BijuuMode Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Oare se da rollback? daca nu sa dat pana acu nu se mai da
Random Hero Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 arent ya kinda rough star? wtf. miam lasat charu 1h infara la sama sotuh si mam trezit cu el la takla tele ;)))) V-as ruga sa nu mai cereti detalii. Ultima oara am facut asta si lumea a reprosat atat decizia, cat si faptul ca am dat detalii. Am spus atunci ca voi aplica sanctiunile maxime posibile si n-am de gand sa mai ezit. 1 1
__Sun Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 de unde dau email verifi... ca am uitat imi poate arata cineva ?:) va rog :)
mont3ll4_cs Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ma paote ajuta si pe mine cineva cu jocul imi da la 10 minute dupa ce intru in joc eroarea aia de la placa video sau de la ce draq e sa reinstalez jocul ce sa fac datimi o idee buna.
Xriminal Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Deci,uni pierd,alti castiga...Bruni rullz :)))) Nu o sa se faca roll-back(sperr:(( ) =)))))
N3vermore™ Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Deci,uni pierd,alti castiga...Bruni rullz :)))) Nu o sa se faca roll-back(sperr:(( ) =))))) daca nu s-a facut pana acum, nu se va mai face.
ghitzal02 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ar putea cineva sa imi zica in inbox daca phbot este bun... ?? am auzit ca e bun doar pentru goldboti dar nu pentru main char
shevaro1991 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Astazi am reinstalat windows-ul si primesc aceasta eroare(am incercat ccleaner si degeaba):
Guest utzaaa Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 (edited) BluMann, Utza si ChristyXXL - aveti cate 15 zile de suspend. :) omg .. poftim cultura :)) asta ma suspenda ca i-am zis nesimtit la ala care a dat hack... trebuia sa il felicit? super tare admin ... astia maram is pretenari si vor sa ne dea o lectie. e ok .. in romania ce dreq putem sa facem cel mai bine ? sa furam si sa i acuzam pe nevinovati.... imi pare rau sa va spun dar unii din admini sunteti la fel de nesimtiti...aci la noi frate se face dreptate numai cu bata si sabia ... suntem in romania si asta ne ocupa tot timpul ... Suspend permanent pentru cont clona. Edited May 5, 2011 by Random Hero
wOrkHarD Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 nu mai merg cumparate immortale cu normal silk ma ?:| fck
Vyorel903 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 nu mai merg cumparate immortale cu normal silk ma ?:| fck Eu cand dau pe ITEM MALL imi apare in dreapta jos " Client is damaged. Please reinstall the client after download the Full Client. :blink:
_andrei_ Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 nu mai merg cumparate immortale cu normal silk ma ?:| fck Eu cand dau pe ITEM MALL imi apare in dreapta jos " Client is damaged. Please reinstall the client after download the Full Client. :blink: Daca nu ma insel la toata lumea apare asa si e de la ei. Cel putin si mie imi apare la fel. Imortalele cu silk se pot cumpara de pe site de la Item Mall'u de acolo
wOrkHarD Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 eu pe site m-am si uitat.. .dar nu apar la Silk Mall ci doar la Premium Silk Mall ......
edy105 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Se poate schimba emailul de la un cont ,daca vechiul email este pus la vrajeala?
Kiidu Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 uber day xDD 2 shaitan 1 lord 1 cerb 1 isy 1 uruchi recuperat char caruia i-am uitat pw acum 1 an si succes +9 la spearu +7 cu adv ce era pe el :)) http://www.picz.ro/show-image.php?id=a31fd90c4704cdaa2e7199ec2d153d87 "damn.. im good."
breakdance1106 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Am o problema ingame... in Comunity nu imi apar prietenii, dar cand unu se logheaza, imi scrie Friend blabla has logged on. Any ideas ?
Negruu Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 questu care iti da globale la ce lv il iei si de unde ? :(
Florin_LOVE Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 eu stiu un quest pentur globale la 60:) dar nu stiu daca ii singurul :)
N3vermore™ Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 questu care iti da globale la ce lv il iei si de unde ? :( lvl 60 la orice potion NPC din oricare oras.
breakdance1106 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 trebuie sa faci un academy nou, si primesti 10 globale
Guest Cris_Junior23 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 BluMann, Utza si ChristyXXL - aveti cate 15 zile de suspend. :) omg .. poftim cultura :)) asta ma suspenda ca i-am zis nesimtit la ala care a dat hack... trebuia sa il felicit? super tare admin ... astia maram is pretenari si vor sa ne dea o lectie. e ok .. in romania ce dreq putem sa facem cel mai bine ? sa furam si sa i acuzam pe nevinovati.... imi pare rau sa va spun dar unii din admini sunteti la fel de nesimtiti...aci la noi frate se face dreptate numai cu bata si sabia ... suntem in romania si asta ne ocupa tot timpul ... Suspend permanent pentru cont clona. Aicea pentru ce a primit ban ? Ca utza tot el era, deci prin concluzie asta numa clonare nu a fost . Hai sa fim seriosi nu tin partea la nimeni, dar vad ca faci abuz de ``autoritati``. Dute mai traiesteti si tu viata nu mai da atatea blocuri si banuri. Bafta
N3vermore™ Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 trebuie sa faci un academy nou, si primesti 10 globale nu trebuie sa faci nimic :P iei questul si il returnezi in acelasi timp :P