Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Silkroad in varianta MMO Browser? O fi si asta la fel de free 2 play ca actualul Silkroad? :))

e inca coming son:((.,ma gandesc cand o sa le dea drumu.chiar sunt foarte curios:x.

:tiphat:

Guest EHOME
Posted

e inca coming son:((.,ma gandesc cand o sa le dea drumu.chiar sunt foarte curios:x.

:tiphat:

E doar o strategie de a atrage si pe pasionatii de browser game, care de obicei sunt cei cu servicii la birou (si de regula investesc bani in aceste jocuri), catre Silkroad Online, obtinand profit dublu. Cel putin asta e parerea mea, si le urez succes!

Posted

hehehe

SRO2011-03-2220-04-34_81.jpg[

naaaaaaaaaaaaaaaaaais :wub: dar ce-ti mai place sa schimbi masteries :)) park sapt trecuta sau acum 2 sapt erai heuksal / fire / light si cold , iar acum esti pe force iar :))

@OFF: daca mie imi trimite cineva bani pe PayPal ( cei de la paypal isi iau comisionu' bla bla ) . Eu am card facut la Raiffaisen ..am posibilitatea sa scot acei bani? Daca da, cum?

multzam

Posted

naaaaaaaaaaaaaaaaaais :wub: dar ce-ti mai place sa schimbi masteries :)) park sapt trecuta sau acum 2 sapt erai heuksal / fire / light si cold , iar acum esti pe force iar :))

@OFF: daca mie imi trimite cineva bani pe PayPal ( cei de la paypal isi iau comisionu' bla bla ) . Eu am card facut la Raiffaisen ..am posibilitatea sa scot acei bani? Daca da, cum?

multzam

nu nu ai cum. iti explic pe mes.

Posted

multzam

Poti pune acei bani pe card platind comision 2 euro catre paypal,verifica la withdraw.

Posted

multzam

Da, ii poti scoate in termen de ~3 zile de cand ai trimis banii spre card. Doar sa fie compatibil cu PayPal.

Posted

phy atk ce are ca in rest mag si phy reinforce slab si dura pe langa :|

nu gasesc stonuri cu 0% si ce gasesc dau fail azi am luat 10 stonuri de reinforce si nu a vrut mai mult de 22 ...

Posted

http://img143.imageshack.us/i/sro2011021411242467.jpg/ :nanana:

cum ai avut mah asa bulan de 3x 80% -.- ? .... eu am bagat cate 100 si de 0% stones in alea 61% ... si in phy la fel.. dar ala inca nu a iesit

Posted

tabs ftw :) no risk no fun

da egypteanu care mi a facut-o +7 din 7 elixire :)) mi a zis ca daca intr-o luna nu i dau sa o incerce la +10 pk 24/7 scrie pe mine =))

Posted

da egypteanu care mi a facut-o +7 din 7 elixire :)) mi a zis ca daca intr-o luna nu i dau sa o incerce la +10 pk 24/7 scrie pe mine =))

mai ai de lucrat la ea :)

gratz workhard , tao_aege

@OFF : stie cineva cat comision ar lua cei de la paypal daca cineva mi-ar trimite 200$ ? :)

Posted

Am o arma 101 +7 si zice : "Able to use advanced elixir." Intrebarea mea este : exista elixire care dau +1 garantat?-si nu dau fail? exista si elixire care dau +2 garantat?-la fel fara fail?

Posted

mai ai de lucrat la ea :)

gratz workhard , tao_aege

@OFF : stie cineva cat comision ar lua cei de la paypal daca cineva mi-ar trimite 200$ ? :)

8.10$ daca ti-i trimite ca si cadou.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...