razvan93s Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 am si eu o intrebare:)....de curand mi-a dat cineva un cont pe Mena..wizard lvl 87 fara subskill..are doar wizard la lvl 87 ff...am vreo sansa sa fac ceva cu el?..avand in vedere ca nu am nici o sansa sa farmez sp-uri la nivelul asta fiind euro..party euro nu gasesc sub nici o forma.. :crybaby: :sef:
BijuuMode Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 am si eu o intrebare:)....de curand mi-a dat cineva un cont pe Mena..wizard lvl 87 fara subskill..are doar wizard la lvl 87 ff...am vreo sansa sa fac ceva cu el?..avand in vedere ca nu am nici o sansa sa farmez sp-uri la nivelul asta fiind euro..party euro nu gasesc sub nici o forma.. :crybaby: :sef: daca mai ai ceva sp uri ai putea sa pui bard... si ai putea farma ca sa te pui pe cleric dar e multa bataie de cap
edy105 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Sal are cineva idee cam cat ar costa un roque cleric lvl 103FF si un bard wizz lvl 103FF ,in bani reali asa ca idee Chiar nimeni?
shevaro1991 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Sal are cineva idee cam cat ar costa un roque cleric lvl 103FF si un bard wizz lvl 103FF ,in bani reali asa ca idee Chiar nimeni? Rogue:50-55€ Wizard:35-40€ Acum preturile pot sa varieze in functie de set si gold.
dsK Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Nou video, cu noile char-uri :D http://www.youtube.com/watch?v=CfV6LS8ldAw bai frate... iti scriu aici pt ca trebuie sa termini ce am inceput. ai zis ca stii sa faci pvp mai bine decat voi stii eu vreodata; se vede cat de mult stii daca promovezi un cacat de video... [am scris aici pt ca mi-am luat block pe utube :)) ]
BijuuMode Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Nou video, cu noile char-uri :D http://www.youtube.com/watch?v=CfV6LS8ldAw epic fail dc? pentru ca a facut vs 1 int care e super usor de batut (aviz amatorilor care o sa inceapa sa zica ca iar ma crez zeu) dar sincer ar fi mai impresionant daca ar face vs 1 glavier(care la 110 are 63k hp minim) sau in warrior cu su set ha +8 si 2h +10 atunci da dar asa... nobi de astea iti gasesc la ori ce colt
N3vermore™ Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Nou video, cu noile char-uri :D http://www.youtube.com/watch?v=CfV6LS8ldAw bai frate... iti scriu aici pt ca trebuie sa termini ce am inceput. ai zis ca stii sa faci pvp mai bine decat voi stii eu vreodata; se vede cat de mult stii daca promovezi un cacat de video... [am scris aici pt ca mi-am luat block pe utube :)) ] chiar ca video e toata ciocolata...:)) ai ajuns asa de jalnic incat sa pui doar secventa cand il omoara :)) GG BOSS ! daca ai fi cu mine pe server nu s-ar intampla asa ceva in 1vs1
wOrkHarD Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 @sissif saracia aia de nuker nu are nici macar premium.... observ ca ai pus pcpurile in care ai prins kd repede ca sa il omori pe om rpd.... sux :)
Kiidu Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 srsly sisif.. stop playing rouge.. faci de ras toti rouge de pe sro eu nu foloseam bless nici macar vs full immo si egy weapons darmai vs princhindei dinaia cum bati tu? hai peace. din mobi de 101+ cad stone roz pentru mag atack? ca botez de 2 zile cu setarea facuta si nici 1 stone..
BijuuMode Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 srsly sisif.. stop playing rouge.. faci de ras toti rouge de pe sro eu nu foloseam bless nici macar vs full immo si egy weapons darmai vs princhindei dinaia cum bati tu? hai peace. din mobi de 101+ cad stone roz pentru mag atack? ca botez de 2 zile cu setarea facuta si nici 1 stone.. cad greu alea
sronoob Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Tao zi-mi cat si daca iti place bladerul tau.Eu am un glaiver 105 Force Fire Heuk si ma gandesc sa schimb in Bicheon.Dar inainte sa fac treaba asta m-am gandit sa cer parerea unui veteran.Merita?M-am plictisit destul de tare de el.Parca mai mult ma distram cu nukerul meu.Bafta tie,lui Zx si celor care mai bat pe aege.Zamolxe si Mihai s-au lasat sau i-am pierdut eu prin alte caractere?
ChristyxxL Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 (edited) Nou video, cu noile char-uri :D http://www.youtube.com/watch?v=CfV6LS8ldAw epic fail dc? pentru ca a facut vs 1 int care e super usor de batut (aviz amatorilor care o sa inceapa sa zica ca iar ma crez zeu) dar sincer ar fi mai impresionant daca ar face vs 1 glavier(care la 110 are 63k hp minim) sau in warrior cu su set ha +8 si 2h +10 atunci da dar asa... nobi de astea iti gasesc la ori ce colt Ba Deidarush.. nu mai sint si io activ de 1 an si iti faci de cap in lipsa mea? tot acelasi no-lifer ai ramas ma si o arzi cu glavierul tau..1. Aviz amatorilor ca tine, care joaca de 5 ani sro si tot amatori sunt.. toate charurile sunt echilibrate.. int nu e usor de batut...... 2. Tu vorbesti ca ala nu e cine stie ce la pvp ? cand tu faci clipuri in care postezi doar 1 runda din 10 , si doar runda aia o castigi si o pui pe net? .... 3. iar o iei ca un glavier are 63k hp... cand tu ziceai la 10D ca ai 48k hp.. si in clipuri, print screen apareau doar 42k ? lasa-te ba.. minte pe altii.. mai iesi si tu din casa pe asta cine il mai rupe? http://www.rev6.com/player/Poseidon/BigWarLike.html normal cal rupe nimenea nu este invincibil cum eu eram sal fac pe SunTsu deci este posibil Si vad ca tot agramat esti.. nici acum nu sti sa vorbesti sau sa scri.. in loc sa stai sa te joci silk mai bine te-ai baga la niste meditatii la limba romana.. ca n-ai nici o treaba cu ea...mergeti in paralel...si nu baga faza aia ca esti sportiv si nu iti trebuie carte, ca esti capsunar.. nu sportiv.. ( e o diferenta ) pe asta cine il mai rupe? http://www.rev6.com/player/Poseidon/BigWarLike.html normal cal rupe nimenea nu este invincibil cum eu eram sal fac pe SunTsu deci este posibil Si vad ca tot agramat esti.. nici acum nu sti sa vorbesti sau sa scri.. in loc sa stai sa te joci silk mai bine te-ai baga la niste meditatii la limba romana.. ca n-ai nici o treaba cu ea...mergeti in paralel...si nu baga faza aia ca esti sportiv si nu iti trebuie carte, ca esti capsunar.. nu sportiv.. ( e o diferenta ) @Negru trimite-mi 100$ sa-mi fac setu si fac filme =))))))) dute tare eu nu donez bani in jocu asta nici pt mn apoi pt tine :)) sa vedem cat o sa rezisti fara sa donezi asa eram si noi la inceput "nu bag bani in jocuri " si acu bagam de mama focului Ba Deidarush.. tu bagi ca esti un no-lifer ma..si n-ai in ce altcv sa bagi bani.. k ai merge si tu in club sa bagi acolo cv bani Edited April 14, 2011 by Aldguth Ti-am unit posturile. Foloseste edit.
N3vermore™ Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Nou video, cu noile char-uri :D http://www.youtube.com/watch?v=CfV6LS8ldAw epic fail dc? pentru ca a facut vs 1 int care e super usor de batut (aviz amatorilor care o sa inceapa sa zica ca iar ma crez zeu) dar sincer ar fi mai impresionant daca ar face vs 1 glavier(care la 110 are 63k hp minim) sau in warrior cu su set ha +8 si 2h +10 atunci da dar asa... nobi de astea iti gasesc la ori ce colt Ba Deidarush.. nu mai sint si io activ de 1 an si iti faci de cap in lipsa mea? tot acelasi no-lifer ai ramas ma si o arzi cu glavierul tau..1. Aviz amatorilor ca tine, care joaca de 5 ani sro si tot amatori sunt.. toate charurile sunt echilibrate.. int nu e usor de batut...... 2. Tu vorbesti ca ala nu e cine stie ce la pvp ? cand tu faci clipuri in care postezi doar 1 runda din 10 , si doar runda aia o castigi si o pui pe net? .... 3. iar o iei ca un glavier are 63k hp... cand tu ziceai la 10D ca ai 48k hp.. si in clipuri, print screen apareau doar 42k ? lasa-te ba.. minte pe altii.. mai iesi si tu din casa pe asta cine il mai rupe? http://www.rev6.com/player/Poseidon/BigWarLike.html normal cal rupe nimenea nu este invincibil cum eu eram sal fac pe SunTsu deci este posibil Si vad ca tot agramat esti.. nici acum nu sti sa vorbesti sau sa scri.. in loc sa stai sa te joci silk mai bine te-ai baga la niste meditatii la limba romana.. ca n-ai nici o treaba cu ea...mergeti in paralel...si nu baga faza aia ca esti sportiv si nu iti trebuie carte, ca esti capsunar.. nu sportiv.. ( e o diferenta ) pe asta cine il mai rupe? http://www.rev6.com/player/Poseidon/BigWarLike.html normal cal rupe nimenea nu este invincibil cum eu eram sal fac pe SunTsu deci este posibil Si vad ca tot agramat esti.. nici acum nu sti sa vorbesti sau sa scri.. in loc sa stai sa te joci silk mai bine te-ai baga la niste meditatii la limba romana.. ca n-ai nici o treaba cu ea...mergeti in paralel...si nu baga faza aia ca esti sportiv si nu iti trebuie carte, ca esti capsunar.. nu sportiv.. ( e o diferenta ) @Negru trimite-mi 100$ sa-mi fac setu si fac filme =))))))) dute tare eu nu donez bani in jocu asta nici pt mn apoi pt tine :)) sa vedem cat o sa rezisti fara sa donezi asa eram si noi la inceput "nu bag bani in jocuri " si acu bagam de mama focului Ba Deidarush.. tu bagi ca esti un no-lifer ma..si n-ai in ce altcv sa bagi bani.. k ai merge si tu in club sa bagi acolo cv bani esti un zeu de care nu a auzit romania? du-te la romanii au talent....pe net toti aveti gura mare..
Sissif Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 OMG , am facut greseala sa mai dau pe aici.... am uitat ca pe acest forum de silkroad sunt numai zei. Si zeii normal ca sunt pe o treapta atat de inalta ca nu pot arunca decat cu ( ma scuzati) cacat, in ceea ce fac altii. Probabil datorita neputintei sau "micimii". Nu-mi mai bat capul.. fiecare vede ce vrea sa vada .. sau ceea ce poate sa vada. Nu am vrut premiul Oscar cu acel film.. eram doar incantat de editare ( normal ca doar eu am muncit la el.. e normal sa fiu incantat ) si nu am avut material suficient sa fac un film asa cum as fi vrut deoarece am filmat pt un prieten. Nu ma bucur ca, inca odata , mi s-a confirmat faptul ca romanul se crede zmeu el insusi iar pe cel de langa el incearca cat mai tare sa-l discrediteze, sa-l descurajeze... orice ca sa para el insusi grozav, nefiind de fapt in stare sa-si arate grozavia prin ceea ce face el.. ci numai criticand munca altuia. 1
BijuuMode Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 (edited) Nou video, cu noile char-uri :D http://www.youtube.com/watch?v=CfV6LS8ldAw epic fail dc? pentru ca a facut vs 1 int care e super usor de batut (aviz amatorilor care o sa inceapa sa zica ca iar ma crez zeu) dar sincer ar fi mai impresionant daca ar face vs 1 glavier(care la 110 are 63k hp minim) sau in warrior cu su set ha +8 si 2h +10 atunci da dar asa... nobi de astea iti gasesc la ori ce colt Ba Deidarush.. nu mai sint si io activ de 1 an si iti faci de cap in lipsa mea? tot acelasi no-lifer ai ramas ma si o arzi cu glavierul tau..1. Aviz amatorilor ca tine, care joaca de 5 ani sro si tot amatori sunt.. toate charurile sunt echilibrate.. int nu e usor de batut...... 2. Tu vorbesti ca ala nu e cine stie ce la pvp ? cand tu faci clipuri in care postezi doar 1 runda din 10 , si doar runda aia o castigi si o pui pe net? .... 3. iar o iei ca un glavier are 63k hp... cand tu ziceai la 10D ca ai 48k hp.. si in clipuri, print screen apareau doar 42k ? lasa-te ba.. minte pe altii.. mai iesi si tu din casa pe asta cine il mai rupe? http://www.rev6.com/player/Poseidon/BigWarLike.html normal cal rupe nimenea nu este invincibil cum eu eram sal fac pe SunTsu deci este posibil Si vad ca tot agramat esti.. nici acum nu sti sa vorbesti sau sa scri.. in loc sa stai sa te joci silk mai bine te-ai baga la niste meditatii la limba romana.. ca n-ai nici o treaba cu ea...mergeti in paralel...si nu baga faza aia ca esti sportiv si nu iti trebuie carte, ca esti capsunar.. nu sportiv.. ( e o diferenta ) pe asta cine il mai rupe? http://www.rev6.com/player/Poseidon/BigWarLike.html normal cal rupe nimenea nu este invincibil cum eu eram sal fac pe SunTsu deci este posibil Si vad ca tot agramat esti.. nici acum nu sti sa vorbesti sau sa scri.. in loc sa stai sa te joci silk mai bine te-ai baga la niste meditatii la limba romana.. ca n-ai nici o treaba cu ea...mergeti in paralel...si nu baga faza aia ca esti sportiv si nu iti trebuie carte, ca esti capsunar.. nu sportiv.. ( e o diferenta ) @Negru trimite-mi 100$ sa-mi fac setu si fac filme =))))))) dute tare eu nu donez bani in jocu asta nici pt mn apoi pt tine :)) sa vedem cat o sa rezisti fara sa donezi asa eram si noi la inceput "nu bag bani in jocuri " si acu bagam de mama focului Ba Deidarush.. tu bagi ca esti un no-lifer ma..si n-ai in ce altcv sa bagi bani.. k ai merge si tu in club sa bagi acolo cv bani auzi ma p***ca ai stat tu dupa mine sa vezi ce fac eu de zi cu zi si ce nu fac? ti as sugera sa nu te mai gagi in seama cu japca si sa imi dai mie sfaturi ce sa fac si unde sa ma duc. si ti am zis nu mai veni pe forum sa vb cu noi despre sro ca tu nici macar nu ai trecut de 80 din cate tin minte(replica ta warrieru este cel mai tare char din silkroad). si al 2 lea rand nu te f**e pe tine grija in ce bag eu bani si in ce nu bag. nu cred ca esti contabilu meu sa imi zici ce sa fac cu bani mei i cheltui pe ce vreau eu si nu dau explicati la nimenea pacat ca nu esti din galati Edit: nu cred ca la 10 mil salar pe luna 50 lei este o avere sau stai poate ca pt tine este ca tie mami si tati iti da 1 leu bani de buzunar ;) ultima mea achizitie tx eXorT (stii si dc :P) Edited April 14, 2011 by badfist
dsK Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 OMG , am facut greseala sa mai dau pe aici.... am uitat ca pe acest forum de silkroad sunt numai zei. Si zeii normal ca sunt pe o treapta atat de inalta ca nu pot arunca decat cu ( ma scuzati) cacat, in ceea ce fac altii. Probabil datorita neputintei sau "micimii". Nu-mi mai bat capul.. fiecare vede ce vrea sa vada .. sau ceea ce poate sa vada. Nu am vrut premiul Oscar cu acel film.. eram doar incantat de editare ( normal ca doar eu am muncit la el.. e normal sa fiu incantat ) si nu am avut material suficient sa fac un film asa cum as fi vrut deoarece am filmat pt un prieten. Nu ma bucur ca, inca odata , mi s-a confirmat faptul ca romanul se crede zmeu el insusi iar pe cel de langa el incearca cat mai tare sa-l discrediteze, sa-l descurajeze... orice ca sa para el insusi grozav, nefiind de fapt in stare sa-si arate grozavia prin ceea ce face el.. ci numai criticand munca altuia. te ataci degeaba... ai pus un video cu un rogue care face pvp cu bless ... >.> dar sa stii ca nu a vrut nimeni sa te descurajeze... daca acest video depaseste standardele tale, multa bafta si la mai multe videos ! cand a postat N3vermore pvp cu wizul lui vs un amarat de turk spammer toata lumea si-a spus parerea despre acel video, nu vad dc nu am face asta si cu tine si cu oricare altul ;) ce voiai sa iti spunem "super tare frate ! cel mai tare... tot asa! nu e nevoie sa faci videos mai bune,asta e cel mai bun !". Daca vrei sa primesti laude trebuie sa le meriti ;) eventual trebuia sa spui "stiu ca e un cacat, dar e primul meu video...deci pt primul video e ok (cred eu)" sau ceva de genul... nu sa vii aici sa faci impresie cu un bullshit si sa astepti laude. @badfist np ^^ sa-l stapanesti sanatos ! si app de critici... nu stiu daca ai vazut ca si badfist a fost criticat cand incepuse sa puna poze cu +5 asa in exces... s-a conformat baiatul, si-a dat seama ca e aiurea,am trecut peste :) cand e de criticat ,criticam. cand e de caudat laudam... si tot asa ;)
Sissif Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 OMG , am facut greseala sa mai dau pe aici.... am uitat ca pe acest forum de silkroad sunt numai zei. Si zeii normal ca sunt pe o treapta atat de inalta ca nu pot arunca decat cu ( ma scuzati) cacat, in ceea ce fac altii. Probabil datorita neputintei sau "micimii". Nu-mi mai bat capul.. fiecare vede ce vrea sa vada .. sau ceea ce poate sa vada. Nu am vrut premiul Oscar cu acel film.. eram doar incantat de editare ( normal ca doar eu am muncit la el.. e normal sa fiu incantat ) si nu am avut material suficient sa fac un film asa cum as fi vrut deoarece am filmat pt un prieten. Nu ma bucur ca, inca odata , mi s-a confirmat faptul ca romanul se crede zmeu el insusi iar pe cel de langa el incearca cat mai tare sa-l discrediteze, sa-l descurajeze... orice ca sa para el insusi grozav, nefiind de fapt in stare sa-si arate grozavia prin ceea ce face el.. ci numai criticand munca altuia. te ataci degeaba... ai pus un video cu un rogue care face pvp cu bless ... >.> dar sa stii ca nu a vrut nimeni sa te descurajeze... daca acest video depaseste standardele tale, multa bafta si la mai multe videos ! cand a postat N3vermore pvp cu wizul lui vs un amarat de turk spammer toata lumea si-a spus parerea despre acel video, nu vad dc nu am face asta si cu tine si cu oricare altul ;) ce voiai sa iti spunem "super tare frate ! cel mai tare... tot asa! nu e nevoie sa faci videos mai bune,asta e cel mai bun !". Daca vrei sa primesti laude trebuie sa le meriti ;) eventual trebuia sa spui "stiu ca e un cacat, dar e primul meu video...deci pt primul video e ok (cred eu)" sau ceva de genul... nu sa vii aici sa faci impresie cu un bullshit si sa astepti laude. @badfist np ^^ sa-l stapanesti sanatos ! si app de critici... nu stiu daca ai vazut ca si badfist a fost criticat cand incepuse sa puna poze cu +5 asa in exces... s-a conformat baiatul, si-a dat seama ca e aiurea,am trecut peste :) cand e de criticat ,criticam. cand e de caudat laudam... si tot asa ;) nu e primul meu video daca te uiti pe youtube vezi video facut de mine cu glavierul meu, si acolo eu fac pvp, (si cu bladerul)... Asta e primul video pe care l-am facut cu sony vegas, am pus efecte, am facut zoom... de aici vine incantarea :) Accept critica, este ceva ce te obliga intotdeauna la mai mult ... dar critica facuta cu bun simt :). Acel rogue este lvl 105 si este vs un nuker 110 ff full nova, cu sword nova +9 in mana..
N3vermore™ Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 OMG , am facut greseala sa mai dau pe aici.... am uitat ca pe acest forum de silkroad sunt numai zei. Si zeii normal ca sunt pe o treapta atat de inalta ca nu pot arunca decat cu ( ma scuzati) cacat, in ceea ce fac altii. Probabil datorita neputintei sau "micimii". Nu-mi mai bat capul.. fiecare vede ce vrea sa vada .. sau ceea ce poate sa vada. Nu am vrut premiul Oscar cu acel film.. eram doar incantat de editare ( normal ca doar eu am muncit la el.. e normal sa fiu incantat ) si nu am avut material suficient sa fac un film asa cum as fi vrut deoarece am filmat pt un prieten. Nu ma bucur ca, inca odata , mi s-a confirmat faptul ca romanul se crede zmeu el insusi iar pe cel de langa el incearca cat mai tare sa-l discrediteze, sa-l descurajeze... orice ca sa para el insusi grozav, nefiind de fapt in stare sa-si arate grozavia prin ceea ce face el.. ci numai criticand munca altuia. te ataci degeaba... ai pus un video cu un rogue care face pvp cu bless ... >.> dar sa stii ca nu a vrut nimeni sa te descurajeze... daca acest video depaseste standardele tale, multa bafta si la mai multe videos ! cand a postat N3vermore pvp cu wizul lui vs un amarat de turk spammer toata lumea si-a spus parerea despre acel video, nu vad dc nu am face asta si cu tine si cu oricare altul ;) ce voiai sa iti spunem "super tare frate ! cel mai tare... tot asa! nu e nevoie sa faci videos mai bune,asta e cel mai bun !". Daca vrei sa primesti laude trebuie sa le meriti ;) eventual trebuia sa spui "stiu ca e un cacat, dar e primul meu video...deci pt primul video e ok (cred eu)" sau ceva de genul... nu sa vii aici sa faci impresie cu un bullshit si sa astepti laude. @badfist np ^^ sa-l stapanesti sanatos ! si app de critici... nu stiu daca ai vazut ca si badfist a fost criticat cand incepuse sa puna poze cu +5 asa in exces... s-a conformat baiatul, si-a dat seama ca e aiurea,am trecut peste :) cand e de criticat ,criticam. cand e de caudat laudam... si tot asa ;) nu e primul meu video daca te uiti pe youtube vezi video facut de mine cu glavierul meu, si acolo eu fac pvp, (si cu bladerul)... Asta e primul video pe care l-am facut cu sony vegas, am pus efecte, am facut zoom... de aici vine incantarea :) Accept critica, este ceva ce te obliga intotdeauna la mai mult ... dar critica facuta cu bun simt :). Acel rogue este lvl 105 si este vs un nuker 110 ff full nova, cu sword nova +9 in mana.. esti bun ba, esti bun, ai talent de a pune fazele cand ai DD si il omori.
cri2032 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Christyxxl si badfist, warn up. Badfist nu are nici o legatura incat sa primeasca warn up... Christyxxl ip ban ... @Christyxxl se pare ca tu esti ala activ in real life , cu varsta de 12 ani care se uita la powerpuff-girls 3D in real , right? si ai prietene [gagici] multe la clasa a 6-a ? 2nd : Tot vorbeai de gramatica lu' badfist : Citez : '' io sint [ moldovean prost ] " - " nici acum nu sti sa vorbesti sau sa scri [ nu stii sa scrii ? ] " - " 1 runda din 10 , si doar runda aia [ Profa' ta de romana te'a invatat sa scrii virgula inainte de ''si'' sau ai reinventat limba romana?] " Random , daca erai in locul lui sigur actionai la fel.... @On Am vandut elix adv grade B weapon sox pe 1,2b :>
Random Hero Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Christyxxl si badfist, warn up. Badfist nu are nici o legatura incat sa primeasca warn up... Christyxxl ip ban ... @Christyxxl se pare ca tu esti ala activ in real life , cu varsta de 12 ani care se uita la powerpuff-girls 3D in real , right? si ai prietene [gagici] multe la clasa a 6-a ? 2nd : Tot vorbeai de gramatica lu' badfist : Citez : '' io sint [ moldovean prost ] " - " nici acum nu sti sa vorbesti sau sa scri [ nu stii sa scrii ? ] " - " 1 runda din 10 , si doar runda aia [ Profa' ta de romana te'a invatat sa scrii virgula inainte de ''si'' sau ai reinventat limba romana?] " Random , daca erai in locul lui sigur actionai la fel.... @On Am vandut elix adv grade B weapon sox pe 1,2b :> Badfist nu trebuia sa continue, mai ales cu injuraturi.
dsK Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 nu e primul meu video daca te uiti pe youtube vezi video facut de mine cu glavierul meu, si acolo eu fac pvp, (si cu bladerul)... Asta e primul video pe care l-am facut cu sony vegas, am pus efecte, am facut zoom... de aici vine incantarea :) Accept critica, este ceva ce te obliga intotdeauna la mai mult ... dar critica facuta cu bun simt :). Acel rogue este lvl 105 si este vs un nuker 110 ff full nova, cu sword nova +9 in mana.. trebuia sa spui asta de la inceput, trebuia sa spui ca ai facut video ca sa testezi anumite efecte si chestii de genul.... eu am criticat pur si simplu pvp-ul,care sincer sa fiu e jalnic :) cat despre editari... nu pot comenta ca nu ma pricep:) asa ca imi retrag cuvintele :tiphat: @superstar stii ca asa se intampla cand vine cineva nou pe forum :)) nu cred ca era nevoie de acele warn-uri ^^ gz kev :cool2: @exo da , si eu intr-un timp puneam tot timpu poze si vids cu unici omorati de mine , am vazut ca unii dintre voi au comentat , printre care si magarusu de tine , asa ca m-am oprit noob lv 100+ la TG.... mai bn tac :))
Kiidu Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 @star a cenzurat duh. P**A =)) @kevin m-ai pierdut dupa primele 5 cuvinte la explicatia ta. @exo da , si eu intr-un timp puneam tot timpu poze si vids cu unici omorati de mine , am vazut ca unii dintre voi au comentat , printre care si magarusu de tine , asa ca m-am oprit
ganciu Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 sal kre imi poate spune si mie dak ibot are virusi ??:D
Random Hero Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 nu e primul meu video daca te uiti pe youtube vezi video facut de mine cu glavierul meu, si acolo eu fac pvp, (si cu bladerul)... Asta e primul video pe care l-am facut cu sony vegas, am pus efecte, am facut zoom... de aici vine incantarea :) Accept critica, este ceva ce te obliga intotdeauna la mai mult ... dar critica facuta cu bun simt :). Acel rogue este lvl 105 si este vs un nuker 110 ff full nova, cu sword nova +9 in mana.. trebuia sa spui asta de la inceput, trebuia sa spui ca ai facut video ca sa testezi anumite efecte si chestii de genul.... eu am criticat pur si simplu pvp-ul,care sincer sa fiu e jalnic :) cat despre editari... nu pot comenta ca nu ma pricep:) asa ca imi retrag cuvintele :tiphat: @superstar stii ca asa se intampla cand vine cineva nou pe forum :)) nu cred ca era nevoie de acele warn-uri ^^ gz kev :cool2: @exo da , si eu intr-un timp puneam tot timpu poze si vids cu unici omorati de mine , am vazut ca unii dintre voi au comentat , printre care si magarusu de tine , asa ca m-am oprit noob lv 100+ la TG.... mai bn tac :)) Are contul de 2 ani, nu e nou. Pentru certuri pedepsele sunt mai severe, daca va reamintiti continutul primului post, asa ca warnurile sunt doar o mica atentie. :D @star a cenzurat duh. P**A =)) @kevin m-ai pierdut dupa primele 5 cuvinte la explicatia ta. @exo da , si eu intr-un timp puneam tot timpu poze si vids cu unici omorati de mine , am vazut ca unii dintre voi au comentat , printre care si magarusu de tine , asa ca m-am oprit Pai si ce, daca ma injura pe mine cineva cu stelute nu se pune? :))