defiler666 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 ohm, vroiam sa zic tsro nu rsro :P. Este o guilda Avalon pe isro server azteca am jucat in party cu ei azi ...se zvoneste ca-s legiti. Numa' se zvoneste...sau chiar ai cu cine sa faci un party ? ;p sunt tare curios....imi cer scuze anticipat de offtopic.
Random Hero Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Asa ceva...Am vreo sansa sa vand un char lv110 , pe banuti reali ? Si daca ai idee cam pe cat se vinde....daca ai mai auzit :) Mersi. Eu n-am idee despre vanzari, dar am vazut in urma cu putin timp un pret foarte bun pe un caracter, postat pe aici (se invartea la cateva sute de dolari). Daca ai un cont care are si majoritatea magariilor de arme si seturi actuale, sunt de parere ca "te-ai aranjat."
EvilToileT Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Numa' se zvoneste...sau chiar ai cu cine sa faci un party ? ;p sunt tare curios....imi cer scuze anticipat de offtopic. pai vezi mai mereu party-uri la sungs, penon, pegs, wings si acolo 90++...
breakdance1106 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Numa' se zvoneste...sau chiar ai cu cine sa faci un party ? ;p sunt tare curios....imi cer scuze anticipat de offtopic. Si eu joc pe Azteca, Avalaon e doar LEGIT... no bot, te dau afar din guilda daca vad ca esti bot.
titir3zul Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Si eu joc pe Azteca, Avalaon e doar LEGIT... no bot, te dau afar din guilda daca vad ca esti bot. Asa se zice ca sunt "LEGIT" acuma dupa inspectie am vazut-o pe IceKiss avea botu bagat clar...dar totusi se mai lauda ca sunt legits :dontknow:
breakdance1106 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Asa se zice ca sunt "LEGIT" acuma dupa inspectie am vazut-o pe IceKiss avea botu bagat clar...dar totusi se mai lauda ca sunt legits :dontknow: eu cand am mers cu ei in party la bunwangi, am zis ca stau 5 min afk pana ma duc sa`mi aduc ceva de mancare, las botul 5min, cand vin banned from pt... L.E: btw asta acum dupa insp :) #2 pe azteca http://img35.imageshack.us/img35/4042/cerb2.png
Kiidu Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 @breakdance ... credema am jucat pe azteca am fost sefu uniuni care rula serverul .. avalon joaca cu bot acum iti spun 100% pentru ca am vorbit cu ei si i-am intrebat.. si au spus ca da uneori mai intra cu bot si de la 100+ vor juca doar cu bot.
cri2032 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 @breakdance ... credema am jucat pe azteca am fost sefu uniuni care rula serverul .. avalon joaca cu bot acum iti spun 100% pentru ca am vorbit cu ei si i-am intrebat.. si au spus ca da uneori mai intra cu bot si de la 100+ vor juca doar cu bot. Ai platit non-legitu? Azi expira :| ON: Cand o sa le revina la egy netu' ?
Kiidu Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 ffs azi ma duc sa il platesc dar mie o lene sa imi bag pl.. nu se stie cand revine netu la egy.. pacat ca trebuia sa luam 1 fortareata dar uni noastra e 70% egy. -_-"
Guest WhiteSword Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Salut,sunt incepator si as vrea sa stiu ce skilluri sa imi pun ( de la warrior si cleric ) ... Pentru ca am inteles ca nu e indicat sa le pun pe toate ... :-??
N3vermore™ Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 ffs azi ma duc sa il platesc dar mie o lene sa imi bag pl.. nu se stie cand revine netu la egy.. pacat ca trebuia sa luam 1 fortareata dar uni noastra e 70% egy. -_-" + ca niste turci care sunt mereu 30+ la FW o sa vina sa ii ajute pe LIDERIZ....asta e, we will see what happens this weekend, daca vom putea sa luam FW-ul macar 1 data si sa il pierdem....inseamna ca am ajuns ceva, dar daca il luam si nu pierdem e clar ca nu mai avem nevoie de egy =))
djcris Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Amintirile ma rascolesc ..... va place ? Totusi acum sa nu va imaginati ca am lasat bot acolo :P Va dau si linkul pentru a vedea frumoasa experienta ce am luat-o pe un mob cu 9 levele mai mare ca mine ... aviz amatorilor de 10 degree echipati full sun :) http://img696.imageshack.us/i/101kill110giant.jpg/
N3vermore™ Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Amintirile ma rascolesc ..... va place ? Totusi acum sa nu va imaginati ca am lasat bot acolo :P Va dau si linkul pentru a vedea frumoasa experienta ce am luat-o pe un mob cu 9 levele mai mare ca mine ... aviz amatorilor de 10 degree echipati full sun :) http://img696.imageshack.us/i/101kill110giant.jpg/ si ce legatura are asta cu ce se discuta pe aici?...
breakdance1106 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 mda... Hello. This is Silkroad Online. All Servers will be undergoing extra server inspection. Game Inspection Period : Feb 01, 2011 22:45 ~ 00:00 (Silkroad Standard Time) Thank you. dece EXTRA ???
breakdance1106 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Azteca trebuia sa fie un sv de Englezi... dece turcii se bag oriunde ??? am fost pe spot de TG cand am intrat, si mio dat un TURK PK.... (facespawn)
N3vermore™ Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Azteca trebuia sa fie un sv de Englezi... dece turcii se bag oriunde ??? am fost pe spot de TG cand am intrat, si mio dat un TURK PK.... (facespawn) pentru ca silkroad e free, si tu nu gandesti
breakdance1106 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 pentru ca silkroad e free, si tu nu gandesti Azteca (USA) ... hmm ce zice ?
shevaro1991 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Azteca (USA) ... hmm ce zice ? Partea cu USA se refera la tara unde este hostat serverul Azteca trebuia sa fie un sv de Englezi... dece turcii se bag oriunde ??? am fost pe spot de TG cand am intrat, si mio dat un TURK PK.... (facespawn) Daca zici ca trebuia sa fie server de englezi,tu ce cauti acolo? :))
breakdance1106 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Partea cu USA se refera la tara unde este hostat serverul Daca zici ca trebuia sa fie server de englezi,tu ce cauti acolo? :)) 1. Stiu engleza 100% 2. Turk = turkumusum ??
Kiidu Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 defapt azteca trebuia sa fie un server de spanioli latini.. dar who gives a fuck about that?
breakdance1106 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 poi si ce turci nu stiu engleza ? iar faza cu USA e unde e hostat server nu are nici o legatura cu tara daca vroiau sa faca 1 server only for turci germani etc banau restu de Ipuri din afata tari respective pentru care a fost creat srver. turk = Malazgirt sv.
shevaro1991 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 turk = Malazgirt sv. De parca toti turcii ar avea loc pe un server,sa fim seriosi...
djcris Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 si ce legatura are asta cu ce se discuta pe aici?... Sa nu spui ca te-am stresat ca am omorat la 101 un gigant de 110 singur ... sau ? Esti cumva tata forumului si noi nu stim ?
Random Hero Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 defapt azteca trebuia sa fie un server de spanioli latini.. dar who gives a fuck about that? Legat de asa-zisele restrictii de servere, daca se dorea intr-adevar asa ceva se faceau servere speciale unde se acceptau clase de IP-uri din tara X. Altfel, e doar de distractie ce fac ei.