Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

R6002.

Incerc programul si revin cu edit.

Later : Nu merge :-<

Cum credeti ca-mi va merge jocul cu :

Windows Xp Sp2

Amd AthlonXP 2800 + 2.09Ghz

Placa video Via/S3G Chrome

1Gb Ram

Placa video e cam proasta....imi va merge-n reluare?

Posted

O intrebare rapida.Daca am un char care se conecteaza,dar trebuie sa astepte ca e full serveru, si la s bot zice ca tot incearca din 8 in 8 secunde,dar cand dau pe client nu apare acolo in stanga jos ca incearca(sper ca stiti la ce ma refer), a prins bug? Trebuie sa ii dau din nou?

Guest WhiteSword
Posted (edited)

O intrebare scurta :D : De unde iau quest pentru inventory expansion? ( al 2-lea ) ...

Later Edit : si de la ce level?

Edited by WhiteSword
Posted

O intrebare scurta :D : De unde iau quest pentru inventory expansion? ( al 2-lea ) ...

Later Edit : si de la ce level?

Depinde ce caracter ai, daca esti chinez "Inventory expansion 2" il iei de la "Yeosun" (cel care vinde accesorii in Downhang), iar daca esti european il iei de la "Saha" (cea care vinde accesorii in Samarkand). Pentru oricare din ele iti trebuie level 30+.

PS: Pe viitor, cand ai nevoie de informatii despre questuri, intra in game, apasa "H", da click pe tab-ul "Quest" si gasesti acolo toate quest-urile. In cazul de fata, pentru quest-urile de Inventory expansion trebuie sa faci asa: "H" -> Quest -> Special. In cazul in care nu te descurci asa, posteaza aici. :)

Posted

O intrebare rapida.Daca am un char care se conecteaza,dar trebuie sa astepte ca e full serveru, si la s bot zice ca tot incearca din 8 in 8 secunde,dar cand dau pe client nu apare acolo in stanga jos ca incearca(sper ca stiti la ce ma refer), a prins bug? Trebuie sa ii dau din nou?

asteapta ca se logheaza botul :)

Guest WhiteSword
Posted

Depinde ce caracter ai, daca esti chinez "Inventory expansion 2" il iei de la "Yeosun" (cel care vinde accesorii in Downhang), iar daca esti european il iei de la "Saha" (cea care vinde accesorii in Samarkand). Pentru oricare din ele iti trebuie level 30+.

PS: Pe viitor, cand ai nevoie de informatii despre questuri, intra in game, apasa "H", da click pe tab-ul "Quest" si gasesti acolo toate quest-urile. In cazul de fata, pentru quest-urile de Inventory expansion trebuie sa faci asa: "H" -> Quest -> Special. In cazul in care nu te descurci asa, posteaza aici. :)

am gasit,mulumesc frumos :D

# Urmatorul inv. expansion la ce level e? ( ca nu am gasit la " H " )

#2: Multumesc Daddy :D

Posted

am gasit,mulumesc frumos :D

# Urmatorul inv. expansion la ce level e? ( ca nu am gasit la " H " )

Urmatoarele Inventary expansion sunt 3 si 4. La "H" le gasesti ambele mai sus decat 1 si 2 pentru ca sunt comune (Common).

Inventory expansion 3 > level 60, Inventory expansion 4 > level 90

Guest alcolika
Posted

salut

mai baieti am si eu o intrebare

daca am uitat parola la un cont mai am vreo sansa sa o aflu?

Guest alcolika
Posted

Daca stii secret answer poti reseta parola.

secret answer stiu care dar nu stiu daca e cu litere mari sau mici

si chestia e k nu tin minte nici emailul pe care e facut

am o gramada de conturi:(((

Guest alcolika
Posted

Zi direct ca vrei sa-l furi si nu stii cum sa faci :)))

:)))))))))))))) de asta imi stiu parola secreta?

mi-am cumparat ceva gold vara trecuta si l-am depozitat pe contu ala si nu mai tin minte parola la cont si emailul pt k mi-am pierdut carnetelul pe care aveam scrise toate conturile si tot...:(

Posted

:)))))))))))))) de asta imi stiu parola secreta?

mi-am cumparat ceva gold vara trecuta si l-am depozitat pe contu ala si nu mai tin minte parola la cont si emailul pt k mi-am pierdut carnetelul pe care aveam scrise toate conturile si tot...:(

Stiind intrebarea secreta si tara celui care avea un caracter, am reusit sa ii aflu raspunsul prin metoda dictionarului, deci poti sti si aia, daca e sa ne gandim la furt. :D

Guest alcolika
Posted

Stiind intrebarea secreta si tara celui care avea un caracter, am reusit sa ii aflu raspunsul prin metoda dictionarului, deci poti sti si aia, daca e sa ne gandim la furt. :D

sincer nu ma ocup cu dinastea...

deci ma puteti ajuta?

Posted

no flacai voi cum stati cu colectia de talisman ? :P...

uitati aici numa dupa 5 zile de forgotten :))

http://img39.imageshack.us/i/sro2011021321343813.jpg/

chestia e ca mi-au picat ce era mai rar mie =))

Posted

Salut baieti,ce ziceti de un nuker s/s build:lighting/fier

Nuker fara Cold (Snow Shield), a? Tu ce zici asa dupa tine? :)) Eu unul cred ca o sa mori cam mult, cel putin in PvP.

http://img153.imageshack.us/img153/4983/sro2011021321371730.jpg

no flacai voi cum stati cu colectia de talisman ? :P...

uitati aici numa dupa 5 zile de forgotten :))

http://img39.imageshack.us/i/sro2011021321343813.jpg/

chestia e ca mi-au picat ce era mai rar mie =))

Eu inca mai am nevoie de Commander's Patch si Sereness's Tear.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...