defiler666 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Tu esti batut in cap ?! Am zis ca deocamdata nu mai joc sro...cu prima ocazie cand o sa joc iar , o sa ma interesez cum sa fac filmulete si special pt tine fac unul.
fugicadau Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 ca sa sti si tu se fac cu Fraps asta filmeaza mult 30 giga maxim fata de celelante 5 giga si il convertesti cu video convertor poti sal ei de aici si sal uplodezi aici .
AngeIIo Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 mah cu ce fimezi tu 30 giga? . poate 30 secunde tata. Si mai incetati si voi cu: am vazut un arcas care bate un glaviar sau un nuker care lua bataie de la unu cu 5 lvle mai mic. Tot ce demonstrati cu asta (si daca aveti oleak de cap va dati seama) e ca ACEL arcas arcas la batut pe ACEL glaviar pt ca eram mai farmat sau avea toale mai bune sau avea celalat lag sau era la buda sau alte n motive, sau ca acel nuker avea toale albe sau inelele lipsa sau celalat avea set sosun sau sau sau ... Nu inseamna nicidecum ca daca iti faci arcas bati toti glaviarii sau daca iti faci nuker te faci de rusine. Totul depinde de tine cum iti construiesti charul. Va contraziceti degeaba si demonstrati ca inca nu stiti destule despre jocul asta.
fugicadau Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 mah cu ce fimezi tu 30 giga? . poate 30 secunde tata. Si mai incetati si voi cu: am vazut un arcas care bate un glaviar sau un nuker care lua bataie de la unu cu 5 lvle mai mic. Tot ce demonstrati cu asta (si daca aveti oleak de cap va dati seama) e ca ACEL arcas arcas la batut pe ACEL glaviar pt ca eram mai farmat sau avea toale mai bune sau avea celalat lag sau era la buda sau alte n motive, sau ca acel nuker avea toale albe sau inelele lipsa sau celalat avea set sosun sau sau sau ... Nu inseamna nicidecum ca daca iti faci arcas bati toti glaviarii sau daca iti faci nuker te faci de rusine. Totul depinde de tine cum iti construiesti charul. Va contraziceti degeaba si demonstrati ca inca nu stiti destule despre jocul asta. am o intrebare est noob asta nu filmeaza 30 de secunde 30 de giga daca nu ai folosit nici o data fraps taci 10 min filmat cu el vin cam 7-8 giga si de aia am zis sal transforme cu media convertor ca il face de cati va mega poate 50-60 deci................ downlodeazal si convingete daca filmeaza 30 sec iti dau acc meu . nu am zis ca daca am arkas fac toti glavieri dar defiler a zis ca e imposibil sa si o ia de la un arcer . daca ar fi imposibil nu sar mai fi facut charu cineva mai inurma cu cateva pagini mult inurma a zis ca nu e characteru suprem deci el aici zice ca glavieru e charu suprem deci............ fie care char la pvp poate sa faca ori ce char nukaru poate sa bata un glavier blader arcer si invers
Sephiroth Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 vreti sa terminati odata cu flame-war ? <_< glavieru e mai bun , are stun , arcasu ce are bun?? daca vrei sa zici frost , nu e bun nimic , dai un pill si ala e ;) stun nu se curata ^_^
Guest JuiceTaz Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 am si eu o intrebare, la personal data e o rubrica Change charcter's name. mai exact ce inseamna? :angry1:
Mehico Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 am si eu o intrebare, la personal data e o rubrica Change charcter's name. mai exact ce inseamna? :angry1:Acea optiune e pentru a putea posta pe forumul lor. Daca intri acolo, vei vedea ca toate userele au in continut numele unui server sro. [ex: (RedSea)Mehico ]Si daca dai change character`s name, vei putea alege numele unui server care sa-ti apara la user, cand postezi pe forum.Si iti mai trebuie sa dai un SUBMIT, la Profile, pentru a putea posta.le: mai puteti converti din format dvd in avi si cu AutoGK
The Dash Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 defiler...pls mai dami odata siteul ala cu forum pe care esti administrator.....miam formatat clcul si nul mai stiuMs anticipatBafta all :cool2:
BillyTalent Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 ce draq va tot certati e simplu si clar GLAVIE full STR face un arcas cu stanga si cu ochi inchis..degeaba are arcasu frost...azi chiar am facut un pvp cu un arcas de LVL 42 si eu(LVL 38) am castigat :bananadance2: arcasu da dmg micPS ; era pe STR si COLD
AngeIIo Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 @fugicadau ma macina curiozitatea si pe mine. in ce cls esti daca se poate stii? (si cu cine ai facut / faci romana)Si terminati fratilor cu glaviarii si arcasii. Tot ceea ce se poate spune la modul general despre pvp e sanse mai mare de castig are cel farmat / imbracat mai bine decat adversarul lui.Nu veni tu billy axioma ta ca bati arcasi cu ochii inchisi, pt unul cu arma sosun lasa butu si te bate.Pvp`ul depinde de foarte multi factori, mai faceti lvl si o sa vedeti. Nimic nu e batut in cuie ca daca ar fi, ai vedea pe toata lumea cu un singur buid.
alexxx70 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 @fugicadau ma macina curiozitatea si pe mine. in ce cls esti daca se poate stii? (si cu cine ai facut / faci romana)Si terminati fratilor cu glaviarii si arcasii. Tot ceea ce se poate spune la modul general despre pvp e sanse mai mare de castig are cel farmat / imbracat mai bine decat adversarul lui.Nu veni tu billy axioma ta ca bati arcasi cu ochii inchisi, pt unul cu arma sosun lasa butu si te bate.Pvp`ul depinde de foarte multi factori, mai faceti lvl si o sa vedeti. Nimic nu e batut in cuie ca daca ar fi, ai vedea pe toata lumea cu un singur buid. Angello are perfecta dreptate si am mai zis-o si eu si inca o s-o mai zic pana va intra in cap:- nimic nu e batut in cuie;-de f putine ori sau poate o singura data in viata in SRO ai sansa sa faci un war sau pvp(spunetzii cum vreti voi)cu un alt char care chiar daca are alt tip de build are acelasi tip de iteme pe el (mai putin arma bineinteles),iar acele iteme(haine si jewelery)sa aiba aceleasi optiuni identice,acelasi + si acel tip sa aiba acelasi lag ca si tine;-este posibil orice la un pvp sau war ,sa omori charuri mai mari ca tine sau sa o iei de la alte charuri mai mici ca tine;-nu exista buildul suprem,toate au parti bune si parti slabe;-trebuie sa studiezi si sa stii f multa teorie pt a aplica in practica tot ce e bun pt tipul de build pe care tzi-l alegi;...si nu in ultimul rand mai terminati cu teoriile astea in care un tip de build e perfect...nimic nu e perfect nici in real world nici in SRO, totul e doar perfectibil...De cand am facut lvl 80 am facut extrem de multe pvp-uri si la job(fac numai hunting) si la portile oraselor si am trecut prin ambele stari fata in fata cu alte charuri,am fost si mort dar si castigator asa ca remember, nu exista build suprem.RESPEC"ALL :tiphat:
koila Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 buhahahahahaha a revenit "FUGICASANALFABET" :crybaby: Glavierul are STUN Arcasul are CRITICAL INCRESE(+30 critical) :dooh: @AngeIIo dece te iei de ->mai sus mentionatul?<- ce stii tu de pvp? ai trecut vreodata in viata ta de 11 mil? sau de lvl 44(cu bot care e valabil 3 zile) :whistle:
AngeIIo Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 lol my bad. never knew that runbecauseigive managed to do such difficult things. he is my hero now. I must ask him to forgive me. I promise it wont happen again but i really doubt that he will understand what i wrote when he cant even write in his own language. Arcasul are 30 crit increase la carte a 3-a de devil si cel mai mare dmg al unui skill de phy - devil arrow. Si dupa ce sa baga 90 va avea crit 35 pe cartea a 4-a si crit 40 pe cartea a 5-a de devil, va avea knock-back la 5arrow combo si stun la strong bow + atk rating de la porumbel + range. new skills- ksro pvp- (personal imi place cum tankeaza int`u cu noua bufa de ice - mana shield ^^ - http://img247.imageshack.us/img247/8379/naamloosea9.png )
Sephiroth Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 nice vids AngeIIo , abia astept sa apara Legends VI si pe iSRO (peste un an <_< )
adyzaha Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 adyzaha , pentru ce farmezi?:) ai asa multe skill-uri de bagat? :-\ ... 50k sp cred ca-mi ajunge de la lvl 1 pana la 50 :)ai dreptate iti ajung de la 1 la 50 dar nu si de la 57 la 68 :)
DnT-TeRoRisT Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 cine imi spune unde ma duc ca sa ma schimb in thief
smuggster Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 New Server Poseidon OpensDate : 5/28/2007inquiry : 502Hello. This is Silkroad Online.Silkroad's 20th server, Poseidon, will open on May 28th 2007 Silkroad Standard Time.Server Name: PoseidonOpen Date: 5/28/2007 Silkroad Standard TimeWe hope you welcome this new server to the Silkroad Online community and enjoy the new experiences there.Daca cineva vrea sa intre sa lase nickul din joc aici...in ultima vreme m-am plictisit si ma plimb pe toate serverele aiurea asa :P
The Dash Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 terorist dar d nu ma intrebi pe mine in jocgata frateam terminat cu tezele...si pot sa te ajut......vb in jocBafta all :cool2:
alexxx70 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 cine imi spune unde ma duc ca sa ma schimb in thiefTrebuie sa mergi in Jangan la Yumi care este Singer and Teleporter to Thief Town, pe hartile cu NPC-ii are numarul 28 ,e prima din stanga jos, ea te teleporteaza in orasul hotilor si de acolo iti cumperi Thief Suit si scroluri pt teleport thief iar de acolo revii in oras ori cu un scroll de teleport personal ori te teleporteaza un NPC de acolo inapoi,dupa cum vrei tu.Bfta la thiefing desi daca ai abia un lvl de 20-30 nu te vad bine la thiefing...sau mai bine zis nu prea te vad stand in picioare la aceste lvlele :P la thiefing sau la hunting.Cel putin eu NU IERT absolut nici un char oricat de mic ar fi cand fac hunting(pt ca numai cu asta ma ocup acum la job).ORICUM EU ITI UREZ BAFTA SI ITI DAU UN SFAT...CAUTA TIPS & TRICKS PE FORUMURI PT JOBUL DE THIEF IN SRO SI POATE CA TE VA AJUTA SI ASTA.RESPEC"ALL :tiphat:
arde2 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 AngeIIo misto filmulete ..... cel mai mult imi place bow-u sa mor io ce face pff .....va avea skill-uri super faine mia zis unu de pe Oasis ca va fi supe tare bow-u , eu am crezut ca vb. prosti .... si cea ce numi place e Mastery lvl total tot 300 ramane va trebui sa renuntam la un mastery
EvilToileT Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 mah sephirot tu pe toate serverele joci ? adika lol mai joci pe sparta sau nu macar sa facem loc daca numai intri sa e dam afara....sau joci in ani in pasti ....
AngeIIo Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 si cea ce numi place e Mastery lvl total tot 300 ramane va trebui sa renuntam la un mastery dap... eu crek raman pe bicheon light ice 90
SimplySimple Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Dupa o lunga absenta de pe forum si din silk Sp33Dy a revenit! :D Va urez tutror bafta la lvl up si multe dropuri sos/som/sosun! :right: Cei de pe serverul Xian care sunt in cautare de guild sa-mi dea un pm in joc...guildul RO_PaLaDiNs recruiting players ;)http://imageshack.us
BillyTalent Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 as avea si eu o intrebare la voi datim pls un svat de un caracter cu build care are 100% sanse la unici am incercat glavie dar nu prea merge