Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

acum serios nu inteleg dc trebuie sa faceti atat tam-tam...

nu mai jucati iSro si gata sunteti mari smecheri ?pana acum iSro in sus,iSro in jos... iar acum gata e cel mai naspa.(sa nu se trezeasca sa vreun imbecil sa imi spuna ca iSro e naspa de mult si ca abia acum a gasit ocazia sa se lase !)

serios acum,v-a facut topic de eSro,nu veniti aici sa faceti scandal ;)

stateam si ma gandeam la egiptenii si turcii de pe rome (mama ce prosti...),dar fiti sigur ca ei sunt mult mai ok decat cei care joaca pe privat.koila stie,pe ecSro erau cateva pers cu care puteai sa vb... in rest... :error:

voi luati jocul mult prea in serios.mi s-a tot propus "hai pe eSro!", "hai cu noi pe eSro!". Frate eu stau pe iSro pt ca oricum cheful meu de a juca silk asa zi si noapte s-a dus de mult si macar pe iSro mai am niste prieteni care nu pot fi inlocuiti + ma bucur de updateuri noi,pe cand voi va bucurati de aceleasi updateuri de care ne-am bucurat impreuna cu 2 ani in urma :tiphat:

@kidu sa fim seriosi,nu stiu daca au fost mai mult de 5 updateuri mai proaste decat cel cu magic pop "in istoria silkroadului":)) na ca l-am citat pe koila

Posted

cel cu magic pop nu a fost la fel de faild ca asta dar na sunt cativa care au facut +7+9 pe acest update in tradevar noi ne am obisnuit cu +10 si acu ni se pare greu daca uni din noi stiu sa faca gold eazy (nu ma refer la cumparatu goldului ci la bisnita si celelante metode) si incearca ++ si ori cum diferenta de dmg e enorma dintre un power si un 12d legend da? asa ca ce sa ne mai kacam pe noi...

cam asa, e rusine sa ai un +3+4... numai cu +10 se poate >.>

eu cu +2ul meu am batut pana acum tot ce a miscat la pvp in smk,except AphexTwin.Si tin sa mentionez ca wizardul cu legend 12d+5+6+7 imi da 1 hit cu meteor daca nu am shield. :))

mie cel mai fail update mi se pare asta cu jobul.Imi placea foarte mult jobul inainte,Sleya stie despre ce vorbesc :tiphat:

iar magic pop nu imi place si nu am fost niciodata pro magic pop pt ca toti retardatii care aveau noroc sau care investeau 5k silk aveau sun,si intr-un degree in care SOX drops erau foarte rare,un sun facea diferenta.

Posted

sincer sa va zic, eu cam ii dau dreptate lui blu, armele astea vor deveni 12d normale, sos, som, sun, care banuiesc ca la cap 120 update vor putea fi gasite ca drop.Intr-adevar, smenul aici e ca aceste arme nu vor disparea si vor fi avantajati cei ce le au deoarece cel mai probabil sox drop va fi foarte foarte mic. si intr-adevar la cap 80 erai foarte tare cu +7...acuma +7 e undeva la acceptabil pana faci +9 si bagi advanced, iar +5 e jalnic.

Posted

acum sa fim seriosi...stiti si voi cat de multi bani a-ti bagat in isro....nu e nevoie sa v-o spun eu...intradevar....si eu am bagat...doar in magic pop am bagat peste 5k silks....2k pe D4rkSnow....2k pe Sleya_ .....si putin peste 1k pe Sleya...si surpriza...nu am castigat nimic,ca sa nu mai zic ca daca fac calculul la tot silkul care l-am cumparat de-a lungul anilor pe toate chars reiese o suma cu care probabil imi cumparam o masina.

dar...pentru mine era sro s-a dus de mult...am inceput sa o las mai moale imediat dupa ce a aparut 11D,am fost printre primii care au facut lvl 110,am avut multe son drops....dar sro nu mai era ce a fost odata....asa ca usor usor am inceput sa nu mai joc.cand au facut update cu job-ul...m-au dezamagit total...job-ul era singurul lucru care m-a atras in sro si nu la alte mmo.am trecut peste...am inceput sa joc din ce in ce mai rar....acum cu update asta....ce pot sa zic...chiar ma bucur ca l-au adus...acum toti retarzii care aveau power +9+10+11 se vor chinui sa isi faca arma macar +3 sau +5 ....vor cheltui tone de silks si se vor alege cu un banal +1....sa moara de ciuda ca nu pot face mai mult ;)

cu voi nu am nimic...dar prea exagerati...gata...au facut update asta....va lasati de isro....ok bun...lasati-va,dar nu mai va plangeti ca niste fetite.parca cine stie ce s-a intamplat.....nu e sfarsitul lumii....nu v-a dat nimeni cu ciocanul in cap.prin asta aratai ca sunteti slabi si nu puteti merge mai departe...ce...un +1 sun va sta in gat?cand altii nu au nici macar un som?daca tonele de silk cumparate de voi si bil de gold care le aveti nu va mai ajuta sa faceti +9 sau +10....gata renuntati....asta e ....go to esro sau unde vreti....dar nu va mai plangeti atata aici....lasatine pe noi cu isro nostru ;) pe astia care nu jucam ca sa fim mari si tari cu arme +10 ....care jucam pentru prieteni....care prin fun in sro intelegem un party la fgw cu vechii prieteni...sau o discutie pe chat despre vremurile de demult

acum sper ca nu sariti pe mine cu jignirii si injuraturi....nu am vrut sa atac pe nimeni prin postul meu....doar sa va trezesc la realitate sa zic asa :)

bafta tuturor

• Upvote 2
Posted

acum sa fim seriosi...stiti si voi cat de multi bani a-ti bagat in isro....nu e nevoie sa v-o spun eu...intradevar....si eu am bagat...doar in magic pop am bagat peste 5k silks....2k pe D4rkSnow....2k pe Sleya_ .....si putin peste 1k pe Sleya...si surpriza...nu am castigat nimic,ca sa nu mai zic ca daca fac calculul la tot silkul care l-am cumparat de-a lungul anilor pe toate chars reiese o suma cu care probabil imi cumparam o masina.

dar...pentru mine era sro s-a dus de mult...am inceput sa o las mai moale imediat dupa ce a aparut 11D,am fost printre primii care au facut lvl 110,am avut multe son drops....dar sro nu mai era ce a fost odata....asa ca usor usor am inceput sa nu mai joc.cand au facut update cu job-ul...m-au dezamagit total...job-ul era singurul lucru care m-a atras in sro si nu la alte mmo.am trecut peste...am inceput sa joc din ce in ce mai rar....acum cu update asta....ce pot sa zic...chiar ma bucur ca l-au adus...acum toti retarzii care aveau power +9+10+11 se vor chinui sa isi faca arma macar +3 sau +5 ....vor cheltui tone de silks si se vor alege cu un banal +1....sa moara de ciuda ca nu pot face mai mult ;)

cu voi nu am nimic...dar prea exagerati...gata...au facut update asta....va lasati de isro....ok bun...lasati-va,dar nu mai va plangeti ca niste fetite.parca cine stie ce s-a intamplat.....nu e sfarsitul lumii....nu v-a dat nimeni cu ciocanul in cap.prin asta aratai ca sunteti slabi si nu puteti merge mai departe...ce...un +1 sun va sta in gat?cand altii nu au nici macar un som?daca tonele de silk cumparate de voi si bil de gold care le aveti nu va mai ajuta sa faceti +9 sau +10....gata renuntati....asta e ....go to esro sau unde vreti....dar nu va mai plangeti atata aici....lasatine pe noi cu isro nostru ;) pe astia care nu jucam ca sa fim mari si tari cu arme +10 ....care jucam pentru prieteni....care prin fun in sro intelegem un party la fgw cu vechii prieteni...sau o discutie pe chat despre vremurile de demult

acum sper ca nu sariti pe mine cu jignirii si injuraturi....nu am vrut sa atac pe nimeni prin postul meu....doar sa va trezesc la realitate sa zic asa :)

bafta tuturor

are you sherlock?;o

Posted

bafta tuturor

:clap: :tiphat:

Posted

are you sherlock?;o

nici nu ma asteptam la altceva din partea ta sincer :) poate doar la niste injuraturi...dar asta e,atata poti,atata dai...nu am nimic cu tine,dar sincer esti prea fudul,prea increzut...nu te mai crede asa mare si tare ca nu esti in grupul tau din curtea scolii sau din fata blocului

Posted

bafta tuturor

toata stima si respectul

Posted

are you sherlock?;o

nici nu ma asteptam la altceva din partea ta sincer :) poate doar la niste injuraturi...dar asta e,atata poti,atata dai...nu am nimic cu tine,dar sincer esti prea fudul,prea increzut...nu te mai crede asa mare si tare ca nu esti in grupul tau din curtea scolii sau din fata blocului

bro, allah guides me

sincer, ar trebui sa-mi fie frica acum ? nah ...

believe me, <- careless

Posted

@N3vermore™ :-j esti un copil de 12 ani maxim .... care acum ceva vreme sa lauda ca a dat scam ... iar acum se crede cu prietenii lui de la gradinita.

Pentru oameni ca @Sleya, @DsK si altii mereu voi avea respect dar cei ca tine sunt oameni de doi lei care nu merita pic de respect.

Posted

@N3vermore™ :-j esti un copil de 12 ani maxim .... care acum ceva vreme sa lauda ca a dat scam ... iar acum se crede cu prietenii lui de la gradinita.

Pentru oameni ca @Sleya, @DsK si altii mereu voi avea respect dar cei ca tine sunt oameni de doi lei care nu merita pic de respect.

nope, get to know me better and you'll see. ceea ce nu se va intampla cu niste oameni "wannabe developers" , "wannabe binary geek", had enough seriously

de exemplu kidu poate spune ce fel de om sunt, din moment ce ne cunoastem in real life :)

dar am mai spus aici, niste pagini anterioare....un mare zmeu si pana la urma era unul care nu putea sta cu grupul nostru in parc fara fratziorul cel mare

Posted

nope, get to know me better and you'll see. ceea ce nu se va intampla cu niste oameni "wannabe developers" , "wannabe binary geek", had enough seriously

de exemplu kidu poate spune ce fel de om sunt, din moment ce ne cunoastem in real life :)

dar am mai spus aici, niste pagini anterioare....un mare zmeu si pana la urma era unul care nu putea sta cu grupul nostru in parc fara fratziorul cel mare

El poate spune k esti dumenzeu pe pamant.. noi de unde sa stim ce fel de om e si el. tu te-ai lasat de sro k nu iti mai da mamica mai mult de 2K silk pe luna :)) si gata nu ai silk nu ai arma nu esti strong EPIC FAIL copilasule ( cu acest updata va e frica k nu mai puteti baga 2K silk si sa fiti strong? ) eu de cand am ineput silk am bagat doar 1 k silk (5 ani) si am fost tot mereu undeva sus cu setu si arma si toate cele ... nu e nevoie sa bagi $ sa fi tare in sro... e nevoie de cap sa fi tare in sro $ te ajuta sa fi strong mai usor ... acum e acum ... poti baga si 10K silk si sa ai doar +1 arma deci ... acum sa vedem care o sa fie strong ... si am sa incep prin http://www.rev6.com/player/Hercules/SonOsmanli41.html ce ziceti cu cap sau cu bani ?

Posted

bro, allah guides me

sincer, ar trebui sa-mi fie frica acum ? nah ...

believe me, <- careless

daca imi vorbesti 50% in romana 50% in engleza crezi ca ma impresionezi?chiar deloc sa stii,nu imi pasa mie ca stii tu sa vorbesti 1 limba straina.

ca sa iti demonstrez ca esti pe dinafara.... careless= neatent ... eu zic ca ar fi trebuit sa treci mai mult pe la scoala si mai putin prin sro

ce ti-am spus mai devreme nu era formulat ca o amenintare,ca sa iti fie tie frica...era ceva gen...we don't care about you....asa ca lasa-ne cu figurile tale de ghetou,chiar nu ne pasa ca esti tu un pui de smecher la tine acolo...asa ca nu te mai lauda...taci din gura si gata...poti fi zmeu la topicul de esro daca vrei...poate acolo gasesti ceva copilasi care sa te idolatrizeze .....si cu asta inchei discutia cu tine...nu are rost sa imi bat capul :) au fost multi ca tine care au venit si au plecat...si unii ca tine sunt cauza plecarii unor oameni de treaba cum era salam sau alexxxx

oricum....ca sa nu fiu toptal offtopic...warlock rod SON +5(no immo) => +6 succes => +7 fail ... inca am rod-ul...deci ma consider norocos ca nu a disparut :P

Posted

El poate spune k esti dumenzeu pe pamant.. noi de unde sa stim ce fel de om e si el. tu te-ai lasat de sro k nu iti mai da mamica mai mult de 2K silk pe luna :)) si gata nu ai silk nu ai arma nu esti strong EPIC FAIL copilasule ( cu acest updata va e frica k nu mai puteti baga 2K silk si sa fiti strong? ) eu de cand am ineput silk am bagat doar 1 k silk (5 ani) si am fost tot mereu undeva sus cu setu si arma si toate cele ... nu e nevoie sa bagi $ sa fi tare in sro... e nevoie de cap sa fi tare in sro $ te ajuta sa fi strong mai usor ... acum e acum ... poti baga si 10K silk si sa ai doar +1 arma deci ... acum sa vedem care o sa fie strong ... si am sa incep prin http://www.rev6.com/player/Hercules/SonOsmanli41.html ce ziceti cu cap sau cu bani ?

tu oricum esti fail :) haven't seen anything special from you. faptul ca ai facut o colectie ptr power weapon esti zeu?:) cine stie ce copii de 10 ani ai avut pe server care abia au primit o tastatura si un mouse in mana.

@Sleya, too bad, it's me blacksmith ! cine stie cunoaste

in fine, mai greu sa plec de aici...nu mai stiu in care post vroiai sa fi venerat pentru ca ai "revenit" in sro? let's be serious bro :)

Posted

Mda, specific romanului sa se certe...mie nu imi vine sa cred pentru ce va certati :)) . Are cineva idee cand se va da drumul la lvl 120?

Posted

tu oricum esti fail :) haven't seen anything special from you. faptul ca ai facut o colectie ptr power weapon esti zeu?:) cine stie ce copii de 10 ani ai avut pe server care abia au primit o tastatura si un mouse in mana.

in fine, mai greu sa plec de aici...nu mai stiu in care post vroiai sa fi venerat pentru ca ai "revenit" in sro? let's be serious bro :)

si de la tine am vazut ceva "special" mai un scamm...mai un hack....etc....

nu cred ca am cerut sa fiu venerat ca am revenit in sro :)) sau pentru vreo realizare de-a mea

nu esti bro cu mine...ti-am mai zis...nu esti in fata blocului sau in gasca ta din parcul de copii

cum am mai zis...nu are rost sa imi bat capul cu tine...asa ca la revedere...sa incetam cu discutiile astea care nu isi au rostul ;)

Posted

Mda, specific romanului sa se certe...mie nu imi vine sa cred pentru ce va certati :)) . Are cineva idee cand se va da drumul la lvl 120?

pe 26 iunie mi se pare ca apare pe kSRO si peste 1-2 luni pe iSRO(asa aproximez eu)

@Sleya, I can, you can't.In plus am hackat pe cine m-a hackat :) it's called payback buddy.

Posted

ma supar pe voi. si ma bag iara pe isro :))

alex.. orice ai spune.. update asta e fail rau de tot. orice ai putea tu spune.. mor de ciuda ca nu pot sa fac un plus 1. recunosc mie ciuda nu ca nu pot face mie ciuda ca am fost prost sa bag atatia bani ca sa nu fac nimic..

inca mai am spearu de pe tibet. si 5b. daca vreti facem un pariu ca imi fac spearu nou +7 din maxim 500 silk. daca castig eu voi va lasati de isro si intrati pe esro daca castigati voi.. gg shit happens xDD

Posted

gramatica e grele la tine mr.fist

si ptr voia lui allah, Timisoara str.Daliei nr 17, tot am auzit ca sunt unii maturi pe aici, as vrea sa ii cunosc face to face, atunci poate ca o sa aveti alt ton.

@Topic, s-a promis ca nu va mai fi asa diferenta mare de patchuri intre iSRO si kSRO, deci nu va fi 3 luni

Posted

Mai jocul asta e mort, stati si va certati degeaba, atat playerii cat si compania l-au distrus.

@Sleya, cuv. careless are multe intelesuri si ceea ce vroia sa zica N3ver e ca nu-i pasa, i'm right or not :P

Careless= neatent / nep?s?tor / lipsit de griji / indiferent / indolent / u?uratic / firesc / natural;

Fara suparare, cheers :tiphat:

Posted

si da .. va inteleg angel alex si blu. aveti prejudecati fata de serverele private.. asa cum am avut si eu si inca am fata de serverele alea private fail gen sunword sro etc. sau ce s-a mai inventat probabil ca la d12 voi revenii.. dar tot nu cred faza cu itemele sun vor devenii lvl 106. asa cum am mai spus. uitativa la stats pe rev6. sunul este cel mai "tare" dupa el vine arma de 118. gen arma de 98 .. nu se v-a schimba nimic la armele astea. poate doar wield level se va face 110 sau 11

revenind la faza cu isro - esro. eu nu am spus nimic sa schimbe ceva. delirau restu p'aci eu m-am lasat invins de isro.. sa vedem ce v-a aduce viitorul dar va rog sa o lasati mai moale cu hatredu fata de jucatorii de esro..

btw ignore nevermore

si credema alex.. ce ai bagat tu pe magic pop e nimic la ce am bagat eu.. doar 3k silk pentru xbow son lvl 101 in prima saptamana cand s-a deschis...

Posted

si da .. va inteleg angel alex si blu. aveti prejudecati fata de serverele private.. asa cum am avut si eu si inca am fata de serverele alea private fail gen sunword sro etc. sau ce s-a mai inventat probabil ca la d12 voi revenii.. dar tot nu cred faza cu itemele sun vor devenii lvl 106. asa cum am mai spus. uitativa la stats pe rev6. sunul este cel mai "tare" dupa el vine arma de 118. gen arma de 98 .. nu se v-a schimba nimic la armele astea. poate doar wield level se va face 110 sau 11

revenind la faza cu isro - esro. eu nu am spus nimic sa schimbe ceva. delirau restu p'aci eu m-am lasat invins de isro.. sa vedem ce v-a aduce viitorul dar va rog sa o lasati mai moale cu hatredu fata de jucatorii de esro..

btw ignore nevermore

si credema alex.. ce ai bagat tu pe magic pop e nimic la ce am bagat eu.. doar 3k silk pentru xbow son lvl 101 in prima saptamana cand s-a deschis...

fufu?xD

anyway cum a zis si kidu...si eu va urez succes cu isro ! noi ne-am dat seama devreme de tot acest BS system.

si daca tot joci un joc, banuiesc ca fiecare are in gand sa fie mai presus de altii, doar de aia joci, aspiri la mai mult.....pana sa vina acest sistem ptr D12, personal mi-am atins obiectivele si am reusit 90% tot ce mi-am propus.

Posted

special pt tine este tot ce fac eu si specialul la mine este tot ce ma incanta , eu cand avea power tu inca visai cum sa furi cardul lu maicata sa cuperi gold si silk pt un power ! putifer dute si minte gradinita .. nu vezi k aici 70% din membri te resping? .. ce mai cauti , dute si joaca esro

Posted

fara suparare dupa felul cum postezi pe forum cam dai de inteles ca ai 12 ani. ok frate joci pe un server privat e treaba ta ce joci unde joci si cu cine dar nu veni si posta kkaturi sincer mi se rupe de esro char daca o sa iau ban pe isro sau o sa ma las de sro nu o sa ma apuc pe un prv doar pentru prieteni sleya poate sa confirme ceea ce zic ( in cazu meu ) ca daca era sa joc pentru prieteni eram si eu pe rome pentru ca avem multi prieteni (app te saluta tilica :P) si ce fun era cand jucam.

pacat ca te-ai lasat de rome foarte devreme :)) ti-am aratat zilele trecute poza cu bladerul tau langa DragonSlayer :) ....ce mai amintiri ....mai am si picz cu Tilica(Ioana),TooLegitRo/FugiCaDau(Pitis),Anabela(Nicu),_PizdosU_(Ion),Interventzii(Stefy),Noob(primul roman full sun de pe rome...am uitat cum il chema),YoSoso,cuie,RaduBest,Evil ...si multi alti vechi prieteni de-ai nostri :)

oricum....salut-o pe ioana si din partea mea si a lui pitis :) ...ea ce se mai joaca?

@ queenofthedamned ....el a vrut sa zica ...care less adica...putin imi pasa in traducere :) e o mica diferenta ...la exprimare cel putin

Posted

salut am si eu o problema , daca ma puteti ajuta .. nu stiu daca vi s-a intamplat si voua da mie mi s-a intamplat de vreo 3, 4 ori si e frustrant .. deci faza este urmatoarea : pun niste elixire la vanzare prin consigment le vand intru in consigment imi arata ca sunt vandute iar cand dau la settle imi da disconnect , intru la loc si ma uit la consigment nu sunt nici elixirele da nici banii nu mai sunt stiti ceva din ce cauza se intampla? sau ce sa fac? .. ms

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...