Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest Shang_Yang
Posted

amarant :

1. Nu mi-a placut faptul cum te-ai exprimat

2. Nu am facut eu site-ul respectiv forumul

3. Nu vad ce aveti voi pe knet mai bun....in afara de faptul k fiecare SERVER are GUILD si poate sa vb acolo

4. Nu fac RECLAMA era pt altceva linku (nu pt tene k sa incepi cu critica)

5. Nu fac scandal pe forum aci

6. Zici de mene k nu sunt diplomat dar TU puteai sa iti zici PAREREA intr-un mod mai diplomatic.....adu-ti aminte

VlaÐutzZz distractia in acest joc devine de la lvl 25-26 cand poti incepe cu JOB(te poti descurca de unul singur k TRADER) pana atunci e BOORING cel putin mie asa mi s-a parut.....dc tu faci lvl 30 si imi zici mie k nu e misto acest joc eu iti dau toti banii mei (momentan 13.520k GOLD)

In rest eu nu va comentez ce semnaturi aveti pe alte forume asa k lasa-ne ARROW cu ideile tale cu parerea ta despre ce semnatura am eu pe forumu "nostru" in rest BAFTA LA LVL UP si lasati gargara, la treaba smile.gif)))) tongue.gif

Guest Shang_Yang
Posted

ideea de MEDALII era la inceput pt a atrage jucatorii sa fie avansati in GRAD si poate si o medalie.....in privinta medaliei aceea a fost pusa la misto in caz k nu ti-ai dat seama (NU AM CHEF DE REPLICILE TALE de 2 lei jumate)

1) Daca citeai cu atentie fostul site de pe uv.ro iti dadeai seama k multe chestii sunt pt FUN k eu unu nu am primit nici o medalie de cand sunt in GUILD (din decembrie anu trecut) si sincer mi se rupe dc primesc medalie sau dc sunt avansat in grad.....alea era k sa prosteasca NOOBI care intrau in guild si sa ii determinam sa joace mai mult

2) Daca ati avea cu adevarat o parere ar trebui sa faceti cont si sa postati un topic la sectiunea SFATURI de pe site k sa vada Adminii......nu ma supar sa faceti o SUGESTIE sau RECLAMATIE (exista si aceasta sectiune) dar intr-un mod decent

MA LAMURITI CU UN LUCRU?????De ce tot vreti sa va mutati pe un server nou???k sa ce sa ajungeti lvl 20 in cateva zile dc si sa va dati seama k un corean spurcat a ajuns lvl 30 inaintea voastra, in loc sa ramaneti cu ce ati inceput????Eu unul nu inteleg asta....

Posted

Eu ma refeream la semnatura ta de pe forumul Acesta, si nu vroiam deloc sa supar. Am spus doar ca unele dintre questurile din Silkroad au in continutul textului greseli de limba ca in Signature-ul tau.

La chestia cu medaliile nu aveam de unde sa stiu ca au fost facute la "misto".

Multumesc, nici replicile tale nu mi se par pline de inteligenta, dar eu tac din tastatura. Te rog sa faci si tu la fel. Multumesc tiphat.gif

Posted

VlaÐutzZz distractia in acest joc devine de la lvl 25-26 cand poti incepe cu JOB(te poti descurca de unul singur k TRADER) pana atunci e BOORING cel putin mie asa mi s-a parut.....dc tu faci lvl 30 si imi zici mie k nu e misto acest joc eu iti dau toti banii mei (momentan 13.520k GOLD)

pentru mine a fost invers ... abia asteptam sa ajung level 25-30 sa incep sa fac si eu tradeuri ... dar am avut o mare dezamagire.sa ma chinui sa duc camila aia puturoasa dintr-un oras in altul, sa ma atace tot felul de hoti pentru 3 lei ... mai bine ramai la questurile tale ...de la level 26 la 29 am facut vreo 3 din 15 drumuri fapt pentru care m-am enervat tare si nu mai m-am jucat

Posted

Ce are?

Am downloadat jocu,l-am instalat,am lasat updaturiile,si cand sa dau start game im-i apare eroarea asta http://img437.imageshack.us/my.php?image=untitled18qa.jpg

Si cand dau "OK" pare asta http://img437.imageshack.us/my.php?image=untitled29ov.jpg

Stie careva?

Am bagat cele mai noi drivere ,am bagat DirectX 9.0C si tot asa face ce problema are???

Posted

Ce are?

Am downloadat jocu,l-am instalat,am lasat updaturiile,si cand sa dau start game im-i apare eroarea asta http://img437.imageshack.us/my.php?image=untitled18qa.jpg

Si cand dau "OK" pare asta http://img437.imageshack.us/my.php?image=untitled29ov.jpg

Stie careva?

Am bagat cele mai noi drivere ,am bagat DirectX 9.0C si tot asa face ce problema are???

nu-i asa ca ai placa ATI cu VPU REcover incorporated ?

daca da....click dreapta pe desktop-properties-Settings-advanced-click pe tab-ul VPU Recover si selecteaza optiunea ENABLE VPU RECOVER....ar trebui sa mearga....

chiar daca nu merge asa..GARANTEZ ca toata problema sta in ADVANCED TAB la display properties-Settings....mai scurt la setarile la placa ta video mult iubita laugh.gif

Posted

nu-i asa ca ai placa ATI cu VPU REcover incorporated ?

daca da....click dreapta pe desktop-properties-Settings-advanced-click pe tab-ul VPU Recover si selecteaza optiunea ENABLE VPU RECOVER....ar trebui sa mearga....

chiar daca nu merge asa..GARANTEZ ca toata problema sta in ADVANCED TAB la display properties-Settings....mai scurt la setarile la placa ta video mult iubita laugh.gif

Presupun ca am uitat sa zic ce placa video am.

http://img323.imageshack.us/img323/3573/nvdply0ft.jpg

___

nVidia gForce FX 5200

Intel P4

256 Mb/Ram

1.60 Ghz

DirectX 9.0c

Memoria placii video 128

___

Intrebari?

Pls chiar vreau sa joc

Posted

Default la searile Video ale placii. La 256 RAM se va misca cam in poze

Si copie driverul pt. placa ta de pe siteul ofical : silkroadonline.com

Posted

Gata am rezolvat problema, am umblat pe la optiuniile directX-ului (DirectX Diagnostic Tool)

prin :C:\WINDOWS\system32

Direct3D acceleration era la disable

http://img323.imageshack.us/my.php?image=xxxxxxxxxxxx2ku.jpg

sad.gif(

Acu am 2 probleme:

-Am lag mare

-Se misca naspa chiar si cand dau totu la low

aniway

Informatii din joc:

-LvL 10

-20.000 bani(multumita lui ~Arrow~)

Jocu seama cu Lineage 2 este copia lu Lineage2 sau L2 este copia la silk??

Nick:DarkBoy91

Server:Xian

Dati si voi informatii din joc poate ne intalnim

Guest Shang_Yang
Posted

stie careva care e serverul COREAN care e JAPONE si care e CHINEZESC ????

Posted

Gata m-am bagat si eu la niste teste ca mi s-a cam urat de serverele private la WoW.Ori pe Blizzard,ori alte jocuri.Am nevoie de niste sfaturi pt un noob.Ce sa fac la inceput? zone bune? ma baga si pe mine cienva in vreun guild?

Guest Shang_Yang
Posted

poti intra pe ce server vrei....in principal suntem IMPRASTIATI....TechArmy de pe Troy te astepata oricand wink.gif

Posted

Eu joc pe server xian, am lvl 13 am inceput quest "bandit's operation map", questu' astea e naspa, ...dureaza pana iei 20 de iteme, si eu am luat 10...mai am de luat sad.gif

Aaaa, nickul meu este GokuZ

^__^

Posted

stai sa vezi mai incolo, cata inventivitate in domeniul questurilor tongue.gif

cele 2 tipuri mari de questuri (primul - omoara x monstri, al doilea - aduna y pungulitze mov care pica din acelasi tip de monstri) care definesc gameplay-ul silkroad te determina sa intelegi pe deplin de ce e jocul gratis, dar nu si de ce mai sunt inca serverele full la orele de varf.

Posted

faptul ca acum exista mai multe srv si gasesti loc nu inseamna ca nu se joaca lumea....daca ai fi jucat tu acum 1-2 luni si daca ai fi citit intregul topic in care postezi o sa vezi ca nu se gasea loc prea usor...asteptai 15-20 pana gaseai loc sau se folosea clicker

si pentru in joc gratis are mult mai multe questuri decat Mu

Posted

evident ca din moment ce nu a jucat decat pana la lvl 18 nu are de unde sa stie care e adevaratul gameplay al acestui joc smile.gif

ah da, l2 si wow poate au questuri putin mai colorate si poate vorbesti cu npc-i mai interesanti dar pana la urma tot cam aceleasi tipuri de questuri sunt (sa omori n monstri sau sa aduni ce cade din ei).. si lvl tot asa il faci. adica prin ore indelungate de "grinding" kar.gif asa cum spun mai vechii jucatori smile.gif

ma rog, adevarul e ca nu (prea) merge afk in jocul asta si nici sa fii crescut de altii in party ca prin alte jocuri .. imi scapa acum numele lor - poate de-aia multora nu le place wink.gif

"the triangle conflict" din jocul asta (trader-hunter-thief) e chiar original, foarte bine gandit si echilibrat.

parerea mea e ca SRO devine interesant de la lvl 25 incolo.

Posted

overkill eu am depasit level 25 si mai plictisitor a fost ... questurile sunt idioate rau ... singurul lucru de care nu ma plictiseam era pvp... dar mai mult de 1 ora nu poti sa faci pvp ...si questurile de la wow sunt altfel decat cele de la sro ... te tin la calculator...sunt bine gandite

Posted

Da dat fiind faptul ca e free si datorita originalitatii sale silk e destul de atragator zic eu

dar faptul ca nu poti fi UCP sau nu ai admin i-a facut pe unii sa schimbe serverul de pe troy 5.gif

Guest Shang_Yang
Posted

oare mai e plictisitor cand vezi FIRE BULL (taurul de lvl 60 in loc de camila de la trader) cu viata de 71k? si arata ca o stanca?????si la ce arme reusite (unele) sunt acum de lvl 70+++ ???UITATI-VA CU ATENTIE PE LINKU DE MAI JOS SI VETI VEDEA LVL 83 !!!!! eu unul de abia astept sa prind 1 luna in care sa joc neincetat si sa fac macar lvl 50 smile.gif)))

oricum la ce skilluri au mai bagat....NO COMMENT

STIE CAREVA CARE ESTE SERVERUL ALA CHINEZESC SAU JAPONEZ unde sunt coreeni spurcati de lvl 79??? DOVADA : http://www.silkroadtavern.com/forums/index...?showtopic=4951 ..... ar fi trebuit sa stiu chineza la ce orezar sunt tongue.gif

DACA NICI DUPA CE VEDETI ASTEA NU IMI ZICETI MIE K JOCUL ASTA MERITA JUCAT PANA IN PANZELE ALBE EU MA ARUNC DE LA BALCON.....asa k cei de lvl 13-19 sa lase smiorcaiala si sa faca lvl up mai repede dc vor sa ajunga k acesti COREENI SPURCATI !!!! qleft1.gifqleft1.gifqleft1.gif SA MOARA toti asiaticii k sunt prea destepti smile.gif)))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...