Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

numele talismanelor 8-11d

Togui Village (8d) ~

Red tears

Western scriptures

Togui mask

Red talisman

Puppet

Dull kitchen knife

Spell paper

Elder staff

Flame Mountain (9d) ~

Fire flower

Horned cattle

Flame of oblivion

Flame paper

Hearthstone flame

Enchantress necklace

Honghaeah armor

Fire dragon sword

Shipwreck: The Green Abyss (10d) ~

Silver pendant

Cobalt emerald

Logbook

Love letter

Portrait of a woman

Jewelry box

Diamond watch

Mermaid's tears

Shipwreck: The Sea of Resentment (11d) ~

Broken key

Large tong

Phantom harp

Evil's heart

Vindictive spirit's bead

Hook hand

Commander's patch

Sereness's tears

multam pentru post.... e de ajutor

Posted

Mihai doar pt ca esti din Romania nu-ti ofera o scuza ca nu stii engleza.E prima limba straina ce se invata , deci...ca un pont asa , nu toate verbele la trecut se termina in "ed" caci mai exista si neregulate.

Cat despre ce ti s-a intamplat e adevarat urat , si nu m-ar mira ca Joymaxu' sa te lase cu buza umflata.

Amonyak , frumusel set pe glaiver.

Toate cele bune.

Posted

@sLoW ... curios :) nu mi-a zis niciun strain ca am gresit si nush ce... si imi zice fix un roman ... hah

@dsK

@x da si eu am invatat engleza si franceza in generala , si? cu engleza mea de balta ma fac inteles peste tot... voi credeti ca un englez vorbeste romana perfect? la fel cum vorbim si noi engleza asa vorbesc si altii limbile straine.... si lasatima ca voi vorbiti engleza ca obama :|

Posted

@sLoW ... curios :) nu mi-a zis niciun strain ca am gresit si nush ce... si imi zice fix un roman ... hah

si mai curios e faptul ca romanul are dreptate ^^

dar stai calm ca stainii te inteleg si daca le pocesti un pic limba =p

tin sa te contrazic nu e prima limba straina pt ca nu in toate scolile se invata engleza de exemplu la scoala unde am invatat eu se facea germana si franceza:)

si la mine la fel :)

@miko nu te supara pe noi... dar asta e adevarul...

Posted

Cel mai mare Epic Fail : Am fost un party la forgotten3* si ei nu stiau ca un treasure e pe o nava separat de celelalte nave - ies cu un prieten din pt si mergem sa spargem box-ul.....spargel ca sa nu te omoare mobi am stat noi ne-am gandit ii zic hai ca ii dau eu una si imi dai u ress sa fiu cu resu pe mine daca pica ceva sa le adun zis si facut : dau sparg box pica 1xLarge tong si 2x Vindictive :)) dar cine sa te adune eram deja morti amandoi si am stat noi asa si ne-am uitat cum au disparut :))

A si inca ceva voua nu vi se pare ca Sereness seamana cu Lagy Gaga ? =))

Posted

Nu va mai certati pe tema limbilor straine. Daca trimiteti un mesaj catre oficiali ai JoyMax engleza trebuie sa fie una impecabila, iar limbajul trebuie sa fie formal. Faptul ca va intelegeti cu altii din joc intr-un limbaj informal si chiar prescurtat nu are relevanta.

Posted

cu cat sa vand un Tallisman Phantom harp ????

pe rome 160m :)

@Mihai nu te mai caca pe tine aiurea! omul ti-a zis ca poate ai de gand sa inveti engleza mai bine.nu ti-a zis "vaai cine dracu` intelege ma ce spui tu ? aia e engleza?" normal ca te intelege toata lumea...

@badfist gz !

Posted

Am vazut un pet nou,arata ca o fantoma cu o sageata in cap,stiti cumva de unde se pot lua?Pacat ca nu am apucat sa fac screenshot. :comp1: #-o

petu ala pica dintrun event de hallowen...editie limitata ca deobicei:))

Mihai doar pt ca esti din Romania nu-ti ofera o scuza ca nu stii engleza.E prima limba straina ce se invata , deci...ca un pont asa , nu toate verbele la trecut se termina in "ed" caci mai exista si neregulate.

Cat despre ce ti s-a intamplat e adevarat urat , si nu m-ar mira ca Joymaxu' sa te lase cu buza umflata.

Amonyak , frumusel set pe glaiver.

Toate cele bune.

mersi:->....da eu joc pe warrior mai mult, pe glavier joaca un preten dea meu^^....apropo bine ca ai postat lista cu filme mai am si eu ce downloada:))

Posted (edited)

cineva ma intreba acu 2 saptamani daca nu am mai gasit un SON si acu i raspund la intrebare da

SRO2011-01-1713-35-00_23.jpg

iar eu cel ce ta intrebat iti zic : gz ai mancat kkt si zau ca uneori intreci masura

Iar eu cel ce am citit iti zic: warn up.

Edited by R_SupeRstaR
Posted

cineva ma intreba acu 2 saptamani daca nu am mai gasit un SON si acu i raspund la intrebare da

imi place msg din union :))

Guest SuNnY1993
Posted (edited)

am o intrebare ce e cu dimension hole.... se paote castiga sos cum ?am vzt ceva de talismane cum le obtin etc... lamuriti-ma multani!!

a si cu e-pin de 50 silk ce e? ca vreau sa ia silk dp situ www.silkroad-gold.com si am 27m ... pentru 50 silk ce fac cu e-pinul etc.. astept raspuns!

Posturi unite. Data viitoare foloseste functia edit in limita timpului disponibil.

Edited by R_SupeRstaR
Posted

lasa ca n3vermore nu stie ce e ala att rating :P

pentru un 5% nu mor, sincer....de aia si folosesc angel wings+black angel hat xD

curand full immortality robe set =) fara gold coins ca nu sunt orice german sa`mi pierd viata cu alea

Posted

mie imi trebuie cat sa pot tanka 2 nukes la wiz, 1 dare devil la warriors si cam atat, accesoriile logic ca mi le voi cumpara cu arena coins, daca ceea ce mi-am propus eu o sa mearga, totul e numa bun

Posted

ha :D ca wizard nu poti tanka nuke de la alt wizard? :D sau dare devil :D ... eu cu work incasam la lvl 108-109 25k maxim 26k de la wizard 110 FF prem plus nova +10 staff .... si de la dare devil muream decat la critical de la warriori cu nova +7 sau mai mult... nu muream fara crit la dare devil ... (Block ratio 21 pe scut) deci nu prea puteau sa dea crit pe DD

Posted

tu faci pvp 24/7 cu scutul ca si wizard, asa-i? cu scut pot tanka si eu orice, in afara de crit de la dare devil....ce minte inteligenta ai, poti purta cumva staff+shield in acelasi timp si vrei sa ne impartasesti cunostintele tale?

Posted

hahahaha =)))) intreaba-l pe angel :)))) ... frate eu dau meteor cu scutu in mana... asta inseamna skill pe wizz... intreaba-i p astia care joaca pe rome si care m-au vazut la pvp ... .:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...