Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

sal ,

cum ai reusit sa rezolvi problema cu conectatul

Eu am sters randul pe care il adaugasem in fisierul hosts din C://WINDOWS/System32/drivers/etc acum un an cand mai jucam si eu. (mai exact randul "222.111.150.111 gwgt1.joymax.com") si dupa mi-a mers.

Posted

Ma poate ajuta cineva? Cand intru in silk imi apare o eroare cu inspectie\update. mai poate posta cineva ce trebuie sa editez in hosts?

nevermind , problem solved

Guest andrew89
Posted

salut.....imi puteti da si mie un link cu un server de silkroad din Romania sau din Europa ? plz :sef:

Guest andrew89
Posted

nu exista silkroad din Romania... din Europa : www.silkroadonline.net e international...

dar bun....mi-am facut account acolo ... am jocul instalat versiunea SilkroadOnline_client_v1.02, intru in joc si-mi da o eroare: "The server is in examination or out of working time. Connect http://www.silkroadonline.net to see more information."

Ce e de facut ? :sef:

Posted

e a zecemia oara cand cieva intreaba asta..uitate cu o pagina inapoi lol

intra aici >>> C:\Windows\system32\drivers\etc

Deschide fisierul numit Hosts cu NOTEPAD, si adauga la sfarsitul notepadu-lui: 121.128.133.26 gwgt1.joymax.com

Posted

dar bun....mi-am facut account acolo ... am jocul instalat versiunea SilkroadOnline_client_v1.02, intru in joc si-mi da o eroare: "The server is in examination or out of working time. Connect http://www.silkroadonline.net to see more information."

Ce e de facut ? :sef:

sal; daca ai doar vers 1.02 nu e destul mai trebuie sa pui 2 patch-uri

1.061 (il gasesti pe net )

si cel de pe site-ul lor vers 062-064 apoi isi va face update sg , dar vezi sa nu-l blocheze firewallul

bafta

am aceiasi pbl dar e din serv ....eu mai astept

Guest andrew89
Posted

am facut ce a zis el cu hosts....si-a facut singur update de la 1.02...acum vad ca toate serverele sunt crowded :o

Posted

silkmind e destul de vechi si in plus nu e bun de nic pt k imaginea apare cu intarziere...e mai simplu sa scrii singur mai ales k te obisnuiesti...eu imi scriu id si pw imediat si tre sa dau enter si dupa scriu ala cat pot de rpd si aproape intotdeauna intru din prima.....app: cu placere andrew89

Posted

pai da nu??!!..ai avea si u cu ce te lauda...sau ai putea sa fii pt prima data cel mai mare lvl de pe server:P...nui asa k ar fi suuuuuuuper :P =)) dak mas lasa de zeus as intra si eu dar nu multzumesc :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...