Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest Aislinn
Posted

Ash vrea sa stiu si eu daca stie careva vreun site de pe care pot sa iau clientu de la europe silkroad.....PM

Ms

Posted

sp farming adica lasi un anumit gap.... gap = diferenta dintre cel mai mare level la mastery

sp farming iti creste sxp primit de la kill-uri dar scade xp

gap de 1 = 90% xp 10% sp

gap de 2= 80% xp 20% sp

gap de 3 = 70% xp 30% sp

si tot asa , gapul maxim este de 9

Ca sa dau un exemplu de farming : Ai level 20 lightning e lvl 15 , heuksal lvl 18 si fire lvl 16 , gapul tau este de 2 :)

de obicei farmingul se incepe la lvl-ul cand iei o noua arma , 1,8,16 ,24 ,32, 42,52 (parca) , 64

Posted

ms, ati ajutat amandoi {JM}Sephiroth ce inseamna,iar BlackCurse cum se face farming-ul :beer: acuma mai am una :am vazut ca sunt 3 categori de tzoale , armour, protector si garment...care este diferenta intre ele?? si fac vreo legatura cu arma folosita??de ex. vreau sa ma bag pe arc, e recomandata vreuna din cele 3 categori pentru el?? sau nu conteaza... :tiphat:

Posted

ms, ati ajutat amandoi {JM}Sephiroth ce inseamna,iar BlackCurse cum se face farming-ul :beer: acuma mai am una :am vazut ca sunt 3 categori de tzoale , armour, protector si garment...care este diferenta intre ele?? si fac vreo legatura cu arma folosita??de ex. vreau sa ma bag pe arc, e recomandata vreuna din cele 3 categori pentru el?? sau nu conteaza... :tiphat:

cand iti faci caracter zice ce face fiecare:

armura te apara bine de atacurile fizice. fara bonusuri de viteza si mana consumata.

protector iti ofera 10% mai multa viteza si 10% mai putina mana consumata pe spelluri si ofera o protectie medie atat la atacurile fizice cat si cele cu magie.

garment da 20% viteza si 20% mai putina mana consumata si te apara mai bine impotriva atacurilor cu magie(nukurile).

pe arc la mobi poti sa folosesti protector (pe arc tragi de la distanta nu prea iei dmg, da in cazul in care sar mai multi pe tine sa nu mori repede), iar in pvp nu prea ai sanse ca sta mult pana da cu o magie de la arc deci nu prea conteaza ce ai pe tine, conteaza lvl-ul.

cand iti alegi toalele, trebuie sa ti cont si de punctele bagate in str sau int.

pe arc e bine sa te bagi ca sa faci farming porma treci pe alta arma, da nu prea vad cum o sa ai un arc bun (sos sau +3) daca e caracter nou si nu ai avut altu sa transferi bani etc.

Daca ai costum de trader de 1.000.000 poti ma bagi mai multa marfa in trade ?

ca sa bagi mai multa marfa in trade trebuie sa fii lvl mare ca sa poti cumpara caravane mai bune.

Posted

de tzoale nu depinde arma.....ci pe ce vrei sa te pui( full str-pui numa la str sau full int-pui numa la int sau hibrid-aici depinde....potzi pune 2str si 1int sau 2int si 1str) pt full str este recomandat garment(are magical defence mare si phisical mic) pt k el este pe str si are deja phisical protection, pt full int este recomandat armor(are phisical defence mare si magical mic) pt k este int si are magical protection si pt hibrid protector(are echilibrate defenceurile) k sa se echilibreze cu str si int.

Bafta all :cool2:

Posted

Daca vreau sa cumpar silk spunetimi ce card trebuie sami fac ? ca am dela raiffeisen bank Visa card si cu ala nu pot cumpara ...

PayPal Credit Card

VISA / MASTER / American Express / Discover

Posted

ce sa ii fac la silkroad sa mearga?am instalat si da eroare...

nu scrie ce fel de eroare , ci scrie ca a intalnit o eroare si trebuie sa fie inchis , si imi spune sa trimit raportu cu eroare sau sa nu trimit...

ce are? :(

apropo , trebe platit jocu neaparat? :))

edit: am zis de plata deoarece am citit pe la astia cu carduri

Daca vreau sa cumpar silk spunetimi ce card trebuie sami fac ? ca am dela raiffeisen bank Visa card si cu ala nu pot cumpara ...

de unde sa stiu eu la ce se refera daca nu imi merge jocu? :rofl1:

Posted

merge cu Visa cand dai pe Billgate ...si alegi Visa sau Mastercard....numa eu am dela raiffeisen bank Visa electron nu dela BCR

Am incercat atuncea cand s-a introdus BillGate-ul si nu mi-a mers.

Guest -=ToAS=-DraKe
Posted

Buna ziua... ce mai e nou?

Posted

incerci sa intri pana prinzi loc ;)

edit ma poate invata si pe mine cineva cum sa incarc silk ? thx , daca da da-ti add la id de yahoo : alcadeias_2006

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...