Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ba imi explica si mie cineva ce trebuie sa fac care quest ce mobi sa omor ca sa imi fac colectionu ala? is mai tare de cap plm

ma daca ai vazut in forgotten world sunt niste cutii ca pandora box daca le spargi ai sanse sa iti dea o parte din ce iti trebe tie acolo in colection book dar partile alea poti sa le iei si de la Sereness ultimul unic dar nu iti la fiecare kill sau la fiecare "treasure box" sparta

Eu asa am inteles si faci la dungeon dalea pana faci 8 parti te duci dai quest si iti da nova :tiphat:

Posted

aha si daca imi pica 1 chestie deaia automat o sa imi apara colection book sa il vad? sau cum? :D

dai menu -> colection book -> si voila http://img692.imageshack.us/img692/313/sro2010122315230951.jpg

ca sa completezi cartea (collection book) iti trebuie 8 carti ,cartile astea le obtii din forgotten world din treasure box( sunt nijte cutii ce seamana cu pandora box si trebuie sa le distrugi, odata ce ai distrus una ai sansa sa pice o carte din cele 8 pe care trebuie sa le strangi sa completezi Collection book) ,odata ce ai colectionat toate cele 8 carti mergi la npc si primesti nova legendary weapon grad "A". din collection book numa grad A poti obtine , grad B pica doar daca ai noroc din ultimul uniq din forgotten world sireen sau cum ii zice:D

Posted

dai menu -> colection book -> si voila http://img692.imageshack.us/img692/313/sro2010122315230951.jpg

ca sa completezi cartea (collection book) iti trebuie 8 carti ,cartile astea le obtii din forgotten world din treasure box( sunt nijte cutii ce seamana cu pandora box si trebuie sa le distrugi, odata ce ai distrus una ai sansa sa pice o carte din cele 8 pe care trebuie sa le strangi sa completezi Collection book) ,odata ce ai colectionat toate cele 8 carti mergi la npc si primesti nova legendary weapon grad "A". din collection book numa grad A poti obtine , grad B pica doar daca ai noroc din ultimul uniq din forgotten world sireen sau cum ii zice:D

Eu am omorat Siren aia , care da petrify ..... Greu dar am omorat'o.. Si nu a dat nimic

Posted

din cate am vazut s-au dat niste block pentru bot. se mai dau acum? care e modalitatea sa folosesti bot si sa nu iei blocked account?

am auzit ca daca iti incarci contul cu silkpoints, nu te blocheaza la scan, ci doar daca te prinde adminul. care din astea e adevarata?

Guest stefanseba
Posted

2 in prima mea instanta http://img403.imageshack.us/i/sro2010122323001858.jpg/

Posted

foarte corect ce spui ... ...pe troy a completat unul talismanele si a luat son 2 hand , l a vandut cu 9,5 miliarde

Posted

@bad trist frate =)

eu cred ca completez talismanele si imi iau un xbow pt demon si templu ca si asa ala +7 a dat fail la +8 asa ca va pica numai bine.. si dupaia cumpar daggers de B...

Posted (edited)

cn are cont pluto de lv 85+ si vrea sal dea pentru un warrior de lv 85 cu avatar + 2 hat !! ?

add :editat id mess

Warn up.

Edited by R_SupeRstaR
Posted

@bad trist frate =)

eu cred ca completez talismanele si imi iau un xbow pt demon si templu ca si asa ala +7 a dat fail la +8 asa ca va pica numai bine.. si dupaia cumpar daggers de B...

daca din 14 tikete(pentru FW) nu iau si eu 1 talisman ma F** in el de joc

Posted (edited)

ai sanse foarte mari sa nu iei.. 1 drop rate 2 se pot f**e partiurile..

Edited by R_SupeRstaR
Am pus doua stelute. :D
Posted

da cred si eu btw. maximum de stele e 4 sau 5? eu am vazut numa cu 3 dar astia au zis ca is si cu 4 stele

@ star like that changes anything

Posted

da cred si eu btw. maximum de stele e 4 sau 5? eu am vazut numa cu 3 dar astia au zis ca is si cu 4 stele

@ star like that changes anything

Numai stele nu se pot numi alea :)) sunt niste patratele defast :))

-4 e maxim :tiphat:

@ stefanseba nu ne-ai spus si noua cum ai reusit 2 din 1

Posted

lol cate chare are asta

[07:16:38] (Union)Vista_Sucks: -ResPecT_): WTS 28 CHARS LVL 106+, ALREADY 2 SOLD TODAY ^^

si le da ieftin 1-1,5b .... 1 char si cred ca detine recordu la son staf drop are 10 drop

Posted

fgw sux 9 ture la 4 stars si un singur talisman la un prieten deja sunt ofticat... am luat un talisman la incepu la 1 star de atunci nimic si ma hotarasc sa renunt la alea de 4 stele mai bine faci singur unu de 1 stea si ai sanse mai mari :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Posted

lol eu asa fac pe perfection pentru sun de d9 .. fac solo dinalea de 1 star ca is usoare. dau si fug la unique si imi strang talismanele :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...