beleaua_ Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Salutare . Imi spune si mie careva care e treaba cu Free Silk ?
sweet_boy_eu Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 contact me ms mult :) :tiphat: @beleaua_ chestia asta cu free silk , dupa mine , e o mare prostie ! trebuie sa te loghezi pe site-ul lor si iti va aparea undeva in stanga free silk si mai multe chestii. dai click pe free silk si te trimite pe niste site-uri pe care le sustine joymax sau partenerii joymax-ului (daca gresesc corectati-ma) si trebuie sa faci ce scrie acolo : pt 2 silk trebuie sa te loghezi pe nush ce site si tot asa ! si cred k pe masura ce vrei mai mult silk , 20+ silk , trebuie sa faci mai multe chestii :-@ *parerea mea* du nat giagi mi ! :tiphat:
beleaua_ Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Daca am am gasit un dimension hole lvl 71-80 si eu am lvl 81 nu pot sa-l folosesc ?Nu am mai intrat de ceva timp si vad multe schimbate.Nu mai exista stall network ? Sau nu stiu eu unde sa ma uit ?
Guest SuNnY1993 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 (edited) Ma intereseaza la ibot nu pot intra cu mai mutl de 8 charuri as vrea sa fac vreo 20 de golboti sau mai mult.... si la Sbot nu e clientless am renuntat la el... Warn up. Edited February 19, 2011 by R_SupeRstaR
orezExpandat Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Voua nu vi se intampla,cand botati cu s*bot sa va dispara clientu?Si chiar daca apasati pe show client/hide client sa nu va apara deloc?E super enervant.
Guest WhiteSword Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 cum fac puncte sa iau som/sos/sun? :D E vorba de alea de la storage.. :)
sweet_boy_eu Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Daca am am gasit un dimension hole lvl 71-80 si eu am lvl 81 nu pot sa-l folosesc ?Nu am mai intrat de ceva timp si vad multe schimbate.Nu mai exista stall network ? Sau nu stiu eu unde sa ma uit ? nu , nu poti sa mai folosesti acel dimension :) iti va trebui unul 81-90 . cat despre stall network...da a fost scos si a fost adaugat un npc nou nimic : "Consignment Merchant Juel" pe care il gasesti in Hotan , respectiv Constantinople langa Trader Shop ^^ @WhiteSword trebuie sa iti faci academie (iti trebuie minim lvl 60) si trebuie sa intre caractere 1-39 si cand ei ajung lvl 40 trebuie sa promoveze .... iar cand ei promoveaza , tu primesti un anumit numar de puncte :) *nu explic prea bine , stiu , dar sper k ai inteles* ^^ :tiphat:
Guest WhiteSword Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 nu , nu poti sa mai folosesti acel dimension :) iti va trebui unul 81-90 . cat despre stall network...da a fost scos si a fost adaugat un npc nou nimic : "Consignment Merchant Juel" pe care il gasesti in Hotan , respectiv Constantinople langa Trader Shop ^^ @WhiteSword trebuie sa iti faci academie (iti trebuie minim lvl 60) si trebuie sa intre caractere 1-39 si cand ei ajung lvl 40 trebuie sa promoveze .... iar cand ei promoveaza , tu primesti un anumit numar de puncte :) *nu explic prea bine , stiu , dar sper k ai inteles* ^^ :tiphat: si cum anume promoveaza?
Kiidu Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 si cu cat le iei de la lvl mai mic (de preferat 1) cu atat primesti mai multe puncte , dar daca iei peste 30 nu primesti puncte deloc
Guest WhiteSword Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 si cu cat le iei de la lvl mai mic (de preferat 1) cu atat primesti mai multe puncte , dar daca iei peste 30 nu primesti puncte deloc ok ms :D
Random Hero Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 si cu cat le iei de la lvl mai mic (de preferat 1) cu atat primesti mai multe puncte , dar daca iei peste 30 nu primesti puncte deloc Si care e faza cu toti care invita playeri de 38-39 in academie? Nu ii invita degeaba?
Guest WhiteSword Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Si care e faza cu toti care invita playeri de 38-39 in academie? Nu ii invita degeaba? Probabil guardianul are cativa frends si ii invita iar la level 40 dau leave le da 50% si intra inapoi ... ( daca am gresit ceva legat de procedura,corectati-ma :D )
Kiidu Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 pai ba da ii invita degeaba.. numa se schimba numarul de gradurati dar nu primesti nici 1 punct deci e = cu 0
sweet_boy_eu Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 pai ba da ii invita degeaba.. numa se schimba numarul de gradurati dar nu primesti nici 1 punct deci e = cu 0 nu e = 0 ^^ pt k ei fac asta pt acele bufe :P
Kiidu Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 daca invita de la 30 in sus = 0 puncte buffs se iau in functie de puncte nu de numaru de gradurati.
beleaua_ Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Cu dimension alea se intra numai in party de 4 sau cum ? Am intrat singur si m-au perpelit aia imediat .
amoniaku Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 nustie nimeni care e sansa de drop B grade weapon in %?
edy105 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Am un bower de Lv 88 cu vreo lvl 4 bagate la int ,ce ziceti se vor simti punctele bagate la int la lvl mare,are rost sa il cresc?
Kiidu Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 traded icetea for Apasa-l! din cauza faptului ca eram blocat 24/7 de catre un "prieten" There is a script that is being spread on some forum which work as followed: You write a list of account name and the application goes on Joymax website and login to the account with an invalid password causing the account to be temporarily banned. The script is used to permanently ban user by having it login in with invalid password over and over none stop. Please note that by using such a feature, your ip address is being logged on joymax website. We sent a request to Joymax to use the log of all the ip address of user who fail to write their correct password 3 times in a row on the site. In other word, we request people to avoid using such script without a proxy server. For people using exploit/abuse interrupting other user from being able to play the game, Joymax might ban silk user for such an offense at their discretion. Use at your own risk. Please note, if nobody knows your account name, users can't use such an exploit against you. In other word, this is just a moderate exploit. The people spreading such a tool for other user to use it is because they got their account temporarily banned forever with a similar script so they are trying to get Joymax attention to fix the issue. sursa rev6.. H34D_B4NG3R si noi il tot punem pe forumuri deoarece am fost tradati.. un vechi "prieten" foloseste scriptul ca sa ne blocheze 24/7 h34d_b4nger l-a creat pentru 3omarkoko =) care nu mai joaca pe charul ala acum.. cine vrea scriptul sa imi dea pm vil dau cu placere.. facem asta doar pentru a atrage atentia joymax ca este un exploit idiot si ar trebuii sa fie remediat.
orezExpandat Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Gz pentru trade kidule ! Ai grija sa nu patesti la fel cu charu asta !
Argentin Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 http://www.rev6.com/player/Venice/Dicas.html asta da set
sweet_boy_eu Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 traded icetea for Apasa-l! din cauza faptului ca eram blocat 24/7 de catre un "prieten" gratz pt schimb :tiphat: cum adica erai blocat ? @Argentin a mai fost postat :)
Kiidu Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 scriptul respectiv trimite informatii false la siteul joymax despre acount .. adica eu scriu acountul si o parola la intamplare si daca fac asta de 3 ori blochez acc pentru 1h.. pai scriptul trimite odata la 5 min de 3 ori id cu o pw gresita rezultand acountul sa fie blocat pentru 1h..