Guest methalelf Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Care imi da si mie cateva milioane pe Mena cu imprumut ? =))
Random Hero Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 ehh... atunci inseamna ca e doar o coincidenta ca seamana... sau poate synx a copiat de la cchd asta... :dontknow: si apropo de zerk... din cate vad ala e in blue zerk deci era singurul cu zerk.. neversmart asta era in red zerk... anyway... stii cum sunt posturile astea cu killuri la unici low level? ca ss-urile cu +5 ;)... a mai fost discutia pe forum,nu are rost sa continuam :tiphat: Hei, hei, +5 e recordul meu, dupa 20-30 de arme, scuturi si haine incercate, pentru mine era o realizare. :(
Kiidu Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 exo uitel pe ala cu singuru staff egy .. e cu never in party.. pfai mai tin minte cand puneam eu in fiecare zii cate 2 poze :)) vreti sa postez colectia ;;) :D?
dsK Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 exo uitel pe ala cu singuru staff egy .. e cu never in party.. pfai mai tin minte cand puneam eu in fiecare zii cate 2 poze :)) vreti sa postez colectia ;;) :D? daca te pun sa imi spui de cate ori te-am "numit" noob pt ca esti unique hunter sigur nu stii sa imi spui =) asa ca nu... nu pune colectia :)) :violent: Hei, hei, +5 e recordul meu, dupa 20-30 de arme, scuturi si haine incercate, pentru mine era o realizare. :( oricat de importanta e realizarea asta pt tine... nu te-am vazut postand ss-uri cu iteme +5; sau cel putin nu in mod excesiv :tiphat:
Random Hero Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 daca te pun sa imi spui de cate ori te-am "numit" noob pt ca esti unique hunter sigur nu stii sa imi spui =) asa ca nu... nu pune colectia :)) :violent: oricat de importanta e realizarea asta pt tine... nu te-am vazut postand ss-uri cu iteme +5; sau cel putin nu in mod excesiv :tiphat: N-aveam cum sa postez in mod excesiv pentru ca doar un singur +5 am reusit. :(
Xriminal Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 N-aveam cum sa postez in mod excesiv pentru ca doar un singur +5 am reusit. :( Eu imi aduc aminte ca la primul+5 ce lam facut lam si postat. Ehh fiecare cu ce poate,altu +9 eu +5.atat mia reusit,atat am facut :|. Pe viitor sper sa vin cu un +6 :)) :photo:
N3vermore™ Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 ehh... atunci inseamna ca e doar o coincidenta ca seamana... sau poate synx a copiat de la cchd asta... :dontknow: si apropo de zerk... din cate vad ala e in blue zerk deci era singurul cu zerk.. neversmart asta era in red zerk... anyway... stii cum sunt posturile astea cu killuri la unici low level? ca ss-urile cu +5 ;)... a mai fost discutia pe forum,nu are rost sa continuam :tiphat: casca putin ochii, e probabil a 2-a oara cand postez poze cu unique kills. sa nu ma pun sa postez cele de la Selket...Neith...Anubis si isis :)
cri2032 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 daca te pun sa imi spui de cate ori te-am "numit" noob pt ca esti unique hunter sigur nu stii sa imi spui =) asa ca nu... nu pune colectia :)) :violent: oricat de importanta e realizarea asta pt tine... nu te-am vazut postand ss-uri cu iteme +5; sau cel putin nu in mod excesiv :tiphat: Mai bine ne mentinem pe ''bujor'' al nostru :)) App ai luat axe ?
edy105 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Sal ce ziceti se merita sa dau un wizz bard lvl 102 pe un glavier de 107 FF 4 avatar prem + devil,sau un nuker de 105 ma gandeam ca glavierul il cresti foarte greu astept pareri...
Guest WhiteSword Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Da-l pe Nuker - cel mai bun character ... parerea mea .. bati repede .. si la PVP daca ai set bun si alea alea ... posibil sa rupi ^_^
dsK Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Mai bine ne mentinem pe ''bujor'' al nostru :)) App ai luat axe ? :)) adevarat... cred ca brani asta e baiatul lui bujor :whistle: da ,am luat axes :) mi le-a lasat la 300 xD
edy105 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 da il cresti greu dar la pvp daca sti sa joci cu iel rupe acu e alegerea ta eu zic ca se merita Ai idee in cat timp as putea sa il fac 110?
Guest WhiteSword Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Ai idee in cat timp as putea sa il fac 110? depinde ... in 1-2 luni in party ( non - stop + BOT ) si cum a zis badfist 3-4 luni singur .. :)
orezExpandat Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Sal ce ziceti se merita sa dau un wizz bard lvl 102 pe un glavier de 107 FF 4 avatar prem + devil,sau un nuker de 105 ma gandeam ca glavierul il cresti foarte greu astept pareri... Si eu zic ca merita, ori pe glavier ori pe nuker sa il dai la schimb. Parerea mea desigur.
edy105 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Si la nuker ar fi aceasi poveste nu prea primeste nimeni china in party,deci va trebui sa bat singur dar totusi cred ca voi alege nukerul merge si mai repede
dsK Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Si eu zic ca merita, ori pe glavier ori pe nuker sa il dai la schimb. Parerea mea desigur. eu nu as da in viata mea un euro pt un chinez ! :whistle:
edy105 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 eu nu as da in viata mea un euro pt un chinez ! :whistle: Am 5 caractere euro din care 3 wizz...as vrea si un china
orezExpandat Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Si la nuker ar fi aceasi poveste nu prea primeste nimeni china in party,deci va trebui sa bat singur dar totusi cred ca voi alege nukerul merge si mai repede Nu neaparat,eu sunt nuker lvl 99 si is in party share de 1 sapt si nici nu ii cunosc pe tipi.(adica sa fie din guild sau prieteni).Daca esti disponibil 24/7 atunci o sa fii acceptat.
Sideway Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Ahh, am o pofta nebuna de silkroad. Nu am mai jucat de 2 ani + :[ Nu stiu de unde sa fac rost de o placa video, daca are cineva , va rog contactati-ma ! @Nu ma pot hotara intre un glaiver si un wizzard. Cu glaiver fac lvl umpic mai greu, tinand cont ca eu nuu bag bani in silk-uri . Later edit : Nu m-am hotarat, as juca pe venus. Mai exista eRO_es ?
edy105 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Vreau sa cumpar un roque/cleric de 110 problema e ca are email verif pe hotmail ,am inteles ca se poate schimba parola ,as vrea sa va intreb daca e safe sau nu? are si secret asnweer,app se poate schimba emailul de pe hotmail pe yahoo?
shevaro1991 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Vreau sa cumpar un roque/cleric de 110 problema e ca are email verif pe hotmail ,am inteles ca se poate schimba parola ,as vrea sa va intreb daca e safe sau nu? are si secret asnweer,app se poate schimba emailul de pe hotmail pe yahoo? Nu,emailul pe care este verificat contul nu mai poate fi schimbat.
edy105 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Nu,emailul pe care este verificat contul nu mai poate fi schimbat. dar totusi e safe daca pot schimba parola la email?
Sideway Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 dap inca mai este dar nu mai sunt eu in ia :) De ce? Erai omul care-i reprezenta, sincer de asta si veneam pe Venus, voiam sa joc cu tine.
orezExpandat Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 dar totusi e safe daca pot schimba parola la email? Sa iti zic o faza,iti poate da toate info de la hotmail.Tu schimbi parola,cred ca si intrebarile le poti schimba.Dar el poate sa faca o cerere scrisa la aia ca vrea sa isi recupereze emailul,cu ceva ajutorul ip-ului(exista sansa cat de mica sa isi recupereze).Nu prea stiu multe, dar de exemplu astia care cumpara-vand accounturi nu se baga niciodata daca e verificat.Indiferent pe ce email.
shevaro1991 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 dar totusi e safe daca pot schimba parola la email? Cum a zis si orezExpandat,este foarte usor sa recupereze parola daca el este cel care a creat adresa de mail,chiar daca tu schimbi intrebarile si alte date la email,sfatul meu este sa nu te bagi pentru ca risti sa pierzi banii/charul,schimburile de genul asta se fac cu persoane pe care le cunosti foarte bine si ai incredere in ele,ceva foarte rar intalnit in ziua de astazi.