N3vermore™ Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 mai stiu cateva, dar am zis asta de langa mine :) ti-e lene sa vi pana aici?;p
Kiidu Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 are cineva vreo idee cu un spot bun de botat de preferabil cu ceva quests pentru 109 FF nuker cu spear nova +10 fire/cold/hekusal
Vyorel903 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Vreau si eu o explicatie buna pentru Scorn - Rogue :tiphat:
shevaro1991 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Vreau si eu o explicatie buna pentru Scorn - Rogue :tiphat: Cand folosesti Scorn pe cineva,acesta nu isi mai poate selecta characterul,de exemplu nu mai poate folosi healing cycle atat timp cat are Scorn pe el. Daca are scorn pe el si trebuia sa iau stun isi ia el nu ? Nu cred.
breakdance1106 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 ti-e lene sa vi pana aici?;p pai daca stau acolo dece sa merg in partea cealalta a orasului :)
Vyorel903 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Cand folosesti Scorn pe cineva,acesta nu isi mai poate selecta characterul,de exemplu nu mai poate folosi healing cycle atat timp cat are Scorn pe el. Daca are scorn pe el si trebuia sa iau stun isi ia el nu ?
IINeoII Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 are cineva vreo idee cu un spot bun de botat de preferabil cu ceva quests pentru 109 FF nuker cu spear nova +10 fire/cold/hekusal 107 mobs cu quest de 1k sp
Kiidu Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 dezvolta te rog neo.. eu sunt cam robotel :D cum se numesc.. de unde quest :)
HellCritical Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Salut tuturor Linkmaniacilor din sectiunea Silkroad... Ce mai faceti?:) Long time no see... :P M-am reapucat si eu de Silkroad acum 2 saptamani... :) Adica... Intru doar sa bag iteme la vanzare si atat... :)) Dar aseara am facut primul meu Forgotten World 1* si mi-a picat la primul box primul talismat :)) Dar am o problema... :( Pana sa ma las de joc, adica pana prin septembrie/octombrie nu luam deloc DC... Acum iau incontinuu... Dupa 10 minute dupa ce intru iau DC... :( Si se intampla intotdeauna... Mentionez ca am internet de la RDS si am BitDefender 2011... De la Firewall nu cred ca este... :( Nu ma baga nimeni in seama?:( Ce mai faci DreamFighteR?:) Tot pe Gaia?
Vyorel903 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Nu ma baga nimeni in seama?:( Ce mai faci DreamFighteR?:) Tot pe Gaia? Majoritatea ne-am mutat de pe gaia (romanii) :tiphat:
Kiidu Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 da.. am jucat pe tibet rome , si acum iara pe tibet am un nuker de 109.. deja pe gaia nu mai joaca nimeni.. am vazut serveru in paragina
orezExpandat Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ce chestie ciudata: singurii romani de pe Tibet sunt eu,DreamFighter,N3vermore si inca un amic, si toti din Timisoara. Eu joc demult pe Tibet si eram la romani de numa-numa.Eram 7 numa din Timisoara.Ce vremuri :) EDIT: @WhiteSword: Ar fi fain,dar iti garantez ca nimeni nu ar renunta la charele lor lvl mare,ca sa inceapa de la 0 iarasi. Plus sa isi lase prietenii de pe serverele lor natale si toate realizarile lor.
Guest WhiteSword Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 ce ziceti sa intram toti pe un server? Sa muncim cot la cot ( sa butam :)) ) .. ar fi distractia mai mare pe forum....ne-am face un guild , am intra toti si tot asa.. Deci ce ziceti? :D
Kiidu Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 nu cred ca asta s-ar intampla.. pentru ca majoritatea ca si mine nu vor sa renunte la ce au deja pe alte servere sau pur si simplu nu vor sa o ia de la zero..
Guest WhiteSword Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 daca te tii de un cont faci lvl 90 in 2 luni FullFarm. :| .. Bine,chestia e banii .. dar :-?? mna...
HellCritical Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Majoritatea ne-am mutat de pe gaia (romanii) :tiphat: da.. am jucat pe tibet rome , si acum iara pe tibet am un nuker de 109.. deja pe gaia nu mai joaca nimeni.. am vazut serveru in paragina :( Pacat... Vad ca in RealsS nu prea mai e nimeni... :(
N3vermore™ Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 daca te tii de un cont faci lvl 90 in 2 luni FullFarm. :| .. Bine,chestia e banii .. dar :-?? mna... banii nu ar fi o problema, cel putin nu ptr mine....doar timpul pe care l-am pierdut pe Tibet.
IINeoII Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 dezvolta te rog neo.. eu sunt cam robotel :D cum se numesc.. de unde quest :) Aici ai toate questurile care le poti repeta de cate ori vrei tu :)
Guest WhiteSword Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ar mai fi o idee :-?? Sa ne mutam pe un sv pe care joaca cineva dintre noi dar care are 1-2 caractere si care e dispus sa ne ajute la level/sp eventual gold ... ar fi ok ... Si sevreru sa nu fie crowded :P ... De ex: sa zicem ca eu am 3 charuri de 76+ ... va cresc cu un char sau va dau voua charu sa faceti sp/lvl mai repede... :P @ n3vermore - cat timp ai pierdut ? :P
N3vermore™ Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ar mai fi o idee :-?? Sa ne mutam pe un sv pe care joaca cineva dintre noi dar care are 1-2 caractere si care e dispus sa ne ajute la level/sp eventual gold ... ar fi ok ... Si sevreru sa nu fie crowded :P ... De ex: sa zicem ca eu am 3 charuri de 76+ ... va cresc cu un char sau va dau voua charu sa faceti sp/lvl mai repede... :P @ n3vermore - cat timp ai pierdut ? :P 2 ani in total, cu 6 luni pauza.
dsK Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 ce ziceti sa intram toti pe un server? Sa muncim cot la cot ( sa butam :)) ) .. ar fi distractia mai mare pe forum....ne-am face un guild , am intra toti si tot asa.. Deci ce ziceti? :D privind din punctul tau de vedere,e foarte buna ideea... nu stiu exact ce lv ai sau cum stai cu goldul si cu prietenii dar banuiesc ca destul de rau daca vii cu astfel de propuneri. privind din punctul nostru de vedere...al celor care jucam de ceva timp pe acelasi server,avem deja prieteni mai mult decat suficienti si mai multe sau mai putine nova la dosar.... nu e chiar atat de incantatoare ideea :tiphat:
Guest WhiteSword Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 joc de ~ 3 saptamani ... am lv 39 50m+niste iteme...prieteni asa si asa ... Acum m-am mutat pe alt sv unde ma ajuta cativa prieteni si farmez ... ma rog.. Nu era vorba sa ma ajutati,lol :| ... Ma gandeam ca daca eram toti pe acelas sv. puteam facem totul sa fie mai distractiv,mergeam la hunt impreuna,poate faceam schimburi,una alta...Da na,daca tu asa vezi problema,gz.
dsK Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 joc de ~ 3 saptamani ... am lv 39 50m+niste iteme...prieteni asa si asa ... Acum m-am mutat pe alt sv unde ma ajuta cativa prieteni si farmez ... ma rog.. Nu era vorba sa ma ajutati,lol :| ... Ma gandeam ca daca eram toti pe acelas sv. puteam facem totul sa fie mai distractiv,mergeam la hunt impreuna,poate faceam schimburi,una alta...Da na,daca tu asa vezi problema,gz. nu era vorba ca te ajutam....ideea e ca.... u ai renunta la char 110 full nova full farm 110 cu gold si tot ce iti trebuie pt a te muta cu un incepator pe care nu il cunosti pe un srv nou?
Guest WhiteSword Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 nu era vorba ca te ajutam....ideea e ca.... u ai renunta la char 110 full nova full farm 110 cu gold si tot ce iti trebuie pt a te muta cu un incepator pe care nu il cunosti pe un srv nou? Da..incepator de 2 ani 8-| .. Si .. am zis sa NE mutam,adica toti de pe aici ... nu doar eu si cu tine :-\ ... Ma rog,nu se poate asta e... :)