Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Salutare ! am si eu cateva intrebari :

1. As dori sa stiu daca pot afla in vre-un fel de cate ori a fost banat charul. Stiu ca doar al 3-lea ban era permanent.

2. Un site pt cumparat gold ieftin si safe.

3. Daca la eventul de craciun pica cv mai special inafara de scrooluri, potiuni, elixire...etc.

Multumesc anticipat !

@DaddyYankee

Ms pt ajutor, nu stiu cum de nu am vazut alea :)).

Posted

Salutare ! am si eu cateva intrebari :

1. As dori sa stiu daca pot afla in vre-un fel de cate ori a fost banat charul. Stiu ca doar al 3-lea ban era permanent.

2. Un site pt cumparat gold ieftin si safe.

3. Daca la eventul de craciun pica cv mai special inafara de scrooluri, potiuni, elixire...etc.

Multumesc anticipat !

1. Nu ai cum ^^

2. Silkroad-gold.com

3. Inafara de scrools, vigors pica scrools, vigore luck stone 11D Zerk scrool :)) :tiphat:

Posted

Stie cineva sa-mi explice pt ce este blocking rate pe arma ( nu scut), cel pus cu discipline stone.

Ai sansa mai mare de a evita block-ul adversarului.

@Vyorel903

Ms pt raspunsuri.

Posted

Salut...si La Multi Ani tuturor !!! :tiphat:

Am si eu o intrebare:

build pt Wizz/Bard (as prefera o poza,screenshot ) sa vad cum sa bag skillurile,buffurile

Multunesc anticipat! :beer:

Posted

Salut...si La Multi Ani tuturor !!! :tiphat:

Am si eu o intrebare:

build pt Wizz/Bard (as prefera o poza,screenshot ) sa vad cum sa bag skillurile,buffurile

Multunesc anticipat! :beer:

Mda, foarte simplu zis.. Poate daca ai da mai multe detalii ar fi mai usor sa te ajutam. Pentru ce vrei bard/wizard? Sa bati si sa stai buffer ocazional? Sa faci plvl? Sa stai wizard si sa folosesti bard-ul doar sa te bufezi pe tine? Sunt prea multe posibilitati si pentru fiecare dintre ele poti pune alte skill-uri. In cazul in care vrei sa stai wizard si sa folosesti bard-ul doar pentru a te buffa pe tine, bagi de la bard doar Noise, Moving March si Swing March. La wizard, in functie de cate SP-uri ai poti pune asa:

prima linie - Earth Spirit, Fire Spirit, Cold Spirit si Lighting Spirit maxim;

a doua linie - Intelligence maxim, Life Control optional, Magic Bound maxim, Life Turnover maxim;

a treia linie - Ground Charge deloc, Root optional, Earth Shock maxim, Earth Barrier maxim, Ground Rave deloc, Mesh Root optional, Earth Quake maxim, Earth Fence maxim;

a patra linie - Ice Bolt maxim, Mana Drain optional, Snow Wind maxim, Invisible optional, Frozen Spear maxim, Mana Drought optional, Blizzard maxim, Crystal Invisible optional;

a cincia linie - Fire Bolt maxim, Fire Trap optional, Fire Blow maxim, Detect optional, Meteor maxim, Lava Trap optional, Salamander Blow maxim, Sprawl Detect optional;

a sasea linie - Lighting Bolt deloc, Lighting Shock optional, Charged Wind maxim, Teleport optional, Chain Lighting deloc, Lighting Impact optional, Charge Squall maxim, Aerial Teleport optional.

PS: In cazul in care nu te ajuta ceea ce am scris mai sus, hai cu mai multe detalii si vedem dupa ce te-ar ajuta.

Posted

Mda, foarte simplu zis.. Poate daca ai da mai multe detalii ar fi mai usor sa te ajutam. Pentru ce vrei bard/wizard? Sa bati si sa stai buffer ocazional? Sa faci plvl? Sa stai wizard si sa folosesti bard-ul doar sa te bufezi pe tine? Sunt prea multe posibilitati si pentru fiecare dintre ele poti pune alte skill-uri. In cazul in care vrei sa stai wizard si sa folosesti bard-ul doar pentru a te buffa pe tine, bagi de la bard doar Noise, Moving March si Swing March. La wizard, in functie de cate SP-uri ai poti pune asa:

prima linie - Earth Spirit, Fire Spirit, Cold Spirit si Lighting Spirit maxim;

a doua linie - Intelligence maxim, Life Control optional, Magic Bound maxim, Life Turnover maxim;

a treia linie - Ground Charge deloc, Root optional, Earth Shock maxim, Earth Barrier maxim, Ground Rave deloc, Mesh Root optional, Earth Quake maxim, Earth Fence maxim;

a patra linie - Ice Bolt maxim, Mana Drain optional, Snow Wind maxim, Invisible optional, Frozen Spear maxim, Mana Drought optional, Blizzard maxim, Crystal Invisible optional;

a cincia linie - Fire Bolt maxim, Fire Trap optional, Fire Blow maxim, Detect optional, Meteor maxim, Lava Trap optional, Salamander Blow maxim, Sprawl Detect optional;

a sasea linie - Lighting Bolt deloc, Lighting Shock optional, Charged Wind maxim, Teleport optional, Chain Lighting deloc, Lighting Impact optional, Charge Squall maxim, Aerial Teleport optional.

PS: In cazul in care nu te ajuta ceea ce am scris mai sus, hai cu mai multe detalii si vedem dupa ce te-ar ajuta.

Multumesc pt. ajutor. :tiphat:

In general vreau sa fac lvl repede si vad ca merge deja (lv up fac cu wizzard) ...si la lv mai mare doresc sa stiu ce buffuri sa dau la party members : stiu ca trebe moving mach/swing mach si mana cyrcle (asta in party de8) si cand fac lvl up solo inafara de Noise/moving mach mai este ceva important? (+de la primary earth barrier)

Si doresc sa stiu daca sa folosesc cand fac lvl Life Control/Life turnover?

Multumesc Anticipat pt ajutorul acprdat :tiphat:

Posted

daddy ,cate SPs faceai in 24h ?

Depinde cat de plin e in templu. In medie vreo 60-70k. Daca sunt foarte putini, poti face pana la 100k, daca sunt foarte multi minim 50k.

Multumesc pt. ajutor. :tiphat:

In general vreau sa fac lvl repede si vad ca merge deja (lv up fac cu wizzard) ...si la lv mai mare doresc sa stiu ce buffuri sa dau la party members : stiu ca trebe moving mach/swing mach si mana cyrcle (asta in party de8) si cand fac lvl up solo inafara de Noise/moving mach mai este ceva important? (+de la primary earth barrier)

Si doresc sa stiu daca sa folosesc cand fac lvl Life Control/Life turnover?

Multumesc Anticipat pt ajutorul acprdat :tiphat:

Momentan eu zic sa te bazezi pe skill-urile care te ajuta pe tine, nu pe membrii party-ului (asta daca nu ai prea multe SP-uri). In legatura cu Life Control/Turnover: daca esti intr-un party de 8 si stai wizard (si esti buffat) poti pune LC/LT; daca esti singur la level depinde de monstrii. Daca la monstrii la care bati nu prea apar gianti, poti folosi LC/LT si acolo, DAR doar daca te ajuta (in sensul ca.. daca tu dai one hit unui mob normal si fara LC/LT, nu are rost).

Posted

-_-" pe tibet sunt zilnic peste 100 de hunteri.. sau pe aproape... cert e ca cu 4gb ram / graphic card de 512 nvidia de toate win 7.. imi frameaza cu 1 client open.. si fac vreo 40k :(

cred ca ma pun pe thief soon..

@pantera92 nu merge pm dar rouge bard e praff la pvp.. cel mai bun la pvp e rouge/cleric.. rouge/bard e facut pentru lvl up usor si repede. e buildul care face cel mai repede solo lvl. pana si wizz/bard este intrecut de un rouge/bard la lvling

Posted

-_-" pe tibet sunt zilnic peste 100 de hunteri.. sau pe aproape... cert e ca cu 4gb ram / graphic card de 512 nvidia de toate win 7.. imi frameaza cu 1 client open.. si fac vreo 40k :(

cred ca ma pun pe thief soon..

@pantera92 nu merge pm dar rouge bard e praff la pvp.. cel mai bun la pvp e rouge/cleric.. rouge/bard e facut pentru lvl up usor si repede. e buildul care face cel mai repede solo lvl. pana si wizz/bard este intrecut de un rouge/bard la lvling

bard/rogue intrece wiz bard la lvl? nu prea kred, wizu e facut ptr pve .....daca u imi zici rogue bate mai repede poate da mai repede dekt wizu, dar wizu ia dintrun hit 5 mobi.... poate la ongi e mai convenabil dar la pve nu e mai bun ca wizu:), mai ales ca akum fara pt de 8 e greu si ptr rogue:P.

Posted

http://img253.imageshack.us/img253/2875/sro2011010211464157.jpg

am facut 65k SP in 24h ,nu stiu exact cati players sunt pe aici..dar mai sunt si in spate si sunt si care nu se vad :)

Posted

http://img253.imageshack.us/img253/2875/sro2011010211464157.jpg

am facut 65k SP in 24h ,nu stiu exact cati players sunt pe aici..dar mai sunt si in spate si sunt si care nu se vad :)

e mai convenabil sa te faci thief sa farmezi... cel putin asa e la mn pe server

Posted

la fel si la mine.. oricum

eu in 24h fac vreo... 60k-70k dar sunt mai multi playeri..

dar eu am party. asa ca mai primesc si din ce omoara aia...

Posted

dar eu am party. asa ca mai primesc si din ce omoara aia...

si lor de dai din ce omori tu... si sa zicem ca la questul ala e avantajos,dar la celalalte 2 nu e...ca din itemele care iti cad,le cade si lor :) deci faci 1q mai rpd si 2q mai greu.so... where is the big deal?

@badfist si la mine pe srv e mai convenabil ca thief daar....deh:"> oricum imi mai trebuiesc 200k sp si gata :) dupaia o sa mai farmez inainte de 12d

Posted

~Spune?i'mi o strategie bun?, c? m'am s?turat s? tot imi farmez wizzu', am 350k sp pân? acu. Câte sa mai farmez? C? dac? ar trebui s? fac ff wizz/cleric pân? în 105 mi'ar trebui vreo 2.4 kk sp.

Nu rezist atâta la farm. Spune?i'mi câte s? mai farmez ce skilluri s? bag, s? farmez odat?'ntemplu c? înnebunesc. #-o

Posted

ffs, am bagat 85 de agility stones pentru blocking ratio la shieldul nova, si un TURK ADEVARAT, prieten bun, si-a pus mana pe shieldu meu si din 3 stones uitati ce a iesit.....(stats si blues sunt din attribute assimilation de la mine)

http://img641.imageshack.us/img641/2016/sro2011010306503316.jpg

Posted

ffs, am bagat 85 de agility stones pentru blocking ratio la shieldul nova, si un TURK ADEVARAT, prieten bun, si-a pus mana pe shieldu meu si din 3 stones uitati ce a iesit.....(stats si blues sunt din attribute assimilation de la mine)

http://img641.imageshack.us/img641/2016/sro2011010306503316.jpg

si cum era shieldu simplu?Daca da a pesit prea belea gz!

Posted (edited)

Am si eu o intrebare ... in legatura cu register`ul de la SBot:

Se mai poate face cont , chiar daca este inchis register`ul? Aproape in fiecare zi `total members` creste si register`ul e inchis ...

Warn up

Edited by R_SupeRstaR
Posted

Am si eu o intrebare ... in legatura cu register`ul de la SBot:

Se mai poate face cont , chiar daca este inchis register`ul? Aproape in fiecare zi `total members` creste si register`ul e inchis ...

se poate face acc dar nu se poate cumpara

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...