Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

mah oare astia de la joymax nu au de gand sa mai bage si la euro ceva skile noi ... doar la chinezi :(

Nu va ajung skillurile care le aveti? Ce naiba? Ce va mai trebuie? Zi-mi un skill chinez care are aceleasi efecte cu Bless'u vostru

Posted

chinezii nu vor ajunge nici o data la fel de tari ca si europeni....

europeni, au fost, sunt si vor fi superior chineziilor:))

Atunci de ce mama naibii va trebuie skilluri noi?

Posted

de ce mananci papa de catel? euro la tine inseaman doar warrior(banui k al asta te referi cand zici superiori) un blader cu un set = cu al unui warrior ( ma refer la + tip) ii tine piept lejer unui warrior in schimb un nuker spear pe ice bate un warriro de il zapaceste :)) ( cu acelasi + pe set si acelasi tip referire fac la nov/ dest/imm sau 12D) si exemple sunt multe .... wizz nu il baga in calcul k ala bate si ia bataie de la toti ...

Chn au devenit mai slabi deoarece nimeni nu face pt cu ei si nu isi pot face seturi asa de repede k si euro ..ma refer la set imm si destr.. dc pui un bower set imm +10 si un warrior set imm +10 si arme de asemenea iti garantez eu k tine piept cu brio

Posted

de ce mananci papa de catel? euro la tine inseaman doar warrior(banui k al asta te referi cand zici superiori) un blader cu un set = cu al unui warrior ( ma refer la + tip) ii tine piept lejer unui warrior in schimb un nuker spear pe ice bate un warriro de il zapaceste :)) ( cu acelasi + pe set si acelasi tip referire fac la nov/ dest/imm sau 12D) si exemple sunt multe .... wizz nu il baga in calcul k ala bate si ia bataie de la toti ...

Chn au devenit mai slabi deoarece nimeni nu face pt cu ei si nu isi pot face seturi asa de repede k si euro ..ma refer la set imm si destr.. dc pui un bower set imm +10 si un warrior set imm +10 si arme de asemenea iti garantez eu k tine piept cu brio

Nu stiu cum este pe Isro, dar la treaba cu Nuker spear VS Warrior...te inseli amarnic nene (mai ales un Warrior pe 1H Sword+Shield asa ca nu mai spune la altii a mananca ''Papa de catel'' :tiphat:

Posted

Nu stiu cum este pe Isro, dar la treaba cu Nuker spear VS Warrior...te inseli amarnic nene (mai ales un Warrior pe 1H Sword+Shield asa ca nu mai spune la altii a mananca ''Papa de catel'' :tiphat:

Daca nu stii cum e pe Isro de ce te bagi? Du-te si joaca-te pe privat si nu te baga

Posted

Fail FAIL FAIL ! Daca tu "crezi" ca un bower cu set immo si weapon +10 sun/gradeb bate un warriro cu acelasi set te inseli AMARNIC !

Nu spun eu ca imi plac warriori doar ca spui prostii si nu pot sa ma opresc .... Un warrior cu +10+9 in mana rupe orice..

Posted

Daca nu stii cum e pe Isro de ce te bagi? Du-te si joaca-te pe privat si nu te baga

Dar cine a spus ca joc pe privat? Joc pe Csro daca vrei sa stii...si a doua la mana..de ce te bagi tu..ca i-am dat replay lu Ciupilan..pt. ca el a dat postul la care am dat replay si inca ceva..e cel mai tare server din tot Silkroad-ul care exista, Csro sever pure chinez legit, te invit in adevaratul Silkroad pe Csro... :tiphat:

Posted

mah oare astia de la joymax nu au de gand sa mai bage si la euro ceva skile noi ... doar la chinezi :(

Nu va ajung skillurile care le aveti? Ce naiba? Ce va mai trebuie? Zi-mi un skill chinez care are aceleasi efecte cu Bless'u vostru

si totusi care ii problema ta? ti-am spus io sa iti faci chinez ?.. si sa mai fi si noob?... io nu cred ca un chinez care are set si stie cat de cat sa combine skilele la pvp ia bataie de la un euro

Posted

si totusi care ii problema ta? ti-am spus io sa iti faci chinez ?.. si sa mai fi si noob?... io nu cred ca un chinez care are set si stie cat de cat sa combine skilele la pvp ia bataie de la un euro

Hai sa nu ma bag ca Musca in lape...dar cand e vb. de arma si set egal...nu are ce face Chinezii in fata la Euro. :tiphat:

Posted

Hai sa nu ma bag ca Musca in lape...dar cand e vb. de arma si set egal...nu are ce face Chinezii in fata la Euro. :tiphat:

In primu rand nu mai fa muti-post. In al 2-lea rand joc de cand erau numai chinezii si cum mi-am facut un nume pe server si aveam bani cat de cat bagati in charu ala am decis sa nu ma mai chinui cu altele:) Euro l-am incercat pe servere provate pentru a vedea cum este. Toti mi se par cam plictisitori.. aceleasi skilluri la infinit. Crede-ma ca charu il am de cand e silku si am incercat toate combinatiile posibile deci chinezii ii stiu cam pe de rost. De ce sa imi bat eu capu cu euro care nu imi plac? Nu crezi ca un chinez cu set bun nu ia bataie? Fii atent la buildu Warrior/Cleric. Daca isi da bless si skinurile nu il mai face nici dracu. Si nu imi convine sa vad ca dau 400-500 damage pe cineva de levelul meu cu bowul +9. Adica mi se pare ceva total aiurea. Si nu jigni ca eu nu te-am jignit. Multa bafta

EDIT : cred ca e "nu au ce face chinezii" dar na:)) eu sunt noob la joc tu la romana. Fiecare cu ce stie

Posted

Nu te lua de mine (oala sparta) ca si tu esti departe cu limba Romana....

Deci...care vrea sa joace pe Csro. sa imi dea PM. aici sau pe mess ID. kanistef...incep si eu de la 0 ..... nu vreau sa ma laud, dar am dat Delet la Caracter de 107 si 103... si incep din nou...sa fac totul ca la carte

Posted

Toti astea care vorbiti ati avut chinez cap maxim vreodata ? ati jucat vreodata pe un chinez FF lvl maxim ? ati facut pvp de pe un chinezi ? eu garantez k nu ati avut .... si faza cu nukeru spcecial am specificat nuker cold .. pt k are wallu acela de gheata care e un blestem pt warriori .. cel putin dare devilu il absoarbe ... FRATILOR NU VB DC NU SUNTETI IN CUNOSTINTA DE CAUZA ... voi vb din you tube unde vedeti pe unu care psarge tot... si BAA dc ai un bower cu +10 set imm +10 ti warrioru numa cu clericu in mana .. te speci de crt unui bower cu o arma buna :)) v-am zis NU MAI VB IN NECUNOASTIINTA DE CAUZA ..nu zic eu k nu ia bataie de la warrior dar io popate da linistiti la pvp ... si o poate lua de asemenea la fel de linistit .

Posted

eu nu pricep cu de da asa mare damage un dagger:| mi se pare prea exagerat:) cu crit da mai tare ca si un wiz din cate am inteles..

da stiu asta mi-a placut la Dagger ....dupa parerea mea acum este la putere Rogul la PVP , FW chiar si la lvl.....este un Rogue cu Legend +7 pe Athens rupe aproximativ ori ce....singurul care cred ca i-ar putea face fata ar fi Sanction.... un Warrior cu set egy nova +10

Posted

Deci...care vrea sa joace pe Csro. sa imi dea PM. aici sau pe mess ID. kanistef...incep si eu de la 0 ..... nu vreau sa ma laud, dar am dat Delet la Caracter de 107 si 103... si incep din nou...sa fac totul ca la carte

Arata-mi si mie unde am facut greseli de limba romana:)

ON: Bow dus la +10 :) ce ziceti? il fac de 12D?

Posted

asta nu imi vine sa cred miroase a minciunica :)

De ce sa dea delete la caracter de 107 si 103? Cand putea sa isi farmeze charu nou cu alea. Dar na :) E frumos sa te dai mare.

Guest stefanseba
Posted

Toti astea care vorbiti ati avut chinez cap maxim vreodata ? ati jucat vreodata pe un chinez FF lvl maxim ? ati facut pvp de pe un chinezi ? eu garantez k nu ati avut .... si faza cu nukeru spcecial am specificat nuker cold .. pt k are wallu acela de gheata care e un blestem pt warriori .. cel putin dare devilu il absoarbe ... FRATILOR NU VB DC NU SUNTETI IN CUNOSTINTA DE CAUZA ... voi vb din you tube unde vedeti pe unu care psarge tot... si BAA dc ai un bower cu +10 set imm +10 ti warrioru numa cu clericu in mana .. te speci de crt unui bower cu o arma buna :)) v-am zis NU MAI VB IN NECUNOASTIINTA DE CAUZA ..nu zic eu k nu ia bataie de la warrior dar io popate da linistiti la pvp ... si o poate lua de asemenea la fel de linistit .

Taci din gura te rog frumos :)

Posted

eu am si chinez si euro:) si faza e urmatoarea: europenii tind sa fie mai buni si la level si la pvp . de ce? la level ptr ca au nijte bufe superbe pentru parti , iar la pvp (priviind warior.cleric) au nijte skiluri care au mult stun dull bleed si un damage pe masura.chinezii in schimb au wallurile:) ice wall si fire wall,care daca stii sa le folosesti poate sa puna in dificultate orice european:). parerea mea e ca nu conteaza ce char ai ,doar sa stii sa-l folosesti cum trebe atata iti trebe,sa stii cand sa ataci dar si cand sa te aperi:).in concluzie ......dagerul ma enerveaza cel mai mult la pvp ,are un damage prea mare:)) stima

Posted

Taci din gura te rog frumos :)

unchesule eu mi-am spus opinia... dc ai ceva de negat in ce am spun vino cu argumente precise dc nu am sa te rog eu frumos sa dai pe mute ...deci gura mica ...

eu am si chinez si euro:) si faza e urmatoarea: europenii tind sa fie mai buni si la level si la pvp . de ce? la level ptr ca au nijte bufe superbe pentru parti , iar la pvp (priviind warior.cleric) au nijte skiluri care au mult stun dull bleed si un damage pe masura.chinezii in schimb au wallurile:) ice wall si fire wall,care daca stii sa le folosesti poate sa puna in dificultate orice european:). parerea mea e ca nu conteaza ce char ai ,doar sa stii sa-l folosesti cum trebe atata iti trebe,sa stii cand sa ataci dar si cand sa te aperi:).in concluzie ......dagerul ma enerveaza cel mai mult la pvp ,are un damage prea mare:)) stima

asta vreau sa zic si eu .. un chinez si un european cu acelasi set si aceiasi arma ( +-ing si tip de armura ) o sa faca o remiza .. totul tine cum sti sa joci pe un caracter ......

Guest angel_darkland
Posted

asdasdas

Posted

poate sa ma ajut cineva pe isro sa farmez ? :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...