nam rabare :o :o @The Dash > yo tot vreau vacanta asta sa fac lvl 60 cel putin...am deja lvl 34 aproape 35...mai trebe sa strang vreo 30%... am un quest care iau 470.000 exp...si trec lvl......Bafta la lvl ;)) JOS boti... urasc boti ... dak pui bot si il lasi sa joace in locul tau...pierzi farmecul jocului...zic yo ...nu? :P :P si care e farmecul jocului ? sa omori x000 de monstrii ca sa faci un level ? trebuie doar sa-i faci pe ceilalti sa piarda, atat :) Blade si Glavie le folosesti doar daca esti pure strength ! sau hibrid cu majoritatea punctelor bagate la strength Sword si Spear le folosesti doar daca esti pure intel ! sau hibrid cu majoritatea punctelor bagate la intel Bow este folosit si pentru pure int, si pure str . (nu o sa gasesti arcas pe int de la level 30 in sus)
free442 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 oricum...tot cu caracterul asta joc...altul numi fac...mai am unu pe bow...la lvl 20...dar oricum...nu schimb caracterul...joc de 2 luni...am tras atat sa ajung aici...si acum din cauza unei faze din joc...sal sterg...in nici un caz... ;)) oricum...mai astept rasp
The Dash Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 sincer nu prea am intzeles ce vrei sa zici...deci ai pus egal la int si str?/si esti pe glavie sau ce??/dak e asa itzi sugerez sa pui de acuma numa la int si sa te pui pe spear k hibrid glavie nu prea e bun....dak am scris ceva rau imi cer scz k iar mi sa stricat placa si monitorul si nu prea vadBft si sper sa k team ajutat macar oleak :cool2:
koila Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 si eu am un char lvl 78 -80% hibrid str...ideea e k la lvl-ing sau grind nu se simte diferenta prea mult fata de un char pur. dar in pvp k sa faci fata cu un char k al meu iti trebuiesc iteme de top min +4 la gear si +5 arma.PS: happpy am glavie +6 72 crt12............... urmeaza +7...nu te pronunta ca urasti boti daca inca nu ai trecut de lvl 70, dupa acest lvl ai tot dreptul sa decizi legit sau bot...pana atunci succes la lvl sa-l faci tu asa de rpd cum fac eu...desi il faci mai rpd nu se compara 128mil exp cu 20-35 mil max pt lvl 40+