Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Am o arma 101 +7 si zice : "Able to use advanced elixir." Intrebarea mea este : exista elixire care dau +1 garantat?-si nu dau fail? exista si elixire care dau +2 garantat?-la fel fara fail?

Da exista Advance elixir grade A iti da +1

Advance elixir grade B iti da +2

GARANTAT :tiphat:

Guest EHOME
Posted

Cine foloseste EXPERT PACKAGE sau a folosit, am rugamintea daca doreste sa puna o lista aici cu beneficiile acestui EXPERT PACKAGE:

1. Cate ore pe zi de GOLD TIME (100% exp/sp increase) primesti?

2. Premium Quest : Cate sp primesti?

3. Login asigurat ca la celelalte premium?

4. Enhancement procentage increase, cat %?

Intreb pentru ca imi expira P+ intr-o saptamana si am 11 scrolls de 200% SP increase si am aflat ca pot fi folosite doar in acelasi timp cu EXPERT PACKAGE nu si cu P+, si nu vreau sa am din nou surprize.

Mersi mult.

Posted

Cine foloseste EXPERT PACKAGE sau a folosit, am rugamintea daca doreste sa puna o lista aici cu beneficiile acestui EXPERT PACKAGE:

Intreb pentru ca imi expira P+ intr-o saptamana si am 11 scrolls de 200% SP increase si am aflat ca pot fi folosite doar in acelasi timp cu EXPERT PACKAGE nu si cu P+, si nu vreau sa am din nou surprize.

Mersi mult.

expert package nu are gold time, nu are premium quest, are login, si are % ca si un silver/gold premium

Posted

Mersi mult.

1.0

2.Nu

3.Da

4.5%

Guest EHOME
Posted

1.0

2.Nu

3.Da

4.5%

Mersi mult. Raman la premium + , o sa folosesc ticketele alea cand o sa fie nevoie , nu consider ca se merita expert package asta... sa cumperi tickete de sp pentru 28 de zile inseamna 336 silk + 120 expert package, e hotie pe fata cand ai aceleasi beneficii, la jumatate din bani, daca aduni cele 30k sp de la P+ quest + 5 ore pe zi de 100% EXP/SP(echivalentul a 2 ore de sp 200% mai mult sau mai putin ca nu am testat) . Premium+ e campionul. Imi pare rau ca au scos ticketele de sp care le puteai folosi cu P+ simultan.

Guest EHOME
Posted

lv 110 99.99% merita ;)

Asa da, ca nu mai ai nevoie decat de a te loga cand doresti la lv 110. Dar pana acolo,, nu ajuta mai cu nimic.

Posted

credeti ca mi-ati putea explica va rog, cum "functioneaza" >Option level enhancement Scroll +3<

badfist vezi ca ai un mesaj pe privat la care nu mi-ai raspuns:(

folosesti scrollul pe item si ti-l face cu +3 mai mult pentru o perioada scurta de timp, easy.

Posted

Baieti care sunt cele mai bune Blue-uri pentru Avatar , am cumparat un set de Arabian Dress (F) clean si nush ce blue sa pun pe el ca sa pot sa-l vand rapid si pe un pret bun ? :whistle: :whistle:

Posted

Baieti care sunt cele mai bune Blue-uri pentru Avatar , am cumparat un set de Arabian Dress (F) clean si nush ce blue sa pun pe el ca sa pot sa-l vand rapid si pe un pret bun ? :whistle: :whistle:

Auzi.. dar tu ti-ai dat seama ca acel avatar e INCHIRAT si nu CUMPARAT, nu? Cel putin daca l-ai cumparat acum, de curand.. e clar.. :)

Posted

un tutorial pt senior general quest se poate ?

am luat primu quest sa colectez insects ostracons intermediate dar nu pot sa intru in intermediate am incercat si cu pt si cu de toate si nu pot intra nu ma lasa

Posted

un tutorial pt senior general quest se poate ?

am luat primu quest sa colectez insects ostracons intermediate dar nu pot sa intru in intermediate am incercat si cu pt si cu de toate si nu pot intra nu ma lasa

fa questurile din begginer de la 103 omori pe apis si toti ceilalti unici din begginer questu il gasesti la guvernator

Posted

Auzi.. dar tu ti-ai dat seama ca acel avatar e INCHIRAT si nu CUMPARAT, nu? Cel putin daca l-ai cumparat acum, de curand.. e clar.. :)

Cum adica inchiriat ?

Posted

Cum adica inchiriat ?

adica...acel avatar il ai o perioada de timp :) de ex...platesti 123 silk pentru witch's dress si il poti purta o luna...dupa o luna dispare :) asa si cu celelalte ..cand duci cursorul pe acel avatar..iti apare scris cate zile il poti purta ... cu alte cuvinte il iei degeaba !

Posted

Vedeti acesta nu e inchiriat m-am uitat la el si btw eu joc in Csro dar postez aici deoarece sunt mai multi experti :P

atunci frate spune unde joci nu vi cu intrebari de genu asta pentru ca Csro e alt ceva aia au toate avatarele la item mall la noi nu

Posted

OMG OMG OMG OMG!!!!!!!!!!! stiu ca si koila a facut :D

http://img8.imageshack.us/i/sro2011032722332820.jpg/

haha am facut 2 pana acum ... :))si momentant stau la fel ca tine in inventori : 1 weapon 1 shield

Posted

unde pot gasi lista cu cele 8 Carduri, deocamdata am nevoie pentru primul queste, dar si celelte o sa fie de ajutor

si inca o intrebare, cam aiurea, dar cum deschid acea fereastra sa vad cardurile mele de pana acuma?

Multumes!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...