Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

he he ultimul drop in fgw :P

http://img545.imageshack.us/i/sro2011022200200314.jpg/

si cam asa arata colectia acum :P

http://img571.imageshack.us/i/sro2011022211363813.jpg/

Gz mie imi mai tre' doar Sereness am 7 talismane de 3 saptamani si de atunci daca am mai fost de 3x max

Ale 7 le-am mi-au picat in 1 sapt cam asa dar am avut 2 zile la rand cand am mers 15 respectiv 17 ture si nu mi-a picat nimic, am cedat psihic si nu mai m-am dus :)) o sa cumpar sereness cand o sa vanda cineva :))

Posted

Pret : sword nova +9 si 1b

bun bun ^^

multa bafta cu noul sword ! :tiphat:

poti obtine spell paper si elder staffu doar din boxuri? sau e nevoie sa omori unique?

le pot obtine doar din box

ca oricum te umflu :))

=)) nu a prins ideea din prima, iar explicatie e foarte detaliata :))

Posted

@grois ... eu am intrat cam de 40-45 de ori in fgw de cand s-a deschis si am dropat decat 2 talismane (adica party-ul meu decat 2 talismane a dropat) ... cam de 35 de ori in 2* ... 1 data in 4* de 3-4 ori in 3* si restu in 1*

Posted

@grois ... eu am intrat cam de 40-45 de ori in fgw de cand s-a deschis si am dropat decat 2 talismane (adica party-ul meu decat 2 talismane a dropat) ... cam de 35 de ori in 2* ... 1 data in 4* de 3-4 ori in 3* si restu in 1*

dupa 10 intrari la o stea dau pariu k o sa iti pice ceva :P mai ales k faci si unicu :) degeaba mergi la 3-4 stele k ai putine sanse sa iti pice tie... rata de drop talisman este aceeasi , dar diferenta e nr de talismane care pica .. deci mai bine intri la o stea si esti 100% ca dc pica e al tau decat sa mergi la 3-4 stele si sa vezi cum se duc la altii

Posted

Salut tuturor Linkmaniacilor din sectiunea Silkroad... Ce mai faceti?:) Long time no see... :P M-am reapucat si eu de Silkroad acum 2 saptamani... :) Adica... Intru doar sa bag iteme la vanzare si atat... :)) Dar aseara am facut primul meu Forgotten World 1* si mi-a picat la primul box primul talismat :))

Dar am o problema... :( Pana sa ma las de joc, adica pana prin septembrie/octombrie nu luam deloc DC... Acum iau incontinuu... Dupa 10 minute dupa ce intru iau DC... :( Si se intampla intotdeauna... Mentionez ca am internet de la RDS si am BitDefender 2011... De la Firewall nu cred ca este... :(

Posted

Am up prieten de pe Gaia M_Maria_M s-a apucat de vineri seara si pana duminica de dimi la 4 a avut toate talismanele ...

Nu a cumparat nici unu toate i-au picat dar a mers non stop doar ce manca se culca la 6 se trezea la 11 :))

Incearca sa mergi 5~10 ture de 1* pe zi ai sa vezi ca o sa iti pice :D sau daca ai prieteni mergeti la 3* cat de mult se poate si impartiti talismanele fiecare pastreaza ce are nevoie :tiphat:

Posted

ce parte din "nu este in alexandia" nu ai inteles ?? te duci in Hotan dw sau ce oras vrei tu sa il iei

Asta era ideea ca ma duc in orice alt oras si nu imi da questu nu sunt atat de batut in cap , ms de ajutor :)

Posted (edited)

Cei care stau in Timisoara cunosc un magazin unde poti lua coduri paysafecard (25-50-100-300lei). Calea girocului, langa piata girocului, cautati pe google maps, Strada Martir-Marius Ciopec, pe colt la un GSM SHOP.

http://img138.imageshack.us/i/gsm.png/

Edited by breakdance1106
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...