Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

pai el are level 69 .. cum lvl 76 si cum ( 71 staff/bard ) ? :|

@ la acea " BANCA "ii zice storage -_-

Pai ma acest cont a fost botat. Abea asera i-am cumparat eu un Staff full blue +0

#Nu am mai jucat sro din 2008 asa ca nu mai stiu asa multe despre joc..

Posted

Pai ma acest cont a fost botat abea asera i-am cumparat eu un Staff full blue +0

atunci taci pana inveti cate ceva :)

Guest WhiteSword
Posted

Pai ma acest cont a fost botat abea asera i-am cumparat eu un Staff full blue +0

cum adica Botat?Adica a facut 7 levele cu bot-ul intr-o seara? :|

# macar ai intrat pe el sa vezi cum arata? :-?? Nu pare credibil...

Posted

pai el are level 69 .. cum lvl 76 si cum ( 71 staff/bard ) ? :|

@ la acea " BANCA "ii zice storage -_-

# mie imi miroase a teapa ...

Silkroad -God daca nu erai si tu ''NUB" stiai ca rev6 nu are program incat sa vada fiecare jucator in fiecare secunda :) O data la o anumita perioada se schimba statusurile de pe rev6 , nu stiu bine 1-3 zile si incat sa te vada de la 69 [ respectivul lvl ] la 76 [ cel momentan ] trebuie sa te duci in Hotan si sa faci Skill-uri de lvl 76 sau sa porti Iteme de lvl 76. :)

Guest WhiteSword
Posted

Silkroad -God daca nu erai si tu ''NUB" stiai ca rev6 nu are program incat sa vada fiecare jucator in fiecare secunda :) O data la o anumita perioada se schimba statusurile de pe rev6 , nu stiu bine 1-3 zile si incat sa te vada de la 69 [ respectivul lvl ] la 76 [ cel momentan ] trebuie sa te duci in Hotan si sa faci Skill-uri de lvl 76 sau sa porti Iteme de lvl 76. :)

Ai vazut ce ai scris? #-o

Faci tu 7 levele intr-o seara?Desteptu lu peste.Stiu si eu chestia asta...dar practic E IMPOSIBIL sa faci atatea levele ( 7 ) in ~ 12 ore.Gandesti ceea ce scrii?Cel mult 2-3 levele cu acea " manusa " de 100% ..altfel .. :|

Uite frate Anacondaa.png de ieri de la ora 18 a facut pana azi dimineata 7 levele? Hai ma,las`o

Posted

Am cumparat un staff dupa cum am scris mai sus

#WhiteSword :Tu iti dau seama ce ai scris?

#Tu ai mai jucat sro?

##Iti propun sa nu mai razi de alti,ca nu esti mai bun sa razi..

##Dupa ce se termina inspectia iti dau un screen

Guest WhiteSword
Posted

Am cumparat un staff dupa cum am scris mai sus

#WhiteSword :Tu iti dau seama ce ai scris?

#Tu ai mai jucat sro?

##Iti propun sa nu mai razi de alti,ca nu esti mai bun sa razi..

Nu,eu sunt cel mai noob,dintre toti.Ce e ala silk? :blink: ? E ceva de mancare? A da,e show shield sau niste fier , ceva lait.. Mda :-?? Eu sunt noob.

# Ia-l , la pretul ala se merita , dar pare teapa.Faci ce vrei ^_^ ! Bafta ! O sa ai nevoie.

##cri2032 - =)))) Ce iteme de 76 ??? E doar arma de 76 :)) ..

Posted

Nu,eu sunt cel mai noob,dintre toti.Ce e ala silk? :blink: ? E ceva de mancare? A da,e show shield sau niste fier , ceva lait.. Mda :-?? Eu sunt noob.

# Ia-l , la pretul ala se merita , dar pare teapa.Faci ce vrei ^_^ ! Bafta ! O sa ai nevoie.

##cri2032 - =)))) Ce iteme de 76 ??? E doar arma de 76 :)) ..

Ok bunule,oricum nu ai raspuns la intrebarea pusa de mine

R_SuperStaR :daca a facut PK nu il mai cumpar.

Oricum am intrat aseara pe cont

# oo ia stai ma ca mi-a dat si o poza cu el

Edit: http://img690.imageshack.us/i/sro2011021318331048.jpg/

Guest WhiteSword
Posted (edited)

Daca era 76 si i-a facut PK pana la 69? :-??

El zice ca a botat de la 69 la 76

Pai ma acest cont a fost botat abea asera i-am cumparat eu un Staff full blue +0 - scrie mai sus,by argentin

# Am vazut edit`ul : Contul pare ok.Eu unul ma mir cum de a facut 7 levele.Oricum,vezi ca daca nu bagi silk`uri iei ban.Eu asa am facut,am botat pana la 65 si nu am bagat silk`s si am primit ban.

Vezi la skill`uri cum e facut,eventual adu niste poze ...

Edited by WhiteSword
Posted

El zice ca a botat de la 69 la 76

Pai ma acest cont a fost botat abea asera i-am cumparat eu un Staff full blue +0 - scrie mai sus,by argentin

Bai desteptule uitate la poza ;)

White:Are 14 silk + ca ce-l care are contul a cumparat acel pet si clock

Guest WhiteSword
Posted

Bai desteptule uitate la poza ;)

White:Are 14 silk + ca ce-l care are contul a cumparat acel pet si clock

E prea mult 60 de lei .. cel mult 20-30 de lei . :) GL !

Posted

E prea mult 60 de lei .. cel mult 20-30 de lei . :) GL !

Mai negociez+ca este NPC tot setul...

# tipl mai are ceva conturi 3 wizz(cu asta care il iau eu),2 bard si inca ceva

##

=)))) lol dc a incercat +17 nush
Guest WhiteSword
Posted

Mai negociez+ca este NPC tot setul...

:-j in cazul asta 25 de lei maxim.Desi,nu cred ca vrea sa il vanda cu atat de putin,da,na e treaba lui.

Posted

Asa ca dupa inspectie :) http://img220.imageshack.us/i/sro2011021511191272.jpg/

si inca putin LUCK :)) http://img140.imageshack.us/i/sro2011021511302483.jpg/

cel mai mare + al meu :o

What's next? :bananadance2:

Posted

Asa ca dupa inspectie :) http://img220.imageshack.us/i/sro2011021511191272.jpg/

si inca putin LUCK :)) http://img140.imageshack.us/i/sro2011021511302483.jpg/

cel mai mare + al meu :o

What's next? :bananadance2:

gzz :) si mie mi-a iesit shieldul +7 dupa inspectie

Posted

Salut, tocmai mi-am facut un caracter (spear). As vrea sa-l fac nuker, ce-mi recomandati?

@ Nu am bagat nici punctele hp/mp !

@Garment/Armura/Protector?

Inca nu mi-ati raspuns....

@Badfist,ma doare pe mine inima numai cand ma uit la ala...

Posted

Inca nu mi-ati raspuns....

@Badfist,ma doare pe mine inima numai cand ma uit la ala...

daca vrei nuker cel mai bun e swrd/shield si armor,punctele le bagi numai la int

Posted

daca vrei nuker cel mai bun e swrd/shield si armor,punctele le bagi numai la int

Tu esti cam retardat asa de fel , nu? Daca am zis ca mi-am facut pe spear, de ce zici de sword/shield? Te bate romana si o arzi pe +1 . Vreau un raspuns de la cineva experimentat, nu de la un putoi.

Posted

Tu esti cam retardat asa de fel , nu? Daca am zis ca mi-am facut pe spear, de ce zici de sword/shield? Te bate romana si o arzi pe +1 . Vreau un raspuns de la cineva experimentat, nu de la un putoi.

hahaa

asta e tare putoi esti tu ma Sideway, Tao aka Marian are 35ani ,.. pasarica mica si da are dreptate cel mai bun nuker pure int e bicheon\fire\cold 110 cu garm sau protec sau... bich110\cold55\light55\fire 110 pe armor dar ma indoiesc ca tu vei avea $ pentru un armor decent putoiule (Mam aprins ca Tao mie prieten atat in sro cat si in realitate)

PS: dovada ca sunt experimentat : http://www.rev6.com/player/Aege/Zx4.html

Posted

nu stiu cine e mai retardat si mai noob ai spus ca vrei nuker si ca sa vezi cat sunt de noob uite aici http://www.rev6.com/player/Aege/Tao_June.html . Apropo cand jucam eu silkroad tu te jucai cu puta in nisip.Nu cred ca ai avut in viata ta de sro un char mai mare de lvl 30 noobie

Posted

:)) ce de certuri :))

gata m-am prins cu ce sa il enervez pe koila :)) dar cred ca si beepurile in miez de noapte functioneaza..

@sweet boy lol bravo :) am crezut ca te-ai lasat de sro :D nice work ^^

@ala cu avataru cu foca , plusurile si norocul la alchimie tin de item. poti vedea apasand H, fiecare item are propria sansa de succes la alchimie , deci se poate intampla ca si in cazul shieldului meu sa mearga 1-7 din 7 elixire aiurea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...