N3vermore™ Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 exo, ramai singur aici pe isro, hai si tu pe eSRO cu noi xD
dsK Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 exo, ramai singur aici pe isro, hai si tu pe eSRO cu noi xD nu ms :) am mai jucat pe privat si nu imi place. decat sa joc pe privat mai bn nu mai joc ;)
Albert1994 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 esro e check acum.. Intrati aia care joaca acolo! :) edit: btw eu sunt Uprise ^^
Kiidu Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Apocalpitic here... ma bucur ca avem o comunitate acolo. am si creat o guilda e lvl 4.. mai trebuie sa ii dau lvl up
N3vermore™ Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 cred ca se va schimba si topicul threadului daca nu va mai juca nimeni pe iSRO :))
Random Hero Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 cred ca se va schimba si topicul threadului daca nu va mai juca nimeni pe iSRO :)) Din cate se vede, cam asa ar trebui facut, dar cred ca vor aparea totusi cativa care sa joace. :)) E pe la publicitate vreun topic de eSro?
N3vermore™ Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 nu am verificat, eu am doar bookmark linkul de la ex-iSRO topic :)) dar va devenii popular in curand :)
Kiidu Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 oricum tot aici voi posta. in fond nu scrie isro scrie Silkroad Online.. so.. suck it up btw lvl up 61 .. si 2 cerb luati pe esro.. astept sa se termine inspectia poate iau si prima mea Tiger Girl
wOrkHarD Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 mai o tine mult inspectia? XD lvl 68 here XD pana maine seara sunt 82-85 ! nu ies pana nu dau 85 ! dar in seara asta fac si 10 graduates xDDDD eSRO FTW!!! JOS CU iSROOOOO xD De pe linkmania sunt: kidu, nevermore, albert, viorel, deidara, eu si mai sunt multi din sectiunea Elite SRO xDDD (asta din cate stiu eu)
BeautifulMind Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Forgot about Visator ?:( Btw kidule , candva a fost discutia asta ca nu e "isro" ci silkroad online si s-a lasat cu warnuri ...
Albert1994 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Da, din cit am vazut eu e ca srv oficial cind era cap 100... Eu am facut doar lvl 28 ieri cind am inceput :))) . Voi ce build aveti? Eu am bagat nuama la wizard momentan, ma gindeam sa il fac wiz/bard, dar nu sunt 100% sigur... aveti nevoie mai mult de bard sau de cleric in guild?
Kiidu Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 im china bower dont ask me.. plus ca se gasesc party usor nu cred ca reusesc astia sa faca party in guild... te gandesti tu.. eu as spune bard pentru ca e mai usor de dat lvl up cu el si ai tot timpul din lume sa te faci cleric dupa ce ai facut 110.
wOrkHarD Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 rogue/bard ATM! lvl 68 .. la 100 dau reskill la bard pe warrior =) Name: Templar023 ... eu sunt ala cu gluma ptr Visator de azi "suuunt'" iar el... "Amuzant..." -.-"
Random Hero Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Serios acum, n-aveti topic? Daca nu, deschideti unul aici.
N3vermore™ Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 nu, nu avem din pacate eu sunt chinese nuker - cold light bicheon :)
Albert1994 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=412830 O sa modific primul post in curand ^^
Vyorel903 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Warrior/Cleric 55 ATM xD Vreau sa il intrec pe N3vermore™ sa vad cum isi da foc :angry1: daca nu era check acum era "peste tine" la lv :))
N3vermore™ Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 nu te rog....nu are rost sa mai deschidem atatea threads daca exista deja unul.... si in plus 90% din cei care posteaza pe aici s-au mutat pe eSRO.
Xriminal Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 mai o tine mult inspectia? XD lvl 68 here XD pana maine seara sunt 82-85 ! nu ies pana nu dau 85 ! dar in seara asta fac si 10 graduates xDDDD eSRO FTW!!! JOS CU iSROOOOO xD De pe linkmania sunt: kidu, nevermore, albert, viorel, deidara, eu si mai sunt multi din sectiunea Elite SRO xDDD (asta din cate stiu eu) Stii ce,aici ai fost destul de penibil.Ai bagat bani in ISRO incat ai fii putut ajuta un orfelinat ,sau un azil de batrani(faceai o chestie pentru batranetea ta) si acum spui ca jos Isro,hai sa fim seriosi.Daca nu mai joaca 2-3 isro asta nu inseamna ca gata sa futut silkroadul,au fost update-uri care au fost vazute la fel de urat. Parerea mea e sa termini cu topicuri de astea,gen JOS isro...nu le vad rostul :dontknow: . Bafta baietii la eSRO ^^ . :tiphat:
wOrkHarD Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 mai o tine mult inspectia? XD lvl 68 here XD pana maine seara sunt 82-85 ! nu ies pana nu dau 85 ! dar in seara asta fac si 10 graduates xDDDD eSRO FTW!!! JOS CU iSROOOOO xD De pe linkmania sunt: kidu, nevermore, albert, viorel, deidara, eu si mai sunt multi din sectiunea Elite SRO xDDD (asta din cate stiu eu) Stii ce,aici ai fost destul de penibil.Ai bagat bani in ISRO incat ai fii putut ajuta un orfelinat ,sau un azil de batrani(faceai o chestie pentru batranetea ta) si acum spui ca jos Isro,hai sa fim seriosi.Daca nu mai joaca 2-3 isro asta nu inseamna ca gata sa futut silkroadul,au fost update-uri care au fost vazute la fel de urat. Parerea mea e sa termini cu topicuri de astea,gen JOS isro...nu le vad rostul :dontknow: . Bafta baietii la eSRO ^^ . :tiphat: jneboon? doar un sfert din goldu pe care il am l-am dat ieri cu 250$ :), update ca asta n a mai fost niciodata! update asta e facut DOAR si NUMAI pentru profitul lor! niciun pic de fun in asta! 0 ! ... dupa cum vezi... absolut orice incercare de plus pe un item de 12D costa 32 silk ! ceea ce e ENORM! ... ce? te deranjeaza ca zic M...E iSRO? O.o in 5 zile m-am distrat pe eSRO cum nu m-am mai distrat de 1 an in iSRO! si daca nu credeti intrebatii pe cei care mai joaca acolo :) Cheers.
koila Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 gona join soon so give me info about that eSRO.. ZZZZ will come back again :))
wOrkHarD Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 ROFL =))): http://www.youtube.com/watch?v=LLEIhnAPtHg&feature=related koila <3: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=412830
dsK Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 gona join soon so give me info about that eSRO.. ZZZZ will come back again :)) :)) tot int s.s? pune mana pe un sun de 10d sword,fa-te cold/fire si rupe-i rozeta lu` mihai... sa planga si pe eSro =)) ca pe iSro a plans destul :tiphat: sau un hyb warlock cu vreo 15-18 levele la str :-" :))))))
Random Hero Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Ziceati ca asta e topic pentru discutii despre orice SIlkroad? Ei bine, nu mai e. :)
koila Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Ziceati ca asta e topic pentru discutii despre orice SIlkroad? Ei bine, nu mai e. :) Poti sa-i dai delete :-) da tot INT s\s cold-fire-bich :P cu sun armor +7+9 poate :)) ramane sa vedem cum rezolv cu setul.. cu GM-ii sau singur :D