Mehico Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 care ma lamureste si pe mine cu farmingul? trebuie sa fac neaparat 10k la lvl 16?Nu trebuie sa faci neaparat.S-a explicat aici ce si cum e farming-ul.
Sephiroth Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 cine joaca pe sparta (inafara de tine spy ;) )?edit : hybridul e bun de ceva sau e praf ?=/
smuggster Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Hybrid 2 int 1 str pe spear e bun...iar hybrid 70:70 pe arc e de asemenea bun .(70:70 insemnand mag balance si phy balance)
The Dash Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 depinde pe ce....de ex nuker hibrid este unu din cele mai bune builduri k are si viatza si in aclasi timp si dmg la nukes...si pe bow e bun dar mai bun e full str...si pe blade e super bun la lvl mari k la inceput e praf.
defiler666 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Daca faci hybrid pe bow e patent.Cel mai bun hybrid e 2int / 1 str pe Sword & Shield.
smuggster Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Defiler666:ai avut bow hibrid k sa zici k e patenT?sau cu cati ai facut pvp?watch youtube si cauta buildul 1:1 sau 70:70 ;)
Sephiroth Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 ce inseamna '1:1' sau '70:70' am auzit de 2:3 si ma rog dar de astea nu am auzit ...
smuggster Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 1:1 este buildul in care tii strenght egal cu intelligence si 70 : 70 am explicat
Sephiroth Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 oh ok , thx ! bow full str face dmg mai mult ca glavie ?:)
The Dash Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 nai sa vezi in viatza ta in kre un build bow full str de acelasi lvl cu un build glavie full str sa fak mai mult dmg....bow este bun doar la mobi-parerea mea(nush ce credetzi voi)Bafta all :cool2:
EvilToileT Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 am un char cu boe full str tot pe sparta da numai joc pe el am dmg mic....parerea mea ca charurile cu bow sunt cele mai najpa...the Nukeri sunt cei mai buni la mobi :)
fugicadau Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 am un char cu boe full str tot pe sparta da numai joc pe el am dmg mic....parerea mea ca charurile cu bow sunt cele mai najpa...the Nukeri sunt cei mai buni la mobi :)bow nu boe daca e char naspa cum zici tu nu ar fi jucat nimenea bow str+ice e cel mai bun da dmg calumea si app am vazut pvp intre un bow lvl 80 si glavier lvl 80 si bow il facea usor pt ca era pe ice dai dmg mai mica pe fier da il ingheti........... esti nukar nu ai sanse in fata unui str mai mic cu 2-3lvl ca tine te face usor
smuggster Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 fugicadau are dreptate....si arcul poate face ravagii dar pur si simplu nu este un build pentru 1vs1....este bun la guild war sau job war...in timp ce un blader tine ocupat alt caracter tu cu arcul nu ai nici o treaba ii dai de zace orice build ar fi odata ce nu ajunge la tine iti garantez ca il poti omora...de pvp vs int nici nu mai zic ...arcul va castiga in 80%cazuri dar versus glavie e cu totul alta problema :)
Sephiroth Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 adyzaha , pentru ce farmezi?:) ai asa multe skill-uri de bagat? :-\ ... 50k sp cred ca-mi ajunge de la lvl 1 pana la 50 :)
defiler666 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 bow nu boe daca e char naspa cum zici tu nu ar fi jucat nimenea bow str+ice e cel mai bun da dmg calumea si app am vazut pvp intre un bow lvl 80 si glavier lvl 80 si bow il facea usor pt ca era pe ice dai dmg mai mica pe fier da il ingheti........... esti nukar nu ai sanse in fata unui str mai mic cu 2-3lvl ca tine te face usor )))) zici de spydy nuker nu "nukar" , "dmg mai mica". Bow str acelasi lvl nu face un glavier.Faza cu inghetatu , orice glavier care e pe fire(imbue) are "Shield Emperor" :blink: , deci nu te ingheata nici daca vrei tu + ca exista si pills.
fugicadau Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 si cu pills tot iti da stant pana apuca sa iti dea pils tot te mai poate ingheta ce pierzi daca 1 bow de acelas lvl cu un glavier il face pe glavier.......... uitate pe youtube la filmulete. p.s fa un movi cu tine si cu un bow de acelas lvl sa vedem cine bate la pvp........... cel mai bun din 5 sa ma conving ca asa e cum zici tu ca glavieru e cel mai bun bild (arcasu sa fie str pe ice) uite aici un movi spuneti cine e mai bun ..................so................
defiler666 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 si cu pills tot iti da stant pana apuca sa iti dea pils tot te mai poate ingheta ce pierzi daca 1 bow de acelas lvl cu un glavier il face pe glavier.......... uitate pe youtube la filmulete. p.s fa un movi cu tine si cu un bow de acelas lvl sa vedem cine bate la pvp........... cel mai bun din 5 sa ma conving ca asa e cum zici tu ca glavieru e cel mai bun bild (arcasu sa fie str pe ice) uite aici un movi spuneti cine e mai bun ..................so................ ))))))))) Daca ma face un arcas iti dau tie accountul meu. Deocamdata eu nu mai joc sro ... dar te asigur ca nu ma face un arcas + ca nu sunt full farmat. P.S nu pune dinastia nefarmati , ala cu arc +5 ... sa fie totul egal.
fugicadau Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 ti am zis fa un filmulet cu tine cu un arkas ful str cel mai bun din 5 sa vedem daca e asa cum zici tu ca nu te face il bati la 0 da sa nu se laseEdit: o data ce ai afirmat ca nu te face 1 arkas trebe si sa dovedesti ca e cum zici tu
defiler666 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 "arkas" ? Ti-am zis ca eu nu mai joc acum sro , dar este imbosibil ca un archer cu 2-3k + ca eu am si stun.
fugicadau Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 "arkas" ? Ti-am zis ca eu nu mai joc acum sro , dar este imbosibil ca un archer cu 2-3k + ca eu am si stun. imposibil lol atunci ala cum de la facut daca e imposibil asa cum ai zis tu si erau acelas lvl nu mai argumenta ca glavieru e bun fara dovezi din 5 pvp intre glavier si bow macar o data tot ti o ei daca nu de mai multe ori esti 1000.000% convins ca nu te face demonstreaza .
arde2 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 si arcasu poate bate daca are iteme calumea si bulan :P dar e slab ....si hybridu foloseste spear
fugicadau Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 arde2 uite cu o pagina in urma si o sa vezi un filmulet cum un glavier de 64 si o ia de la un arcer de 64 de 2 ori consecutiv ............
EvilToileT Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 bow nu boe daca e char naspa cum zici tu nu ar fi jucat nimenea bow str+ice e cel mai bun da dmg calumea si app am vazut pvp intre un bow lvl 80 si glavier lvl 80 si bow il facea usor pt ca era pe ice dai dmg mai mica pe fier da il ingheti........... esti nukar nu ai sanse in fata unui str mai mic cu 2-3lvl ca tine te face usorDomn stie tot....am gresit tst daca nu ai observat litera W e langa E si am apasat cu o tasta mai incolo si apropo nici nu ma intereseaza cine castiga la PVP ...cu PVP iti strici bani aiurea.... :blink:
fugicadau Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 daca ai putini bani poate da cand ai peste 11 m vrei sa zici ca nu te duci la pvp................. pt 100-200k pe care i consumi pe pors de mana si pe viata 200k mi se pare o nimica toata la aproape 12 m pe care i am