Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted
Posted (edited)

vand nuker lv.94

ff lv.91

devil 15%

2 avatare

grab pet veverita

server ZEUS..................pentru 400 silk-uri....negociabil

sau il schimb cu un european 90+ tot pe zeus

detalii....id mess editat

Edited by R_SupeRstaR
Posted

[iSRO] Legend VII - Download

If you want to download the client for the latest update Joymax tries to force you to install some software in order to start your download.

If you feel you do not want this useless piece of crap, which silently sends log files from your computer to Akamai, you can use a direct link.

The download will still be from the official homepage of Joymax.

http://download.joymax.com/property/silkroad/SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_295.exe

de pe un site care nu e agreat pe aici :)

oricum , cititi si va dati seama de ce l-am postat.

Guest donmiku
Posted

acum imi da eroarea astX( http://img861.imageshack.us/i/aaaaa.jpg/ nush ce drac are....ca pan acum nu mio facut figuri...X(

Guest donmiku
Posted

rezolvarea o gasesti in primu post

pai am facut cu ccleaner cnd mio dat prima data eroarea aia...si acum imi da a 2 eraore tot de la runtime eror..nush ce are......credcai de la hard....da numa la sro imi face ase.....:(

Posted

ce de activitate.... :)))) am fost in fgw in weekend in jur de 20 de ori.. azi inca de 2 ori.. .ghiciti ce? :| am luat o mare P**A... si sa2r ala dropeaza pe sapt 5 talismane.. laso drq... o fi din cauza la lvl? astia de 110 iau mai greu?

Posted

Cum sa fac sa nu mai imi da chestie daia cu 'Atribute 'asimilation''?.Gen am phy la arma 80% si daca bag blue pe ea imi scade phyu.. si invers.Cum sa fac ? Sa fac intai stats si apoi blue sau blue si apoi stats?

Posted

Cum sa fac sa nu mai imi da chestie daia cu 'Atribute 'asimilation''?.Gen am phy la arma 80% si daca bag blue pe ea imi scade phyu.. si invers.Cum sa fac ? Sa fac intai stats si apoi blue sau blue si apoi stats?

bagi stonuri cu 0%

ganditiva bine ce job vreti sa aveti pt ca o sa coste ff mult sal schimbati

You require 100,000,000,000 Gold to abandon your Job. Upon abandoning the Job, all information related to your Job will be initialized.

Posted

bagi stonuri cu 0%

ganditiva bine ce job vreti sa aveti pt ca o sa coste ff mult sal schimbati

You require 100,000,000,000 Gold to abandon your Job. Upon abandoning the Job, all information related to your Job will be initialized.

Nu stiu de unde ai luat chestia asta (probabil de pe silkroadsecrets or something, in fine nu asta conteaza), dar probabil pretul nu va fi deloc ala (cel putin asta e parerea mea). Probabil a fost o suma pusa aiurea pentru moment, iar maine sa se stabileasca ce si cum (dupa fiecare update facut, chiar daca instalezi ultimul client de pe site, se face un mic update din client <cel putin asa se facea de obicei> deci probabil se va modifica acolo <SPER>). E absurd sa ceri 100 bil pentru a renunta la job atata timp cat sunt foarte putini cei care au atatia bani (sau poate nici nu sunt).

Guest KudoS
Posted

Cum e traficu? Au revenit gold botii sau se intra relativ lejer? thanks

Posted

salut am si eu urmatoarea problema , poate ma ajutati , acu 2 zile am pus niste elixire si 2 talismane la vanzare prin consigment , cand am intrat azi imi arata ca le-am vandut (10 milioane) , am dat setle, mi-a dat disconect , am intrat din nou am dat iar setle mi-a dat disconnect dinnou , la fel si a treia oara , a patra oara cand am intrat nu mai era nimic la setle dar nici banii in inventar nu erau , deci ce s-a intamplat? cum ii recuperez? stie cineva ? vi s-a intamplat si voua?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...