djcris Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 hmm la questu ptr sun 8 degree am o intrebare... pot vinde arma ? sau e nu? Ma gandesc logic , daca cei de 11d pot vinde armele nova power, atunci si tu poti vinde sunul de 8d
EvilToileT Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Ma gandesc logic , daca cei de 11d pot vinde armele nova power, atunci si tu poti vinde sunul de 8d Imi puteti spune si mie cum se numeste quest-ul acesta cu sun ? :-?
Guest edxxxxl Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 salut spuneti-mi si mie va rog ce parere aveti despre un bow full int light cold plss!!! vrea sa vanda cineva si l-as cam cumpara ms
Guest WhiteSword Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Salut,mi-am facut si eu un cont pe serverul Apollo ... Si...merg pe 2hand.Intrebarea este ce buff-uri sa imi pun ? ( cleric/bard ) ??! Am lv.15 gap 15 , 6119 SP .Si mai vroiam sa intreb cam pana la ce level sa tin gap?
Random Hero Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Salut,mi-am facut si eu un cont pe serverul Apollo ... Si...merg pe 2hand.Intrebarea este ce buff-uri sa imi pun ? ( cleric/bard ) ??! Am lv.15 gap 15 , 6119 SP .Si mai vroiam sa intreb cam pana la ce level sa tin gap? Ca sa-ti fie mai usor, poti tine doar gap 9 ca sa ai niste skilluri. De la gap 9 incolo e aceeasi treaba la XP/SP adunate. Mai bine cautai pe cineva care face farm - daca te descurci, poti tine gap oricat, desi ti-as recomanda un gap 5 ca euro.
breakdance1106 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 sal all, ma puteti ajuta cu questul pt sun 8d weapon ? va rog sa postati aici tot ce trebuie sa fac, sunt mai noob cu forgotten world asta. Multumesc anticipat :)
Guest WhiteSword Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Ca sa-ti fie mai usor, poti tine doar gap 9 ca sa ai niste skilluri. De la gap 9 incolo e aceeasi treaba la XP/SP adunate. Mai bine cautai pe cineva care face farm - daca te descurci, poti tine gap oricat, desi ti-as recomanda un gap 5 ca euro. Pai ma creste cineva non-stop de 2 zile(suntem 8 in party .. 5 de lv 21-22 , eu lv16 si inca unu de lv 19 ).Acum am lv. 16 gap 16 ... Ma creste pana la level 42-45 cam asa . # deci pana la urma ce buff-uri imi pun? ( bard/cleric ) ?!
Random Hero Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Pai ma creste cineva non-stop de 2 zile(suntem 8 in party .. 5 de lv 21-22 , eu lv16 si inca unu de lv 19 ).Acum am lv. 16 gap 16 ... Ma creste pana la level 42-45 cam asa . # deci pana la urma ce buff-uri imi pun? ( bard/cleric ) ?! Daca e asa, poti sa lasi gapul neatins si sa bagi skill-uri dupa, eventual daca o sa ai probleme cu sp-urile bagi gap 5 la level apoi. Eu as alege Warrior/Cleric, te poti folosi de ghidul acesta: http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=60811 sau poti astepta o parere mai detaliata. :)
titir3zul Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Salut ! imi poate da cineva un site unde gasesc guild emblems? Ms anticipat ! :tiphat:
Random Hero Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Salut ! imi poate da cineva un site unde gasesc guild emblems? Ms anticipat ! :tiphat: http://silkroadaddiction.com/emblems.php
titir3zul Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 http://silkroadaddiction.com/emblems.php Sa traiesti :tiphat:
Guest WhiteSword Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Daca e asa, poti sa lasi gapul neatins si sa bagi skill-uri dupa, eventual daca o sa ai probleme cu sp-urile bagi gap 5 la level apoi. Eu as alege Warrior/Cleric, te poti folosi de ghidul acesta: http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=60811 sau poti astepta o parere mai detaliata. :) Ok,multumesc.Am mai intrebat prieteni si tot asa mi-au spus.Am vrut sa ma conving care este cea mai buna alegere :P
koila Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Ok,multumesc.Am mai intrebat prieteni si tot asa mi-au spus.Am vrut sa ma conving care este cea mai buna alegere :P si la lvl 110 sa joci asa : heal skill heal skill .. heal skill China chars FTW
defiler666 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Salutare. Am o intrebare relativ simpla....exista pe vreun server vreo comunitate ( guild / union ) care nu foloseste bot? Genul de union unde se fac party`uri si se joaca fara bot? Multumesc anticipat.
EvilToileT Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Salutare. Am o intrebare relativ simpla....exista pe vreun server vreo comunitate ( guild / union ) care nu foloseste bot? Genul de union unde se fac party`uri si se joaca fara bot? Multumesc anticipat. Salut :P, daca te referi la genul de party/guild/union cum era pe rsro... nah, nu vei gasi :)
defiler666 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Da...cum se facea pe taiwan respectiv rsro.e ciudat , pe vremea cand m-am lasat eu existau multi care nu foloseau bot ! :|
Random Hero Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Da...cum se facea pe taiwan respectiv rsro.e ciudat , pe vremea cand m-am lasat eu existau multi care nu foloseau bot ! :| "Pe vremea cand te-ai lasat tu" - te referi la iSro?
defiler666 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 "Pe vremea cand te-ai lasat tu" - te referi la iSro? Exact....cred ca au trecut vreo 2-3 ani :P "m-am lasat" mai mult fortat....dar in fine. Asta a fost curiozitatea mea , poate ma reapucam candva :)
Random Hero Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Exact....cred ca au trecut vreo 2-3 ani :P "m-am lasat" mai mult fortat....dar in fine. Asta a fost curiozitatea mea , poate ma reapucam candva :) Cred ca pe atunci era level cap 90 sau chiar 80, nu stiu sigur. Dupa cum ai putut observa s-a ajuns la level cap 110, jocul a devenit hardcore-botting si cam atat. Pentru hand-grind nu prea mai ai sanse in iSro, poate doar pe servere noi sau pe alte tipuri de SRO.
defiler666 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Cred ca pe atunci era level cap 90 sau chiar 80, nu stiu sigur. Dupa cum ai putut observa s-a ajuns la level cap 110, jocul a devenit hardcore-botting si cam atat. Pentru hand-grind nu prea mai ai sanse in iSro, poate doar pe servere noi sau pe alte tipuri de SRO. Asa ceva...Am vreo sansa sa vand un char lv110 , pe banuti reali ? Si daca ai idee cam pe cat se vinde....daca ai mai auzit :) Mersi.
EvilToileT Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Asa ceva...Am vreo sansa sa vand un char lv110 , pe banuti reali ? Si daca ai idee cam pe cat se vinde....daca ai mai auzit :) Mersi. ohm, vroiam sa zic tsro nu rsro :P. Este o guilda Avalon pe isro server azteca am jucat in party cu ei azi ...se zvoneste ca-s legiti.