Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Eu am zis ca-i mai rentabil sa ai un party full :). 8 caractere numai ale tale, party share...24/7 / spot. Pica si iteme si gold si nu iti face nici dracu KS (bine, nu se poate compara ks-ul facut de cei de lvl apropiat caracterelor tare..la asta ma refer).

Apropo, eu am mai bagat inca 2 caractere :). 8/8 acum si merge bine rau de tot. Vorba aia, bat de cade bou ca fularu'.

sti care e faza tipu a avut 50 carcatere dar pe vista care e in uniune are set clean +0 si faza haioasa e ca are 35b

Posted

sti care e faza tipu a avut 50 carcatere dar pe vista care e in uniune are set clean +0 si faza haioasa e ca are 35b

35 bil nu sunt o mare combinatie dupa parerea mea... si unul de la mine din guild cu 2 charactere are 35b... si koila ar fi avut mai mult de atat...si eu sau mihai daca nu investeam aiurea ;)

goldul chiar nu mai reprezinta mare lucru in silkroad

AphexTwin de la noi de pe server era full immortality,full legend si mai avea 68bil ;) deci... unde e smecheria in a avea mult gold? ce faci cu el? decat daca ai de la cine sa iti cumperi silk si bot charge pt gold e ok,in rest.... :dontknow:

35$? doar atat? eu am dat pe 44-50$ in ianuarie februarie si crede-ma nu faci nici o branza cu 35$

acele 35b nu valoreaza mai mult de 1225$ ca sa faci bani din sro iti trebuie mai mult decat miliarde...

corect

el traieste din silk. face gold si il vinde 35$ 1b el nu munceste :))

asa zic toti... ca ei traiesc din silk,ca scot bani din joc.... si de fapt baga bani de rup

Posted

35 bil nu sunt o mare combinatie dupa parerea mea... si unul de la mine din guild cu 2 charactere are 35b... si koila ar fi avut mai mult de atat...si eu sau mihai daca nu investeam aiurea ;)

goldul chiar nu mai reprezinta mare lucru in silkroad

AphexTwin de la noi de pe server era full immortality,full legend si mai avea 68bil ;) deci... unde e smecheria in a avea mult gold? ce faci cu el? decat daca ai de la cine sa iti cumperi silk si bot charge pt gold e ok,in rest.... :dontknow:

Posted

35$? doar atat? eu am dat pe 44-50$ in ianuarie februarie si crede-ma nu faci nici o branza cu 35$

acele 35b nu valoreaza mai mult de 1225$ ca sa faci bani din sro iti trebuie mai mult decat miliarde...

Posted

pff si eu mai vand gold pe la astia prin zona :)) deaia noobi de ii pacalesc.. si .. dau 100m cu 100 lei.. (mda im going to hell)

si recunosc bag bani in jocu asta.. destul de mult. dar si scot ceva :)

Posted

pff si eu mai vand gold pe la astia prin zona :)) deaia noobi de ii pacalesc.. si .. dau 100m cu 100 lei.. (mda im going to hell)

si recunosc bag bani in jocu asta.. destul de mult. dar si scot ceva :)

100 lei pentru 100 mils? Chiar asa de fraieri sunt? :))

Posted

nu glumesc :)) is deaia mici care nu trec de lvl 50 si fac alte acounturi.. si tot asa.. se iau la intrecere. dracu stie.. eu castig bine :))

Posted

daca nu ma insel, 4-5 zile in plus fata de o luna obisnuita.

nu e vorba de zile de experienta...alea sunt foarte putin importante...e vorba de conectat din prima...si de 10% attack si defence...str int 5% lucky la alchemy si chestii de genul.

Singurele iteme din Item Mall care pentru mine au o importanta mare sunt: Grab Pet, Clock, Devil Suit, Inventory&Storage Expansion.

nu e mai ieftin sa iti faci 3 guilde lv 5 sau sa le cumperi...si sa ai 12 pagini de storage in plus decat sa dai 38$ pe 2 pagini de cacat?

Posted

atata vrea pe toate charele + goldu 1300$

nu e vorba de zile de experienta...alea sunt foarte putin importante...e vorba de conectat din prima...si de 10% attack si defence...str int 5% lucky la alchemy si chestii de genul.

nu e mai ieftin sa iti faci 3 guilde lv 5 sau sa le cumperi...si sa ai 12 pagini de storage in plus decat sa dai 38$ pe 2 pagini de cacat?

uite exemplu pe venus avatar ful ignore e 400kk (fara accesori ) si e 130 silk da ? iar grab pet e 600kk+ care e 88 silk

Posted

saptamana norocoasa ^^

doar cateva din reusitele saptamani ^^

http://img90.imageshack.us/gal.php?g=sro2010122119262827.jpg

gz ! nu am avut rabdare sa ma uit decat la prima... ar fi mai usor daca ai pune direct link de la fiecare ;)

uite exemplu pe venus avatar ful ignore e 400kk (fara accesori ) si e 130 silk da ? iar grab pet e 600kk+ care e 88 silk

asta doar la voi pe server... la noi se calculeaza 1silk 3-4m:P depinde de item

Posted

WOOT PRIMUL MEU SON DROP ESTE DUBLU :))

http://img708.imageshack.us/f/sro2010122621591798.jpg/

http://img600.imageshack.us/f/sro2010122621591997.jpg/

Posted

WOOT PRIMUL MEU SON DROP ESTE DUBLU :))

http://img708.imageshack.us/f/sro2010122621591798.jpg/

http://img600.imageshack.us/f/sro2010122621591997.jpg/

in sfarsit ! la mai multe... !!!!!!!!

Guest stefanseba
Posted

Numai stele nu se pot numi alea :)) sunt niste patratele defast :))

-4 e maxim :tiphat:

@ stefanseba nu ne-ai spus si noua cum ai reusit 2 din 1

ma scuzi ca nu am raspuns .... pai am intrat in gate de 1st grade .. primul talisman lam gasit intrun treasure box si al 2 lea (harp) lam luat cand am omorat final boss ( guess i was lucky =3 )

Posted

Eu cred ca daca cineva iti pune in brate 38$ si iti zice sa-ti iei acele extensii...tare m-as mira daca l-ai refuza.

daca as putea sa fac ORICE ALTCEVA cu ei...as face-o.. daca nu,normal ca mi le-as lua daca sunt pe gratis :P

gzz kevin pt 102 pe dsK !!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...