dsK Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Daca esti nuker este cea mai mare greseala :) nu te incurca cu el ca nu mai scapi:)) eu fara sa ii dau ignore nu am scapat de el >.> asa e cu copiii astia.... vrei sa le dai un deget si iti iau toata mana :violent: :violent:
Argentin Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 nu te incurca cu el ca nu mai scapi:)) eu fara sa ii dau ignore nu am scapat de el >.> asa e cu copiii astia.... vrei sa le dai un deget si iti iau toata mana :violent: :violent: hahha te-am facut sunt de 10 ori mai bun ca tine baga-ti unghia-n gat :P , am lvl 95 nu mai am trb
cri2032 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 hahha te-am facut sunt de 10 ori mai bun ca tine baga-ti unghia-n gat :P , am lvl 95 nu mai am trb Hah =)) 95? Pacat ca el are 110 :) App. daca in momentu' asta incepe farm pentru un char si dupa lvl tot trece pe langa tine :photo: . Sa inteleg ca esit mai bun ca dsK dar nu stii de ce faci mare greseala ca scoti cold?? Pai iti iei mare capac de'ti tiuie :) Snow shiled iti consuma de la 20% la 63% ,,depinde de lvl,, din mp incat sa iei mai putin dmg :) ca ai hp low
Argentin Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Hah =)) 95? Pacat ca el are 110 :) App. daca in momentu' asta incepe farm pentru un char si dupa lvl tot trece pe langa tine :photo: . Sa inteleg ca esit mai bun ca dsK dar nu stii de ce faci mare greseala ca scoti cold?? Pai iti iei mare capac de'ti tiuie :) Snow shiled iti consuma de la 20% la 63% ,,depinde de lvl,, din mp incat sa iei mai putin dmg :) ca ai hp low SA stii ca eu am vrut niste pareri trb. lui eu nu l-am bagat in seama . Si daca am 95 nu e bine , abea am cumparat contu acum incep lvl daca nu stii nu te baga .Am vrut niste parareri doar atat :ceuameni:
wOrkHarD Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 well guys... mi-a sosit timpu'. .... astazi m-am lasat si eu de sro... bafta baietii ^^
Argentin Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 well guys... mi-a sosit timpu'. .... astazi m-am lasat si eu de sro... bafta baietii ^^ de ce te lasi?
dsK Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 hahha te-am facut sunt de 10 ori mai bun ca tine baga-ti unghia-n gat :P , am lvl 95 nu mai am trb http://img254.imageshack.us/img254/882/sro2011010523251393.jpg omg kiddo u made my day !! doar xBowul meu e mai scump decat tot characterul tau :)) char lv 100 chinese pe rome e maxim 1.5b.so... @miko sa speram ca nu se incheie aici cariera ta.nu mai face gura aiurea ca sunt sanse destul de mari sa joci din nou ! daca nu stii nu te baga .Am vrut niste parareri doar atat http://www.rev6.com/player/Phoenix/eXodeR.html seamana? eXorT <=> eXoDeR ? se pare ca am avut si ceva treaba cu int spear ^^ Nu te lua ma dupa ei doar se dau mari. Nu iti trebe snow shield pt nuker scoate cold cel mai tare build e Heuskal/Light/Force fa-ti asa si o sa rupi tot :tiphat: nu te intreb daca iti bati joc de el... te intreb altceva : iti bati joc de noi? :error: 1.fara snow nu ai ce cauta la pvp 2.daca nu folosesti fore la pvp nu vad la ce ai folosi 3.daca imi zici ca sa dai division la moobs,mai bn joci cold/light/fire cu spear in mana sau heuksal/light/fire .
Vyorel903 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 SA stii ca eu am vrut niste pareri trb. lui eu nu l-am bagat in seama . Si daca am 95 nu e bine , abea am cumparat contu acum incep lvl daca nu stii nu te baga .Am vrut niste parareri doar atat :ceuameni: Nu te lua ma dupa ei doar se dau mari. Nu iti trebe snow shield pt nuker scoate cold cel mai tare build e Heuskal/Light/Force fa-ti asa si o sa rupi tot :tiphat:
Argentin Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 1.fara snow nu ai ce cauta la pvp 2.daca nu folosesti fore la pvp nu vad la ce ai folosi 3.daca imi zici ca sa dai division la moobs,mai bn joci cold/light/fire cu spear in mana sau heuksal/light/fire . Care parte nu intelegeti ca nu sunt tare pasionat de pwp?
BijuuMode Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Care parte nu intelegeti ca nu sunt tare pasionat de pwp? pvp ne pvp la pve daca sar 3 mobi pe tine faci BOOOM daca iti da crt si la party faci la fel nuker fara ice e faled total
Sleya Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 in primul rand as vrea sa va urez la toti un La multi ani mai intarziat :) si in special lui Trane care nu l-am mai vazut de secole pe forum...respect :tiphat: in al doilea rand...exista o mica/mare sansa sa ma revedeti prin sro :) (not on bot) ....dupa cum probabil stiti cativa dintre voi....vechea guilda FRT de pe rome s-a reunit si reapucat de jucat ...in Black_FRT....mai lipseste doar guild master-ul Yan....aka Xenaa :) (primul de pe rome care a avut seal of honor weapon la 8D) ...daca reusim sa il convingem pe yan sa revina....revin si eu ...asa ca hold your pants on ladyes :D rome e posibil sa revina la viata :D in al 3 lea rand..."amicul" meu jucand non stop...mi-a adus chars la : D4rkSnow =110 wiz/cleric FF + 250 k sp,Sleya=106 bower FF 102,Sikh=104(aproape 105) nuker not FF
dsK Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 pvp ne pvp la pve daca sar 3 mobi pe tine faci BOOOM daca iti da crt si la party faci la fel nuker fara ice e faled total nu ai cu cine sa te intelegi man,pana acum 4 zile a plans 1 sapt dupa plvl pana la lv 42 si acum i-a dat primul fir de par pe c***e.s-a terminat smecheria... @Sleya din cate stiu Yan isi farmeaza un euro str si e cat de cat legat de angels ^^ sau asta am inteles de la ete.si nu cred ca exista 2 Yan pe srv :))
DaddyYankee Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 http://img703.imageshack.us/img703/7915/sro2011010616391200.jpg. Soon baby, soon. Inca 2 talismane :))
Guest SclifY Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Salutare Salutare!!M-am cam plictisit si m-as apuca din nou de sro.....credeti ca e o idee buna?si daca e sa imi spuneti si mie cam ce mai e nou! b-(
DaddyYankee Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Salutare Salutare!!M-am cam plictisit si m-as apuca din nou de sro.....credeti ca e o idee buna?si daca e sa imi spuneti si mie cam ce mai e nou! b-( Nu cred ca are rost sa iti "zic" ce e nou dand Copy/ Paste de pe site-ul oficial, deci te las sa il vizitezi singur si sa iti dai si seama de asta. Nu stiu daca este o idee buna sa te reapuci sau nu, depinde de tine si de timpul tau. Daca ai timp si iti place, apuca-te, mai ales acum ca nu mai sunt serverele asa pline ca inainte.
__Sun Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Intelligence acela de la wizz la ce ajuta ? Inca o intrebare , tot imi da o eroare la silk imi iese afara din joc si imi apare un patrat in care imi arata versiunea la placa video etc , si imi zice sa aleg yes or no , de la ce este ?
Guest SclifY Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Nu cred ca are rost sa iti "zic" ce e nou dand Copy/ Paste de pe site-ul oficial, deci te las sa il vizitezi singur si sa iti dai si seama de asta. Nu stiu daca este o idee buna sa te reapuci sau nu, depinde de tine si de timpul tau. Daca ai timp si iti place, apuca-te, mai ales acum ca nu mai sunt serverele asa pline ca inainte. OK dar as vrea sa stiu daca s-a rezolvat problema cu goldbots(incepusera sa ma scoata din sarite) :sef: si daca mai putem si noi folosii bot! :D :D
dsK Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 http://img703.imageshack.us/img703/7915/sro2011010616391200.jpg. Soon baby, soon. Inca 2 talismane :)) felicitari !! [20:31:34] (Guild)MORTUS_BR: new weapon big shit [20:31:41] (Guild)MORTUS_BR: +7+8+9+10 same color -.- [20:31:55] (Guild)Sleya_: hahahahhaa [20:31:58] (Guild)Sleya_: what color? [20:32:00] (Guild)MORTUS_BR: fvck [20:32:01] (Guild)MORTUS_BR: omg [20:32:06] (Guild)MORTUS_BR: equal +0 [20:32:12] (Guild)MORTUS_BR: no color [20:32:12] (Guild)MORTUS_BR: OMG [20:32:13] (Guild)MORTUS_BR: FVCK o fi bug?
Argentin Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Caut membri pentru academie , sv neptune , nuker lvl 95 va astept pm me cine vrea
Guest Pleiboi Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 acum doua zile am vazut la magic pop GDF. acum nu il mai gasesc. nu stiti ce s-a intamplat?
amoniaku Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 daddy u esti nebun:)) cum sa farmezi 5 mil:))) eu aku am vazut thoamneee ..sa nu mai zik la nime.... esti pe server cu mine si nam stiut:)))))....... app nice colection:P
dsK Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 daddy u esti nebun:)) cum sa farmezi 5 mil:))) eu aku am vazut thoamneee ..sa nu mai zik la nime.... esti pe server cu mine si nam stiut:)))))....... app nice colection:P cam de 5m SP e nevoie pt 120FF de la 110 :P.cel putin pt un player care se respecta :)
DaddyYankee Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 felicitari !! [20:31:34] (Guild)MORTUS_BR: new weapon big shit [20:31:41] (Guild)MORTUS_BR: +7+8+9+10 same color -.- [20:31:55] (Guild)Sleya_: hahahahhaa [20:31:58] (Guild)Sleya_: what color? [20:32:00] (Guild)MORTUS_BR: fvck [20:32:01] (Guild)MORTUS_BR: omg [20:32:06] (Guild)MORTUS_BR: equal +0 [20:32:12] (Guild)MORTUS_BR: no color [20:32:12] (Guild)MORTUS_BR: OMG [20:32:13] (Guild)MORTUS_BR: FVCK o fi bug? Mersi. Nu e doar pentru +7 +8 +9 si ce a mai scris ala pe acolo. Nu se vede niciun glow (din +) pe noile arme, si da.. e bug. daddy u esti nebun:)) cum sa farmezi 5 mil:))) eu aku am vazut thoamneee ..sa nu mai zik la nime.... esti pe server cu mine si nam stiut:)))))....... app nice colection:P Mersi :)). Eh, inca mai farmez, vreau sa fac ~10mil (bine, daca se poate si peste). Oricum spre deosebire de tine, eu stiam ca jucam pe acelasi server :)) cam de 5m SP e nevoie pt 120FF de la 110 :P.cel putin pt un player care se respecta :) Nu e nevoie chiar de 5 milioane, undeva in jur de 3.500.000-4.000.000, cel putin pentru un wizard. Intelligence acela de la wizz la ce ajuta ? Inca o intrebare , tot imi da o eroare la silk imi iese afara din joc si imi apare un patrat in care imi arata versiunea la placa video etc , si imi zice sa aleg yes or no , de la ce este ? Skill-ul respectiv reduce consumul de Mana (MP) atunci cand folosesti skill-uri de wizard. Eroarea aceea poate fi din cauza driver-ului de placa video, incearca sa ii faci un update si sa incerci dupa. Ai putea face ca acel "patrat" sa nu mai apara, dar asta nu inseamna ca nu iti va mai iesi din joc. In cazul in care vrei sa faci asta, vezi ca in directorul unde ai instalat Silkroad-ul, ai un fisier numit SilkErrSender.exe, modifica-i numele si eroarea nu o sa mai apara (repet, asta nu va impiedica jocul sa se inchida). PS: In legatura cu SP-urile, momentan o sa ma mentin undeva intre 5.000.000 si 5.200.000, vreau sa bag absolut toate skill-urile max. (indiferent ca imi folosesc sau nu).
Vyorel903 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Or sa adauge glow stati linistiti asa erau si armele de la magic pop atunci cand sa bagat nu aveam glow :tiphat:
Sleya Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 @Sleya din cate stiu Yan isi farmeaza un euro str si e cat de cat legat de angels ^^ sau asta am inteles de la ete.si nu cred ca exista 2 Yan pe srv :)) ehhh...sa vezi si sa nu crezi :)) uite ca au existat 2 Yan pe server,tot respectul pentru amandoi...2 oameni cu mare caracter...dar in perioade diferite....tu te referi probabil la Yan aka Ks_Larox... eu ma refer la Yan(francezul)...guild masterul FRT(French Team)...cel de pe vremea in care Reborn si Ressurection inca domneau pe server...ca sa iti ofer un mica lectie de istorie,FRT au fost cei care au dat jos Reborn si Ressurection din fortareata dupa luni si luni de dominatie :)) si din care pot spune mandru ca am facut si eu parte pe vremea aceea.Pe vremea aceea exista o regula in uniune(formata din Reborn,Ressurection,FRT,_R3volutioN_ si nu mai tin minte restul guildelor) ...aceea ca membrii uniunii sa nu se atace intre ei la job...Ressurection au incalcat-o...FRT + _R3volutioN_ au parasit uniunea....si intr-o saptamana le-am luat FW :) frumoase timpuri...cand FRT organiza trade runs si dadea globale cu plecarea,ruta si destinatia :) job war in dead ravine care dura cateva ore .....dar ce sa stiti voi...erati mici pe vremea aia :D unii nici macar nu erati pe acolo