Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Un arcas chn cumm e mai bn sa il fac pach/cold/fire sau pach110/cold20/lightning90/fire110 ? o idee va rog :)

Daca ai bani de drugs pentru viteza il faci pach/cold/fire:) daca nu e foarte bun pach/cold20/light90/fire

Posted

joymax iar baga prelungiri sper sa nu fie cu orele :))

geez dude, nu ai scoala la ora aia?

ce scoala sa aibe? :)) are cam 22-25 de ani din cate tin eu minte :D

@topic....half way done cu reskill ....inca putin si scap de wizz :bananadance2:

noua jucarie :)

http://imageshack.us/photo/my-images/855/sro2011051620091274.jpg/

Uploaded with http://imageshack.us

Posted

joymax iar baga prelungiri sper sa nu fie cu orele :))

geez dude, nu ai scoala la ora aia?

ce scoala sa aibe? :)) are cam 22-25 de ani din cate tin eu minte :D

@topic....half way done cu reskill ....inca putin si scap de wizz :bananadance2:

noua jucarie :)

http://imageshack.us/photo/my-images/855/sro2011051620091274.jpg/

Uploaded with http://imageshack.us

omgwtf rezolutie O_O

Posted

[omgwtf rezolutie O_O

omfg.....goldbot resolution :D nu m-am obosit sa o schimb....asa a ramas de cand logam 3 chars + vreo 15 pe clientless....ca sa imi mearga pc mai usor :D

Guest Trololololol
Posted

ce ii jocu asta adica seamana cu WoW, da la asta trebe sa apesi foarte multe butoane si sa inveti talente ca la wow ca e complicat si eu nu ma stiu sa joc la jocurile astea. este pe romana ca la metin? ca mie imi place metin mult

Posted

ce ii jocu asta adica seamana cu WoW, da la asta trebe sa apesi foarte multe butoane si sa inveti talente ca la wow ca e complicat si eu nu ma stiu sa joc la jocurile astea. este pe romana ca la metin? ca mie imi place metin mult

Se foloseste cel mai des limba engleza,metin este mic pe langa silkroad.

Posted

nu mai fa comparati intre wow si sro pentru ca nu este nici o asemanare. si nu stiu unde ai vazut tu ca trebe sa apesi multe butoane ca nus multe.

din contra, in wow sunt mult mai multe butoane, sunt combinatii de shift+ceva , ctrl+ceva... mai e si controlul characterului din W A S D ...

iar metin ... fii serios, mai bn joci tetris :tiphat:

Guest Trololololol
Posted

nu mai fa comparati intre wow si sro pentru ca nu este nici o asemanare. si nu stiu unde ai vazut tu ca trebe sa apesi multe butoane ca nus multe.

din contra, in wow sunt mult mai multe butoane, sunt combinatii de shift+ceva , ctrl+ceva... mai e si controlul characterului din W A S D ...

am incercat tetris dar nu imi place ca pierd repede, nu inteleg ce trebe sa faci cu alea care pica de zici cas lego

Da metin imi place ca te vezi si poti sa te bati, in tetris nu poti

Posted

am incercat tetris dar nu imi place ca pierd repede, nu inteleg ce trebe sa faci cu alea care pica de zici cas lego

Da metin imi place ca te vezi si poti sa te bati, in tetris nu poti

on: ii grava treaba daca ti se pare complicat jocu asta...

off:daca joaca careva pe Pluto si e guildless spamatima cu pm'uri ^^ pe _Gh0st3k_ sau _sHaft sa intrati in TEG ... :)

Posted

Vad ca discutiile tind catre alte jocuri :D.

Some random pvp's - cu cele 2 charuri preferate de mine - dintre multele pe care le am :D,

Posted

no :)) m-am distrat putin pe la ishiade :)) ( sper sa faceti si voi acelasi lucru cand aveti drum pe acolo)

http://imageshack.us/photo/my-images/27/sro2011051809054216.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/534/sro2011051809053599.jpg/

cred k era vro 400-500 envy :))

Posted

Vad ca discutiile tind catre alte jocuri :D.

Some random pvp's - cu cele 2 charuri preferate de mine - dintre multele pe care le am :D,

interesant :) ehh asta da parca e altceva fata de video cu rogue :))

desi totusi rogue ala din video cu glavierul ori avea super lagg ori era super noob ^^

Posted

filmul ala cu rogue era pt. editare ... gresala a fost a mea ca nu am spus. Nu eu am facut pvp acolo si nu am avut suficient material pt a face un film fain. Rogue ala e un char tare :)) crede-ma., iar cel ce joaca pe el joaca f bine, ... cred ca a fost doar un film neinspirat.

Posted

dupa ce am vazut la inceput ca sti sa folosesti doar 2 skiluri, s-a dus de rapa videoul, sincer.

din cate vezi e int chinese cu snow, el nu are cold deci nu are snow.

la dmg pe care il da int spearul ce voiai sa faca? sa faca pe viteazul si sa moara dupa ce lega adversarul 5 skilluri ?

Posted (edited)

bai.... eu am un cont de S*Magic* si vreau sa-l vand.. il am full info... si am un prieten care vrea sa-l ia dar zice ca vrea sa se mai combine cu cineva... :) se baga careva sa faca 50%-50% cu tovarashu meu? :) (fara warn up ca nu am vb ce BOT :D)

5 zile de suspend.

Edited by Random Hero
Posted

(fara warn up ca nu am vb ce BOT :D)

asta a fost buna :))

dc nu se combina adrian? si asa o sa ii trebuiasca ;)

Guest _R3L4X_
Posted

(fara warn up ca nu am vb ce BOT :D)

asta a fost buna :))

dc nu se combina adrian? si asa o sa ii trebuiasca ;)

aici ai dreptate :) chiar am nevoie

Posted

bai.... eu am un cont de S*Magic* si vreau sa-l vand.. il am full info... si am un prieten care vrea sa-l ia dar zice ca vrea sa se mai combine cu cineva... :) se baga careva sa faca 50%-50% cu tovarashu meu? :) (fara warn up ca nu am vb ce BOT :D)

5 zile de suspend.

asta n-a fost frumos deloc...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...