N3vermore™ Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 gzz de drop... dar de curiozitate... dc e poza asa mica? jucai pe telefon? :| crezi ca mos craciun exista? cand un unic iti va dropa sox, fa screenshot imediat dupa ce a murit, thx.
koila Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 crezi ca mos craciun exista? cand un unic iti va dropa sox, fa screenshot imediat dupa ce a murit, thx. woot Unici din totdeauna dropau Sox
Vyorel903 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 fake, unicii nu dropeaza SOX intra pe petra si dau pm lu : Vv BrutalAng3l Cris_JunioR Yin The_Rock5 si o sa te convingi ca nu e FAKE :nanana: gzz de drop... dar de curiozitate... dc e poza asa mica? jucai pe telefon? :| Era in 1440 x 900 dar nu stiu dc a iesit asa :blink:
N3vermore™ Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 mda.. u fail brani du-te bate TG si daca iti dropeaza sos ma fac taicatu'. si in al doilea rand as aprecia daca ai juca din nou....bag pla ca am luat FW-ul in 50 de minute, dup-aia cand lideriz au atacat era si legiao si au luat legiao singuri FW-ul -_-" si in ultimele 10 minute tot lideriz au luat FW...
N3vermore™ Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 serios taci ca te faci de rusine. toti care joaca sro stiu ca daca te duci la mobi mai mici ca dine cu 30 lvl nu iei drop serios ca nu esti important....esti doar unul care faci parte din gradina Domnului, ai si tu un char amarat pe sro si vi sa-mi arati cat te duce capu, sa nu ma iau de gramatica ta.
Random Hero Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Iar incepem cu discutii despre cine scrie corect si al cui caracter are palosul mai mare? 8-| Va rog... :)
N3vermore™ Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 nu stiu care dintre charurile noastre e mai amarat. prin comparatia care ai facut-o cu TG ul esti praf si inca ceva aici e forum de sro nu de limba romana sau gramatica. \daca erai pe acelas server cu mine te faceam din 3 skile maxim :) sa inteleg ca esti Dumnezeu, nu? GEEZUS! you are a pain for yourself....inca te chinui ?
N3vermore™ Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 nu am zis ca nu dropeaza iteme, am zis ca nu dropeaza SOX items, read above please. kthxbai :)
N3vermore™ Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 yes GEEZUS, arata-mi pe inca cineva din Silkroad care a luat SOX DROP de la Selket/Neith/Anubis/Isis/Haroeris/Seth.
Vyorel903 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 yes GEEZUS, arata-mi pe inca cineva din Silkroad care a luat SOX DROP de la Selket/Neith/Anubis/Isis/Haroeris/Seth. Eu am luat si poate sa iti confirme cei care i-am enumerat mai sus :nanana:
Xriminal Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Treaba cu acel clip,hmm... :x e chiar cool Deidara gzz pentru ca ne tii mereu la curent cu informatii :).
dsK Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Treaba cu acel clip,hmm... :x e chiar cool Deidara gzz pentru ca ne tii mereu la curent cu informatii :). era pe rev6 :P
cri2032 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 era pe rev6 :P Uite cum se baga noobu , lasa'i ma in pace :)) Daca e mai smart si le aduce mai repede decat sila noastra de a intrat pe rev6 :) Thx badfist ON: Nothin new :)) just lvlin
Kiidu Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 charul meu va unge pe toti. =) keke best rouge in tibet :D pai si nu nu mai joc sro deloc pentru ca mi se pare foarte booorriingg si am altele de facut acum...poate doar bot for fun :D
Sleya Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 OMFG OMFG ....mai usor ma zmeilor....sa nu va plesneasca vreo vena la cat va incordati si va bateti cu pumnii in piept ca sunteti cei mai buni si cei mai informati din silkroad....we don't give a f..k ....altceva mai bun de facut nu aveti decat sa va laudati cu ce fac pixelii vostrii?? mai iesiti afara si luati o gura de aer curat....cu toate ca e rece.....poate va trezeste si pe voi la aceasta realitate cruda. vreti sa fiti cineva in ochii mei sau ai celor de aici?postati un screenshot de la un trade run sau un thiefing reusit....un video cu un unique kill.....un video cu un pvp hardcore ceva.....nu imi spuneti mie ca primiti 20 de oferte pe zi pentru charurile voastre sau ca sunteti zeu pe serverele voastre pustii...because.....i don't give a f..k ....e forum de silkroad nu de laudat ;) mi se scarbeste cand intru aici si va vad post-urile inutile,din cauza unora ca voi s-a dus dracu comunitatea de aici :tiphat: respect celor care merita @Neo...where da fock are ya nigga????
marinel1 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Baieti cine joaka pe Saturn sau Pluto ? Cum frate sa nu se ia sox la unici=)))) se ia ba normal ca se ia si nu neaparat la aia mari Cunosc pe un prieten care eram langa el si a luat sos staff de 76 de la isyutaru ..
Xriminal Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Baieti cine joaka pe Saturn sau Pluto ? Cum frate sa nu se ia sox la unici=)))) se ia ba normal ca se ia si nu neaparat la aia mari Cunosc pe un prieten care eram langa el si a luat sos staff de 76 de la isyutaru .. Ma baiete,sustin cea ce ai spus tu referitor iteme sox la unique. Dar ne crezi asa idioti?treaba a doua ce ai spuso :)),gandeste cand spui o minciuna ,ca nu esti leguma....nare cum sa cada D9 item SOXla isu cei 60. In fine.Deidara ia pus Dumnezeu mana-n cap lui ala :).cam 20b face asa ceva nu? corectatima de gresesc ^^
razvan93s Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ma baiete,sustin cea ce ai spus tu referitor iteme sox la unique. Dar ne crezi asa idioti?treaba a doua ce ai spuso :)),gandeste cand spui o minciuna ,ca nu esti leguma....nare cum sa cada D9 item SOXla isu cei 60. In fine.Deidara ia pus Dumnezeu mana-n cap lui ala :).cam 20b face asa ceva nu? corectatima de gresesc ^^ mie la bunwang mi-a cazut head sos de 55 :tiphat:
shevaro1991 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ma baiete,sustin cea ce ai spus tu referitor iteme sox la unique. Dar ne crezi asa idioti?treaba a doua ce ai spuso :)),gandeste cand spui o minciuna ,ca nu esti leguma....nare cum sa cada D9 item SOXla isu cei 60. In fine.Deidara ia pus Dumnezeu mana-n cap lui ala :).cam 20b face asa ceva nu? corectatima de gresesc ^^ Nu cred ca face 20b,este A grade totusi,il poti obtine facand questul din FW.
Sleya Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 hmm sincer nu a primit oferta pe staff dar banuiesc ca asa 20b sau pana in 20b. azi am vazut si bow +10 din uniune de la mine (curand din guild ca intru si eu in respect) il cheama ShaoJade nu stiu daca e cu adv sau fara +10 mare chestie..... +10 sword/shield egy :) sars69 +10 2h egy __AsKeRiM__ +10 spear egy Tabut +10 2h egy Al_Paccino si lista continua :crazy: not so fun....un +8 il faci usor.....si adv +2......a iesit +10 oricine o poate face daca investeste putin gold ;) o adevarata reusita o consider atunci cand plusul sare de limita bunului simt :)) de exemplu arcul facut de amine....care l-a vandut ca si-a luat egy bow :) here thetraper .....un +13 cu adv +2.....asta inseamna ca e "hand made" pana la +11 ;)
dsK Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 @Sleya ai uitat de : KaraBnn => son daggers power +10... poate in cateva zile apare si pe rev ; Mr_KanaaS => son staff power +10... poate peste cateva zile apare si pe rev .