Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Salut, au scos astia s-bot ca sunt la lucru acum si am filtru ... si daca au scos mere calumea?

:))) mi-am tras al doilea staf de egy :)))

Posted

hai frate.. oi fi eu norocos dar .. stii cum e vorba aia nu merge decat de 2 ori ulcioru la apa.. si alea 2 s-au consumat cu +6 si +7 xD

eff si dupa 218 elixire a iesit +9 xDD 216 doar la +5 =)

Posted

e super tare arma si pun pariu ca macar 60% de aici isi baga unghia in gat. super tare realizarea in sro tipule. bravo ! chiar misto de tot.

p.s. acum putem sa `craftam` iteme de hunter , sau sunt eu nebun ?

Posted

e super tare arma si pun pariu ca macar 60% de aici isi baga unghia in gat. super tare realizarea in sro tipule. bravo ! chiar misto de tot.

nu ma numar printre cei cu unghia in gat :))

http://img694.imageshack.us/i/sro2011031616232634.jpg/

+full gear nova :) cu ajutor de la kidu ptr accesories

Posted (edited)

mama cand imi aratati + 9-le voastre ma faceti sa dau si eu +7 la arc :))

cam asa arata arcu pana acum...

SRO20110316222847_82.jpg

Edited by ciupilan
Posted

mama cand imi aratati + 9-le voastre ma faceti sa dau si eu +7 la arc :))

cam asa arata arcu pana acum...

SRO20110316222847_82.jpg

gz :> dai +7 apoi adv+2 si ai si tu +9 :))

btw de unde iau questul la acei mobi la care bati? eu am lvl 106 :D

Posted

gz :> dai +7 apoi adv+2 si ai si tu +9 :))

btw de unde iau questul la acei mobi la care bati? eu am lvl 106 :D

de la gardianu din stanga cand iesi pe poarta din alexandria (North) dark sandman e questu

Posted

nu ma numar printre cei care isi baga unghia in gat :)

SRO2011-03-1608-28-33_82.jpg

Posted

pffffft ....singurul server full la ora asta.... ROME :)) ce noroc am si eu,aveam si eu o ora libera si vroiam sa vad cum sta treaba cu update-ul....cu job-ul.....dar ghinion :( ziceti si voi cum e cu job-ul....skills......lvl .....quests etc

Posted

Care-i treaba cu specialty goods box ?Vad ca tot pica si cand le ridic nu-s in inventory.

Sleya singurul lucru ce ti-l pot spune , hunterii au alt costum(urat daca ma intrebi pe mine) , exista questuri pt a face job level , este skill ca sa dai spawn la mount acum + skilluri sa-l faci mai rapid sau sa-i maresti hp-ul cu un anumit procent.Am facut un quest lv1-9 pe danger mode si mi-a dat job lv6.

Posted

@alex

sucks.. realy sucks.. au reusit sa faca jocu asta sa fie mai addictive.. macar inainte mai puteai sa mergi happy si la lvl 20.. acuma P#$%a..

Posted

Care-i treaba cu specialty goods box ?Vad ca tot pica si cand le ridic nu-s in inventory.

Sleya singurul lucru ce ti-l pot spune , hunterii au alt costum(urat daca ma intrebi pe mine) , exista questuri pt a face job level , este skill ca sa dai spawn la mount acum + skilluri sa-l faci mai rapid sau sa-i maresti hp-ul cu un anumit procent.Am facut un quest lv1-9 pe danger mode si mi-a dat job lv6.

le ai in al doilea skill de la JOB.sack inventory.

Dar aceiasi intrebare.am 40,la ce sunt de folos.si cum fac sa imi iau si eu set hunter:>.elemente si alte chestii.de unde le iau:D.daca are cineva un site ceva,ce explica asta.va rog ajutatima.

:dontknow:

Noroc. :tiphat:

Posted

le ai in al doilea skill de la JOB.sack inventory.

Dar aceiasi intrebare.am 40,la ce sunt de folos.si cum fac sa imi iau si eu set hunter:>.elemente si alte chestii.de unde le iau:D.daca are cineva un site ceva,ce explica asta.va rog ajutatima.

:dontknow:

Noroc. :tiphat:

simple like HELL.. dropezi cacaturile alea de special goods le ridici cand strang X (Maxim 40) le bagi in consigment trader (atat poti face pana cand ajungi lvl 71 la thief\hunter) la un interval X de timp te intorci cu suita pe tine la npc si dai settle consigment trader sau cacat cum e scris acolo... si vei primi Blue (hunter) Black (thief) stones + 1 tiket (tiket ce poate fi gasit si in Item mall 20silk) cu blue si black faci shiny stones si din tiket primesti alt card care iti este necesar la craftingul de itmes pentru thief sau hunter....

Told ya .. simple like hell

Guest =Ayo=
Posted

daca sunt chinese pot sa vorbesc cu cei europe sau sa fiu in guild cu ei?

Posted

http://img151.imageshack.us/i/sro2011031718243128.jpg/

urmatoarea poza cand e gata....

nu-i rau chiar deloc.congratz nuubrullz :x:)).

Si felicitari petnru toti ce au legendary.o sa printez si eu dagerele mele cam peste 2 luni?:)))))

Guest KudoS
Posted

Expert Package Service nu mai are preffered game acces? La description nu zice nimic de "preffered game acces" doar la Premium Gold Time Plus...

Joymax jegos...sa cumpar 300 silk doar sa am un loc asigurat pe server...

Mersi. :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...