Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Incetati.

It's fun.Pana la urma daca a copilarit aici la mine in zona, ar trebui sa stie ca lucrurile s-au mai schimbat, nu toti raman almighty for the rest of their lifes :) si da, it's fun xD

Posted (edited)

sall all :tiphat: imi poate spune si mie cineva cat costa un cont de sbot?

Eu. 10% warn.

Edited by Random Hero
Posted

sall all :tiphat: imi poate spune si mie cineva cat costa un cont de sbot?

Eu. 10% warn.

vinde sa2r de la noi de pe server cu 800m gold, sau daca fac eu rost de ceea ce ma intereseaza il poti imparti pe al meu cu kevin pana iti gasesti :tiphat:

cu serigiu nu cu kevin :) scz

random daca poti da si tu un edit si baga 2 posturi in 1 :) eu nu mai puteam da edit :tiphat:

Posturi unite. :)

Posted

Salut tuturor....long time no see....stiu ca nu mi-ati dus dorul dar na....asta e

astept si eu niste pareri legate de un WARLOCK/CLERIC full int lvl 110...cu vreo 3 puncte scapate la STR cred ....cum e....la pvp bla bla e fun...:-??

Posted

Salut tuturor....long time no see....stiu ca nu mi-ati dus dorul dar na....asta e

astept si eu niste pareri legate de un WARLOCK/CLERIC full int lvl 110...cu vreo 3 puncte scapate la STR cred ....cum e....la pvp bla bla e fun...:-??

e fun dar nu cu europeni.. nu prea conteaza care :))) :P

@brani sugi-o sugi-o! xD

Posted

Deci se merita sa fac bard/cleric un char , ? nevermore nu am iteles ce ai vrut sa spui :)

Un bard/ cleric e bun pentru suport in party-uri - daca gasesti party-uri si la level mic are cine sa te ajute, se merita. :-?

Posted

no answer.....cam mort forumul :) nu mai e ce era odata ... neo brah....you still arround? gimme a sign !!!

back to sro cica :) ....fac reskill :) sa vedem ce iese

Posted

no answer.....cam mort forumul :) nu mai e ce era odata ... neo brah....you still arround? gimme a sign !!!

back to sro cica :) ....fac reskill :) sa vedem ce iese

hey SON! you remember that nuker you HAD? nough said.

Posted

hey SON! you remember that nuker you HAD? nough said.

:)) scummer!!! :P ce facem si noi ceva fun prin sro? :))

ar fi o treaba...what you have in mind?

Posted

Dc nu ma pot conecta pe srv , again este blocat log in ?

nici mie nu imi mere sa ma conectez :( nici napuc sa scriu contu si pw ca imi da DC

Guest dariusd79
Posted

E tare jocu :cool2:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...