Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest taranuldelatara
Posted

salut! caut sa schimb un avatar male guardian chest+hat pe unul de female , sau il vand (e luat cu prem silk), pe serverul azteca. daca e cineva care joaca acolo , il rog sa-mi dea un mesaj pe forum si vorbim. multumesc.

p.s. numai la mine e asa, sau e multa lume care ia dc in prostie astazi ?

Posted

salut! caut sa schimb un avatar male guardian chest+hat pe unul de female , sau il vand (e luat cu prem silk), pe serverul azteca. daca e cineva care joaca acolo , il rog sa-mi dea un mesaj pe forum si vorbim. multumesc.

same here

Posted

si eu, doar ca acuma nu ma mai pot conecta, si cred ca s-a facut ceva bug si imi arata ca ii cineva pe cont, dar nu ar avea cum sa fie cineva pe cony

pentru ca ar fi luat d/c si el, tot servarul ii aproape gol...

ps: iti dau un pm cu id meu sa vb daca tot suntem de pe acelasi srv

EDIT:

Mena 0/3500 ~0.0% Open

Azteca 0/3500 ~0.0% Open

Maya 0/3500 ~0.0% Open

Posted

si eu, doar ca acuma nu ma mai pot conecta, si cred ca s-a facut ceva bug si imi arata ca ii cineva pe cont, dar nu ar avea cum sa fie cineva pe cony

pentru ca ar fi luat d/c si el, tot servarul ii aproape gol...

ps: iti dau un pm cu id meu sa vb daca tot suntem de pe acelasi srv

EDIT:

Mena 0/3500 ~0.0% Open

Azteca 0/3500 ~0.0% Open

Maya 0/3500 ~0.0% Open

Lol ce servare:| :banghead: Azi am luat pe Mena peste 30 dc:|

Posted

cineva care joaca pe IRIS?

eu dar am lvl mic :tiphat: Amadeus

nui problema daca e mic esti european sau chinesse? ma gasesti cu lechero10

Posted

E doar parerea mea ca jobu asta nou e cam de..... kko... ? Voua va place?

Unde-i sediu la Joymax sa mergem sa protestam ? :whistle: Vreau vechiul job inapoi............ :crybaby:

Posted

Matematica invinge din nou !

http://img861.imageshack.us/i/mathf.jpg/

@hollycore41 nu ma refeream la tine... ma refeream la cum au facut joymax calculul de le-a dat 5 (ore) in loc de 6 (ore) inspectia ar trb sa fie gata la ora 1 dupa cum zic ei..dar o sa ajusteze iar

Posted

Matematica invinge din nou !

http://img861.imageshack.us/i/mathf.jpg/

bn...atunci la ce ora e gata inspectia ?

cine stie, e deja ora 13...

P.S > Time left before server open: 8783h54m37s

Please visit Silkroad Online website, Click on the Download button, login, download the Update Patch for v1.295 and 1.297 players (40MB)

This update is to update your client from 1.297 to 1.298 (so you can login faster when server open)

Posted

o intrebare :

[Event Prize]

First 5 players who will get the correct answer and find the correct GM will receive 5 SP scrolls.

5SP scrolls :-? astea sunt acele tickete galbene care iti dadeau 100% sp exp pt 3h?:)

Posted

o intrebare :

[Event Prize]

First 5 players who will get the correct answer and find the correct GM will receive 5 SP scrolls.

5SP scrolls :-? astea sunt acele tickete galbene care iti dadeau 100% sp exp pt 3h?:)

Cred sa sunt acele scrolluri care se gasesc si la item mall.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...