Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

mah sephirot tu pe toate serverele joci ? adika lol mai joci pe sparta sau nu macar sa facem loc daca numai intri sa e dam afara....sau joci in ani in pasti ....

ma voi loc aveti ... daca vreti puteti sa ma da-ti afara , dar macar asa stiu ca sunt gonit de peste tot (redsea,sparta,troy etc):surpised:

Posted

pt unici 100% e full str fire bow or ice...

Ps:care joaca pe poseidon sa lase nickul din joc aici si ii dau eu pm :)

Piratuneboon :bananadance2:

Posted

Un nou mod .. de a face banii in silk ... unu se face TRADER isi ia marfa bla bla.. unu se face THIEF... iese afara traderu ... thiefu il omoara... si vinde marfa :) si merge :D

Posted

@fugicadau... in poza ta, de la signature, va un character numit l3mon

tu esti? :blink:

Suntem colegi de guilda, inseamna :)

nus l3mon is un prieten de a lui care joaca pe cont mai rar nustiu dc nu mai joaca el stiu ca avea bani calumea si iteme da cand ma lasat sa joc ma lsat cu 130k si cu ce vezi pe mine mi a dat{JM}Sephiroth 3 m eri ..........

cumva erai eri in jangan la pvp cand eram si eu??

Posted

nus l3mon is un prieten de a lui care joaca pe cont mai rar nustiu dc nu mai joaca el stiu ca avea bani calumea si iteme da cand ma lasat sa joc ma lsat cu 130k si cu ce vezi pe mine mi a dat{JM}Sephiroth 3 m eri ..........

cumva erai eri in jangan la pvp cand eram si eu??

Nu am intrat ieri, doar noaptea sa las stallu.

O sa intru mai diseara in silk.

Poate te ajut si eu cu ceva :)

Posted

eu ma zis daca erai eri in jangan app gm-ul de la guild mai intra ca nu lam vazut deloc on sau are alt char ca e lvl 80

Mai intra si el cateodata. Noaptea de obicei. Nu are char mai mic.

Restul discutiei hai o continuam pe PM :)

Posted

considerate DAT AFARA din guild ca deja esti :gun: Sephirot

nu trebuia sa te mai obosesti sa stii!! btw tare poza AngeIIo =)) , that gm got ownd ^_^

de la ce lvl poti intra in dw stone cave?:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...