Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest WhiteSword
Posted

holy fuck ba! am crezut ca esti turku ala pe care il urasc eu de pe serveru nostru :))

gresit , cel mai bine farmezi de la 19-29 si gap 9 (sau mai mult) cand faci 29 dai dlvl pana la 19 si tot asa.

ok ms frumos :D

Posted

grois u ai mare noroc sa mor :| nush cum faci sa ai norocu ala dar sunt invidios :| am intrat de 30 de ori in fgw si niciodata niciun drop in party :| numai la 2*

Posted

grois u ai mare noroc sa mor :| nush cum faci sa ai norocu ala dar sunt invidios :| am intrat de 30 de ori in fgw si niciodata niciun drop in party :| numai la 2*

intra in grade 3 mereu, acolo pica mai repede.

Set immortality completed =) http://imageshack.us/photo/my-images/641/sro2011021818061520.jpg/

Posted

:)) mergi la o stea singur fara durere de cap(doar la boxuri) dc esti wizz poti omora si sirena facandu-i bugu ... eu merg doar la cuti pt k stau prea mult la sirena ...si in 2 saptamani am luat 2 phantom harp 2 comander si 1 serene ...

Guest WhiteSword
Posted

Stie cineva cum intru pe 2 conturi am nevoie sa dau lvl down

1.download sro client ( e but da il folosesti pentru multiclient )

2. Dai RUN.AS ( cred ca merge ... )

3.Bft ! :)

Posted

:)) mergi la o stea singur fara durere de cap(doar la boxuri) dc esti wizz poti omora si sirena facandu-i bugu ... eu merg doar la cuti pt k stau prea mult la sirena ...si in 2 saptamani am luat 2 phantom harp 2 comander si 1 serene ...

ce bug are serennas?

Posted

aha adica u omori tot pana iti deschide ultima poarta nu? si omori decat boxurile ... fara sirena sunt warrior/rogue

omor mobii pana la ship 2 apoi imi deschide poarta de pe ship 2 si de acolo ma duc direct la cutia 2 :P fara sa mai omor si pe cei de pa barcile alea 5 pana la ship 3 k nu are rost dc nu intru la sirena ...si tu k rogue merge sa omori sirena k dai dmg mare :P

Posted

ce bug are serennas?

sirena ataca intr-un anumit range .. dc te duci in extremele barci si ii faci lure o sa ajunga la un punct din care se va intoarce ... e atunci incepi sa dai in ea pt k face un fel de bug adik merge spre centu si revine fara sa atace (merge doar la wizz xbow si bow ) pt k au range mare .. nukeru nu k are range mic.. nush cat ai intele din ce ma zis dar poate gasesc un film pe Utube:P

Guest WhiteSword
Posted

@whitesword what the fuck are you talking.

SRO KING :)) scuze , defapt e un bot.Am gresit,nu sro client :P

Posted

aha ..ok then o sa fac singur de acum ... :D thanks for infos.. treaba cu bugu la sirena o stiam :D merge si in 1* ?

@WhiteSword cenzureaza SRO K**G-ul ca nu e voie sa vorbesti de boti xDDDDDDD

Posted

aha ..ok then o sa fac singur de acum ... :D thanks for infos.. treaba cu bugu la sirena o stiam :D merge si in 1* ?

@WhiteSword cenzureaza SRO K**G-ul ca nu e voie sa vorbesti de boti xDDDDDDD

Zomg. :)) Daca zici tu, se poate aplica in totalitate treaba asta. :>

Posted

sirena ataca intr-un anumit range .. dc te duci in extremele barci si ii faci lure o sa ajunga la un punct din care se va intoarce ... e atunci incepi sa dai in ea pt k face un fel de bug adik merge spre centu si revine fara sa atace (merge doar la wizz xbow si bow ) pt k au range mare .. nukeru nu k are range mic.. nush cat ai intele din ce ma zis dar poate gasesc un film pe Utube:P

aaaa merci asta il stiam :) credeam ca mai e unul ms inca odata

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...