Smiter Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 1. Attack ratio : NU mareste viteza de lovire. NU dati mai repede. Desi idiotii de orezari asa lasa sa se inteleaga. Au nevoie de un translator bun in engleza..... Presupunem ca am o arma cu 100-130 dmg. Un attack ratio mic (cat o fi....30-40-50) va avea ca efect faptul ca loviturile mele vor avea dmg mai apropiat de limita inferioara a dmg-ului de pe arma. Adica undeva pe la 100-110. Un attack ratio mare (250+, am eu acuma am aproape de 300) va avea efect : dmg dat este de 125-130. De fapt nu se refera strict la dmg de pe arma, ci la dmg total. De aceea cand loviti in cineva/ceva vadeti de exemplu 1994, 2234, 2210, 2102 samd. Identic se comporta si parry ratio atata ca e vb de dmg-ul absorbit de tzoale. Un parry ratio mic iti va genera un dmg de 200, pe cand un ratio mare iti va genera dmg de 180, 160. Atata ca la tzoale nu ai def 100-120. E o forumula implicita care calculeaza astea, cum se calculeaza si dmg in functie de str. Cei cu str mare iau dmg mic din phy attack, cei cu str mic iau mai mult dmg de la aceeasi lovitura. Si invers, str ia dmg masiv de la un atac magic, int ia dmg mic. Vezi dmg de la taoisti, cand Derionis era cu 3-4-5 lvle mai mare ca mine si lua 200+ dmg si eu luam 30-40 dmg.
bastircar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 nu este invers pentru ca 1 punct la hp iti baga 90 , iar la viata 150 .E cineva de lv mare pe spear purr int ? e multumit de el ?mai ce pot sda zic pt unul de lvl mare pure int spear este ca daca nu ai sosun in mana si cel putin 2 sosune deg 8 prot pe tine nu ai sanse la Yarky si in pvp nici o sansa esti victima sigura cu oricine te bati ( eu am spear lvl 78 atm) is prot costum 3 ultimu val deg 8 dar is resser si posibil ca din lipsa fire ului sa nu kill sa usor dar orice ar fi eu acum la 78 i mi cresc lupul la Nya generaly (lvl 79 - 80) si mor cind ma bat (mai exact botu sau mama ) cu 1 giant un champ si unu sau mai multi mobi din jur dar eu nu s nici farmat si nici sosun pe mine doar +3 +5 costum full blue 100% si spear 100% blue 72+7 si s RESSER de aia nu prea ma omor cu pvp u ... pt pvp boteaza un blader 7x asa ca daca ..VA INTERESEAZA SERVERU ATHENS CAUTATI GUILDA ROMANIA ACCEPTAM PLAYERI LVL 60 + DEOCAMDATA NE PREGATIM PT CAP LVL 90 UNDE SE PRECONIZEAZA SA INTRODUCA CASTLE SIEGE = 1 guilda ataca orasul pazit (daca l cuceresete) guilda primeste procent din vinzarile de la npc asa ca baieti care ave ti lvl 6x 7x sau sunteti jucatori consacrati cautati membri ale guildei ROMANIA pe serverul Athens asa ca numai bine !!Vad ca v-ati invatat cu offtopicuri si jigniri.Primul care mai face vreun flame pe-aici are 7 zile suspend pe cont. Nu suntem pe stadion, totusi.cu sit parry ratio e mai mare cu atit sansele tale sa iei stun sunt mai micipt acel player cu parry ratio citeste mai sus ca nush ce kkt fac admini astia si cum au setat ei forumu...
koila Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Cred k e cel mai tare lucru din SRO faza cu castelul. pe Aege deja scrie : HEAVEN sau Jumbee pe acel castep daca trec bajeti de BAN list :banana:
sronoob Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Cred k e cel mai tare lucru din SRO faza cu castelul. pe Aege deja scrie : HEAVEN sau Jumbee pe acel castep daca trec bajeti de BAN list :banana:Pana la castlesiege mai e mult mult...Heavenu' o sa fie istorie atunci,inca de acum se cam sparge..cea mai luminata minte din trupa a plecat de ceva vreme..Jumbee??Cred ca glumesti.
koila Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 @sronoob->joci pe Aege?@alonehome19-> aia sunt botteri de mici copii. aia sau nascut cu botul in sange cel putin Jumbee si Heaven mai e ste acum si _TC_ si multe altele.oricum cine scapa se baga repede si isi fac guild si castiga orasul,eu si guild-ul meu e imposibil suntem 5 lvl-70+ si resut 60+ vre 5 iar restu 40+ e imposibil sa castigam.
Guest terorist007 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Bey , baieti :crybaby: eu cu ink 2 prieteni am jucat ca disperatii pe Olympus am ajuns lvl 80 ,respectiv 79 , eu va zic de pe acum invidia e mare p :crybaby: e servere eram cel mai bun si mia dat ban pe sro cik eram hacker .... :dontknow: eu nu mai stiu ce sa fac... :( tre sa vorbesc cu GargameL
sronoob Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Pai noi care am jucat destul de mult iSRO incat stim cam pe la ce lvl ai questul X sau Y si unde sa-l faci, ne permitem sa mergem sa jucam pe kSRO. Dar pt unu ca tine care a luat-o de la 0 cu acest tip de joc e dificil....te inteleg :PMaeste daca tot ai ajuns sa joci ksro..ce nu-i bagi europe?Eu daca as avea cont nu as ezita nici o secunda.cum adica dc trec baieti de ban list ?????Astia sunt baietii buni de pe aege[botting incepand cu 60 cap,retele intregi din boti pt gold farming,ccf,caractere furate,vandute si revandute,scamm,cumparare de gold,tot tacamul]..Cand a fost ultimul ban masiv au pierdut vreo 3 caractere..desi fiecare caracter cred ca are vreo mie de plangeri..
Guest dimage Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Sal! Am si eu o intrebare care caracter ar fi cel mai echilibrat(pvp-pve) STRblader,glaver sau arcas? Eu joc pe zeus si daca e cineva cu guild sa-mi trimita si mie un PM.Fost jucator pe greece tovaras de guild cu LADRAQU,da pacat ca m-au hackuit quweitenii Multumesc
BillyTalent Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Sal! Am si eu o intrebare care caracter ar fi cel mai echilibrat(pvp-pve) STRblader,glaver sau arcas? Eu joc pe zeus si daca e cineva cu guild sa-mi trimita si mie un PM.Fost jucator pe greece tovaras de guild cu LADRAQU,da pacat ca m-au hackuit quweitenii Multumescam primit si un svat la PVP...acea de a fii pe glavie full STR garment si sa ai skilude la blade knock-dow si de inpus in pamant...esti zeu la PVP atunci..free for all :beer:
Guest dimage Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Aha ms mult pt sfat! Tocmai acuma citeam pe alt forum ca glaveru nu e bun ca pana ce ajunge el la mob arcasu omoara 3 mobi, e adevarat?
defiler666 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 am primit si un svat la PVP...acea de a fii pe glavie full STR garment si sa ai skilude la blade knock-dow si de inpus in pamant...esti zeu la PVP atunci..free for all :beer:omg...ori glavier ori blader mah !? Recomand STR glavier :) pe fire
BillyTalent Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 omg...ori glavier ori blader mah !? Recomand STR glavier :) pe firepai eu nu am car pt PVP glavie FULL STR fire is eu...nu ma folosesc de skilluri de blade..am primit numa acest svat. :D Aha ms mult pt sfat! Tocmai acuma citeam pe alt forum ca glaveru nu e bun ca pana ce ajunge el la mob arcasu omoara 3 mobi, e adevarat?nu stiu dac este asa..pt arcas iti trebe INT deci mai bine faci un spear sau sword pe INT decat arcas...PS: arcasu nu da DMG mare ( glavie st" best ;) ) free for all :beer:
alonehome19 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 eu iti recomand full str blader pt k ai scutu deci mai mare defensu :)
adyzaha Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Sal! Am si eu o intrebare care caracter ar fi cel mai echilibrat(pvp-pve) STRblader,glaver sau arcas? Eu joc pe zeus si daca e cineva cu guild sa-mi trimita si mie un PM.Fost jucator pe greece tovaras de guild cu LADRAQU,da pacat ca m-au hackuit quweitenii Multumescpvp full str blader damage mic, defence mare si mai are knock down si stabpvp&pve full str glavier damage mediu defence mediupve full str archer damage mare defence mic P.S. Sper ca reusesti sa iti alegi care e ce-l mai bun pentru tine.
bastircar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Pentru kSRO (koreanSilkRoadOnline) :1. Pentru cei ce aveau fisierul : media.pk2 (editat)...trebuie sa fie cel original.Ori reinstall la joc, ori il folositi pe cel de Back-Up.2. START->CONTROL PANEL->REGIONAL & LANGUAGE OPTION->Languages->BIFATI Install files for East Asian languages (trebuie sa aveti CD-ul cu Windows XP SP 2 bagat in calc)->Advanced->BIFATI "10003 (MAC-Korean)3. Salvati poza cu tastatura in Koreana.4. In LOG IN, cand va apare Codul : apasati Left ALT+Shift+Right ALT pentru a putea scrie in Koreana.5. CODUL KOREAN ESTE FORMAT din GRUPURI DE LITERE cum ar fi : 치즁빤.6. Sub butonul "List" cand sunteti in LOG IN, mai exista un alt buton. Apasati-l si selectati prima casuta (este ceva in Koreana care seamana cu OK).7. Enjoy.Va zic SUGEREZ mai bine lasati iSRO-ul k e nasol. Aici Item Mall este pe Gold, Conexiunea este BRICI, faci bani LA GREU din vanzarea elementelor, etc. (Eu si cativa prieteni suntem pe cel mai lung server...guild TechArmy.PM in game "MentorMan" for more INFO)http://imageshack.usEDIT : @koila Cat gold esti dispus sa dai ?auzi ma gasesti pe Athens am 3 chars lvl 7x -> blader si bow? si unu 78 spear pure int auzi interesul meu este foarte mare pt ksro mai ales ca aici deja am cam ofilit ... si daca spui ca item mall = gold e super marfa si nu cred sa am probleme cu questurile asa ca astept detalii pe bastircar@yahoo.comSI NU IN ULTIMUL RIND SUNT SANSE MARI SA VIND CARACTERE PE ATHENS = BANI ADEVARATI1 ->LVL 80 GLAVIE FULL STR FIRE // FULL FARMED = OFFER 2-> LVL 80 SPEAR FULL INT LIGHT RESSER // FULL FARMED = OFFERASTEPT OFERTE PENTRU CARACTERELE SUS MENTIONATE BANI CASH SI DAU SI SECRET PASS APROPO SUNT APROX 2 BILIONS PE ELE SI CEVA SOS SOM SOSUN IN GUILD STORAGE (CU TOT CU GUILDA LVL 5)ADICA 1 AN SI CEVA DE SILKROAD CU TOT CU GOLD TIKKET SI SILK CUMPARATNO BANNED / NO BANN RISKastept oferte pe bastircar@yahoo .compvp full str blader damage mic, defence mare si mai are knock down si stabpvp&pve full str glavier damage mediu defence mediupve full str archer damage mare defence mic P.S. Sper ca reusesti sa iti alegi care e ce-l mai bun pentru tine.saluta l pe americanboy e pretenul meu cel mai bun e pleca in state de un an nu prea mai are timp sa joace si cred ca intra in x man e preten bun cu soyoung asa ca saluta i pe amindoi si spor la treaba fratilor acolo
FINE Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Daca detine careva un link de unde pot trage si eu ksro postatil va rog mult , ca de pe pagina lor trag cu 3-4kb/s si clientu are 800mb+ .. thx :tiphat:
EvilToileT Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dece nu se poate juca si ksro si isro...cand instalez ksro imi sterge isro...si am incercat sa il instalez in loc diferit dar nu merge .....
jEtoN-- Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 baieti .. am si eu o problema ... as vrea si eu CONT pe KSRO ... daca ma poate ajuta cineva sa dea add la andrei_bozgan@yahoo.com . va rog mult :/
FINE Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dece nu se poate juca si ksro si isro...cand instalez ksro imi sterge isro...si am incercat sa il instalez in loc diferit dar nu merge .....\ Spydy imi zici si mie un link ceva de unde ai down clientu ptr ksro?
Sephiroth Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dece nu se poate juca si ksro si isro...cand instalez ksro imi sterge isro...si am incercat sa il instalez in loc diferit dar nu merge .....faci un folder cu iSRO de ex: silkonline; si dupaia ar trebui sa mearga kSRO ca se instaleaza in Silkroad sau asa ceva... ^_^+ 1 pag :D
Mehico Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Dece nu se poate juca si ksro si isro...cand instalez ksro imi sterge isro...si am incercat sa il instalez in loc diferit dar nu merge .....Mie imi merg amandoua. Folderul iSRO e denumit Silkroad, iar kSRO e denumit kSRO
EvilToileT Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 poi am fakt un fodler in C:/Silkroad ala e isro si am fakt in D:/ksro si cand vreau sa inst ksro imi sterge isro si cand inst isro imi sterge ksro....mai incerc incaodataEDIT : Nu merge...tot asa face....joc in continuare isro atuncea :)