Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted (edited)

iar am fost in fgw... iar nu am luat nimic :| bah frate... de la ce slbz e? e de la IP? e de la account? o fi bug ?:| in cacat... merg ff des si niciodata nu iau nimic :| 1* singur... si nu omor sirena... ca mi-e scarba si nici cand ma duceam in 2* nu luam nimic.. si tot ff des mergeam.. si altii care merg si ei de 10 ori au toate talismanele:| asa sunt 2 de pe serveru meu :| au intart si ei 3 zile si au legend weapons fara sa cumpere talismane

nu trb cumva sa iei un quest de la merchant association ?in fine nici eu nu am luat nici1 si am fost de cateva ori pana acum dar faza e ca daca am lua toti talismane toti am avea sun...oricum mi se pare o porcarie chestia asta cu fgw dar acum asta e...

am si eu o problema :D cn are Mß*t si ma poate ajuta si pe mne cu un script :whistle: raman dator :right:

Warn up.

Edited by R_SupeRstaR
Posted

nu trb cumva sa iei un quest de la merchant association ?in fine nici eu nu am luat nici1 si am fost de cateva ori pana acum dar faza e ca daca am lua toti talismane toti am avea sun...oricum mi se pare o porcarie chestia asta cu fgw dar acum asta e...

am si eu o problema :D cn are Mß*t si ma poate ajuta si pe mne cu un script :whistle: raman dator :right:

ma indoiesc ca acea "cenzura" te va ajuta...

Posted

iar am fost in fgw... iar nu am luat nimic :| bah frate... de la ce slbz e? e de la IP? e de la account? o fi bug ?:| in cacat... merg ff des si niciodata nu iau nimic :| 1* singur... si nu omor sirena... ca mi-e scarba si nici cand ma duceam in 2* nu luam nimic.. si tot ff des mergeam.. si altii care merg si ei de 10 ori au toate talismanele:| asa sunt 2 de pe serveru meu :| au intart si ei 3 zile si au legend weapons fara sa cumpere talismane

Continua sa mergi

Eu cu BrutalAng3l am inceput sa mergem in acceasi zi faceam amandoi cam acelasi numar de ture poate ca el putin mai multe ca mn (2-3 max) dupa o sapt el avea 7 mai ii trebuia decat Commander si eu aveam 1 doar Phantom harp pe urma au inceput sa imi pice si mie ,,,

Cum am spus acum imi trebe doar sereness tears am inceput sa merg iar :tiphat:

Nu are charu tau nimic si nici ip-ul doar ca esti putin unlucky xD putin mai mult :blink: daca mergi cu work dute si la sereness sansele la drop sunt 50% din 2 box - 50% din sereness + Ca daca iti pica si un nova B din ea te-ai scos

I-ati 2 sticle de pepsi la 2jum 10 pungi de covrigei si bana mare :))

Posted

nu-l mai am man pe workhard..... am alt char acum warrior/rogue 110 .... chestia e ca nu am holy speel.. si sirena da deebufs + cacatu ala de ghost curse care si ala da deebufs... cu crossbow extreme am 31k hp... si iau 7k de la sirena... se duc pillurile unu dupa altu.. si am delay de 15 sec la ele intelegi? .... care sunt sansele de drop la boxuri? .. B pica doar din sirena?

Mi-a zis unu ca shield nu iti poti alege... si ca shieldu doar e dropat :| asta e nasol.. daca e adevarat

Posted

nu-l mai am man pe workhard..... am alt char acum warrior/rogue 110 .... chestia e ca nu am holy speel.. si sirena da deebufs + cacatu ala de ghost curse care si ala da deebufs... cu crossbow extreme am 31k hp... si iau 7k de la sirena... se duc pillurile unu dupa altu.. si am delay de 15 sec la ele intelegi? .... care sunt sansele de drop la boxuri? .. B pica doar din sirena?

da, din sereness pica doar B grade.

exista pe nu stiu ce server un jucator cu B grade blade, singura arma B din tot SRO(banuiesc), ca nu am mai auzit pe nimeni sa se laude....si sansele cresc in functie de care grade mergi.

Posted (edited)

da, din sereness pica doar B grade.

exista pe nu stiu ce server un jucator cu B grade blade, singura arma B din tot SRO(banuiesc), ca nu am mai auzit pe nimeni sa se laude....si sansele cresc in functie de care grade mergi.

mai sunt si 2 warlock rod dropate pe acelasi servar cu aceleasti statusuri :P in aceiasizi :))) in aceiasi uniune =)) nu e gluma...

Edited by ciupilan
Posted

Mi-a zis unu ca shield nu iti poti alege... si ca shieldu doar e dropat :| asta e nasol.. daca e adevarat

Asta e cam aiurea asa e fara spell esti rupt ... mergi doar la box atunci fara sereness am fost si eu pana acum 6 ture dupa arena mai bag 6 :tiphat:

Guest WhiteSword
Posted

la un nuker s/s , cum e bine sa il fac? Full int sau 8:1?

Guest WhiteSword
Posted

8.1 nu ai cum

dar cum? :D

Guest WhiteSword
Posted

deci full int s/s sau 10:1 s/s ? :) ( srry de spam,vreau sa fac cum e mai bn :D )

Posted

bai baieti.... va intreb si eu.... din boxuri poate pica si sereness tear sau commander's patch ?...... sau doar din sirena? .... si ce imi recomandati sa fac? (1* si sa omor si sirena sa 2* fara sirena) ... pana acum am facut o gramada de 1* si nu am dropat nimic.. azi am intrat singur la 2* si am luat broken key + hook hand...... hmmmm (in 2* daca pica ceva am automat 2 talismane) ....

Posted

bai baieti.... va intreb si eu.... din boxuri poate pica si sereness tear sau commander's patch ?...... sau doar din sirena? .... si ce imi recomandati sa fac? (1* si sa omor si sirena sa 2* fara sirena) ... pana acum am facut o gramada de 1* si nu am dropat nimic.. azi am intrat singur la 2* si am luat broken key + hook hand...... hmmmm (in 2* daca pica ceva am automat 2 talismane) ....

Talismane pica random din prima si a 2-a cutie si din sereness la fel ... dar din prima cutie ai sanse mai mari sa iti pice sereness/commander/hook din a 2-a pica mai rpd celelalte dar nu e exclus sa iti pice si din a 2-a sereness sau din prima large tong pe toti care ii stiu le-au picat sereness/commander din prima cutie

Daca nu ai probleme la 2* mergi acolo ai mult mai multe sanse

Am fost azi la un grade 3* uitati ce a picat din sereness ca de obicei [_4quaLiF3_] turku cu gay luck :violent:

http://img135.imageshack.us/i/sro2011022615501761.jpg/

Posted (edited)

Salut baieti am venit si eu pe acest forum :) Pentru a incerca sa fac un schimb nush daca intereseaza pe cineva characterul meu depe RedSea Characterul meu este Blader lvl 107 full SON .... Neverificat

Aici aveti niste poze

http://img155.imageshack.us/img155/2467/skillsinv.jpg

http://img714.imageshack.us/img714/4784/gearsn.jpg

http://img153.imageshack.us/img153/5242/spsilks.jpg

Ma puteti contacta la editat@yahoo.com

Va doresc o seara buna

Warn up

Edited by R_SupeRstaR
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...