Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ma scuzi ca nu am raspuns .... pai am intrat in gate de 1st grade .. primul talisman lam gasit intrun treasure box si al 2 lea (harp) lam luat cand am omorat final boss ( guess i was lucky =3 )

doar atat? eu am facut peste 25 de runde de 1 stea singur sau cu 4 persoane si nimic plus final boss omorat de vreo 5-6 ori

Posted

ma unde ai vazut tu SUN... de 11 DG ? :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

asa scria pe site.castigatorii eventului primesc sun de 11d,dar a fost o greseala....ei privesc Nova normal ca pe SOS,nova A ca pe SOM si nova B ca pe SUN (cred).

gzz pt drop.. :)

Posted

asa scria pe site.castigatorii eventului primesc sun de 11d,dar a fost o greseala....ei privesc Nova normal ca pe SOS,nova A ca pe SOM si nova B ca pe SUN (cred).

gzz pt drop.. :)

da ms da B e ca un Sun din cate am vazut la stat B+0= Son+5

Posted

Care ma ajuta si pe mn sa fac 52 acum ma apuc dau bani pt lvl :D

peste vreo 2 sapt maxim te pot ajuta eu sa faci lv 40.

ma apuc de academy si deaia...dar pana atunci mai e :)

server Rome

da ms da B e ca un Sun din cate am vazut la stat B+0= Son+5

da stiu,dar eu ma refeream la faptul ca sunt la fel impartite in 3 tipuri de nova,cum erau star moon si sun

Posted

hihi lvl 75 si 36% pe azteca..

academia lvl 33 ^^ in vreo 6-7 ore face 40.. + 156 puncte pt mine :D

lvl 40 il fac in vreo 1 zii si ceva.. depinde si de disconecturi king buff asteapta-ma ca vin :D

Posted

peste vreo 2 sapt maxim te pot ajuta eu sa faci lv 40.

ma apuc de academy si deaia...dar pana atunci mai e :)

server Rome

Mersi mult ! Daca poti 42 ar fi si mai bn app. am obs. ca ai experienta ce zici de un warr/cleric?

Posted

Mersi mult ! Daca poti 42 ar fi si mai bn app. am obs. ca ai experienta ce zici de un warr/cleric?

Mai am un prieten care vrea si el sa joake (il cresti si pe el dsK) A mai jucat si el sro inainte dar sa lasat si vrea sa se reapuce

Ms ca ma ajuti si pe mn si pe el

#Cum iau silkuri moca(gratis)?

Posted

<exortzz> e ide meu de mess. da-mi add si vorbim mai multe despre ce si cum... pana pe 1 ianuarie nu sunt acasa si intru pe mess,sro si LM ocazional.Daca nu dai de mine pana pe 1 ianuarie sigur apucam sa vorbim dupaia :)

Mai am un prieten care vrea si el sa joake (il cresti si pe el dsK) A mai jucat si el sro inainte dar sa lasat si vrea sa se reapuce

Ms ca ma ajuti si pe mn si pe el

#Cum iau silkuri moca(gratis)?

pot sa il ajut si pe prietenul tau :P pot creste maxim 2 charactere,restul 6 slots sunt ocupate de 5 academy members si un bard lv 105 :)

Posted

[Game Update]

- New Server ‘Mena’ will be opened (For Arabic Players)

Doar pt arabi ?:( Cum e si cel de turci ? Daca era pt noi toti m-as fi mutat imediat...am doar 27.

Oare cand s-o deschide si unul pentru romani? :)) Ce distractie ar fi. :))

Posted (edited)

Oare cand s-o deschide si unul pentru romani? :)) Ce distractie ar fi. :))

Cu o saptamana inainte sa se desfinteze Silkroad-ul :))

Felicitari pentru drop-uri. A adunat careva talismane pentru Collection Book? Eu unul am fost de peste 10 ori in grade de dificultate diferite si nimic...

PS: Daca s-ar deschide un server pentru romani cred ca numai "ma cresti si pe mine?", "imi dai si mie niste bani?" si alte texte de genul asta am auzi...

Edited by DaddyYankee
Posted

Felicitari pentru drop-uri. A adunat careva talismane pentru Collection Book? Eu unul am fost de peste 10 ori in grade de dificultate diferite si nimic...

PS: Daca s-ar deschide un server pentru romani cred ca numai "ma cresti si pe mine?", "imi dai si mie niste bani?" si alte texte de genul asta am auzi...

F.f buna asta =))

Nu avem noi fete de sv.

Posted

Da in mare parte ai dreptate dar nu ar fi rau un server de silkroad si pentru noi...chiar daca toti ar cersi dar na :D

Btw....a aparut ceva nou ?

Posted

Sa zicem ca ar fi asa, cel putin eu daca as juca m-ar durea fix in cot de chestiile astea: la inceput n-ar putea sa zica asa ceva pentru ca majoritatea ar avea cam acelasi level, mici exceptii fiind cei ce investesc in premium si au party continuu. Apoi, cand se stabilizeaza serverul, care ar fi problema cu astia de-alde "creste-ma?" La fel cum ii ignoram pe turci cand vedeam PM cu 5k pls asa ii pot ignora si pe romani, n-as da o ceapa degerata pe niste injuraturi primite intr-un joc de la un copil de 10-12 ani...

Posted

Sa nu generalizam , te rog :closedeyes: Sa nu uitam ca toti suntem romani :)

Posted

nu e mare cacat ma daca se baga server de romani :| e acelasi lucru ca si cu malazgirt sau cu mena sau cum se cheama servaru asta ..... vorba vine ca sunt doar ptr o nationalitate ca oricum intra oricine ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...