Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Semnati multi condica azi, revin cu edit.

wOrkHarD - warn up

Sideway - 3 zile suspend

Tao_aege - warn up

NukeR_MaN - 3 zile suspend

Si Argentin, da-i PM unui global sa-ti dea ultimul warn jos. :)

ms dar pentru ce?

Posted

Deci am cumparat un http://img534.imageshack.us/i/sro2011021421385846.jpg/ de 76 cu 4 mils ca atat aveam si acum vreau sa ii dau +5 de la +3 dar vreau sa bag 2 luck in el oare am sanse?

imi raspunde si mie cnv

Posted

imi raspunde si mie cnv

de unde ai vrea sa stim noi? sanse normal ca ai ... dar nu se stie daca iese sau nu :violent:

Posted

de unde ai vrea sa stim noi? sanse normal ca ai ... dar nu se stie daca iese sau nu :violent:

Am vrut sa stiu daca am sanse cu luck.Nu are rost sa investesc degeaba

Guest WhiteSword
Posted

Mare investitie ( 5milioane :-j ) .. Ce intrebari mai pui si tu...de unde vrei sa stim noi daca merge la +5 ? .. I-ati premium,baga luck,ia-ti 500 de elixire si o sa il faci +5 100% ...

Posted

Mare investitie ( 5milioane :-j ) .. Ce intrebari mai pui si tu...de unde vrei sa stim noi daca merge la +5 ? .. I-ati premium,baga luck,ia-ti 500 de elixire si o sa il faci +5 100% ...

Ok bogatule,eu am 7 mil pe cont crezi ca am pretentii?

Posted

5 milioane? Pentru lvl 33 si 27 sau cat esti 5m inseamna o avere intreaga ;)

ON: In guildul Unified sunt playerii: 2Strong2Die care a facut 200k hp cu bug :)) Timmer_Ger care a dat cel mai mare dmg cu bug :) Deci sunt pro baietii :))

Posted

ON: In guildul Unified sunt playerii: 2Strong2Die care a facut 200k hp cu bug :)) Timmer_Ger care a dat cel mai mare dmg cu bug :) Deci sunt pro baietii :))

astea sunt informatii vechi ... dar n u inteleg cu ce au legatura. dc ai postat asta?

btw a facut unu 16mil dmg ;) deci timmer_ger sux :crybaby:

Ok bogatule,eu am 7 mil pe cont crezi ca am pretentii?

cum ma 7m? ca acum o luna te laudai ca ai cont "mai tare" decat al meu :bananadance2:

Daca citeai aflai ca am cumparat un wizz de 76

aha... deci doar vechiul cont era mai bun decat al meu... am inteles :tiphat:

Guest WhiteSword
Posted

5 milioane? Pentru lvl 33 si 27 sau cat esti 5m inseamna o avere intreaga ;)

50mil am.Ma transfer pe alt server unde am multi prieteni si ma ajuta cu gold cat vreau .. nu e problema.Nu inteleg care e problema ta,de ce tot iti bagi botu unde nu`ti fierbe oala.

@ am 39 si cel putin sunt full farm :)

Posted

ba orice ziceti voi timmer ger e taticul lor .. de cate ori a fost hackat si tradat si a stralucit in toate D.

parerea mea e ca 11dg cu nova e pure fail toti noobi sunt strong acum cu coins si dinastea.. daca esti no lifer castigi .. asa e dg asta.

edit: daca vin eu pe rome si cer bani la toti la care le-am imprumutat :)) amino inca mai are sa imi dea.. *cred*

Guest WhiteSword
Posted

exagerezi cu partea te ajuta cu gold cat vrei serios eu daca ma duc pe rome si sa zicem ca am ajuta alex,ezo,mihai si restu nu pot sa vin si sa zic ca ma ajuta cu cat gold vreau ia cerele 1b sa vedem daca iti da atatia bani

" cat vreau " adica 10-20 mil sau fac ' afaceri ' adica am cu cine vorbesc,nu joc de unu singur pe sv...

Posted

salut... e cineva pe IRIS ?(romani) am 2 caractere , un glavier de 44 pe str , si un bow level 25 full int , mai joc cu un tovarash da ne-am plictisit sa jucam doar noi :) avem si guilda ( LechiruSquad) daca sunteti interesati ma gasiti pe caracterele lechero10 si zeya

Posted

exagerezi cu partea te ajuta cu gold cat vrei serios eu daca ma duc pe rome si sa zicem ca am ajuta alex,ezo,mihai si restu nu pot sa vin si sa zic ca ma ajuta cu cat gold vreau ia cerele 1b sa vedem daca iti da atatia bani

mi-ai gresit un pic numele... te scuz =)

si cand vine vorba de 1b ... pun pariu ca el nici nu stie ce culoare are 1b :whistle: deci nici macar nu poate visa la sume de genul :error:

Guest WhiteSword
Posted

mi-ai gresit un pic numele... te scuz =)

si cand vine vorba de 1b ... pun pariu ca el nici nu stie ce culoare are 1b :whistle: deci nici macar nu poate visa la sume de genul :error:

Ce glumet esti tu :D

Am jucat si pe sv private si aveam miliarde ( 2mld + sun,etc ) dar am considerat ca sv private sunt pt. noobi.De asta am zis sa joc pe oficial... -_-

@ Da il stiu

Posted

Ce glumet esti tu :D

Am jucat si pe sv private si aveam miliarde ( 2mld + sun,etc ) dar am considerat ca sv private sunt pt. noobi.De asta am zis sa joc pe oficial... -_-

si pe ZZZZ il stii ?

il stii bine? mare bulangiu e ZZZZ asta

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...