Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Lol, probabil de la 1.280 o sa isi faca update la 1.281 =\

nu :P

trebuie sa downloadezi versinea noua 1.281 :)

EDIT : scz nu am vazut potstul lui shev.

sa fie si un ont:se baga stall system ?

Posted

nu :P

trebuie sa downloadezi versinea noua 1.281 :)

EDIT : scz nu am vazut potstul lui shev.

sa fie si un ont:se baga stall system ?

Doar ce am instalat 1.280 and it's alright ! :blink:

Posted

Salutare tuturor! Am si eu o intrebare.Ce sanse are un hacker sa ma jefuiasca pe un cont daca am pus pe el email verification? Si daca are sanse cum pot prevenii acest lucru? Vreau sa cumpar un cont mai mare si nu vreau sa fiu jefuit.

##: Imi raspunde si mie cineva la intrebare va rog?

Posted (edited)

~Voi postati de dragu' de a posta sau chiar nu stiti ca exista un site oficial care va ofera posibilitatea de a vedea "noutatile"?

[Game Update]

- Legend ? : Forgotten World - The Mystery of Talisman has been updated

- New premium items have been added

- "Winter Story Event" has opened

- New server "Azteca" Event has ended

- New avatar "Metal Drakon" has been added

Pentru cei carora nu le apare butonul de start, nu le intra in joc etc, se pare ca au f*tut astia meciu la versiunea 1.280 si au pus o noua versiune la download

REV6: For those that missed the in game notice:

(Notice): The players who previously downloaded the new client, 1.280 will have to re-download the new version of the client, 1.281.

Edited by [G.U.N.I.T]Ahile
Posted

Ahile' date='21 December 2010 - 13:52' timestamp='1292932377' post='5537971']

~Voi postati de dragu' de a posta sau chiar nu stiti ca exista un site oficial care va ofera posibilitatea de a vedea "noutatile"?

Da, postez de dragul de a posta. :) Nu-mi merge site-ul pe Chrome si pana mi se incarca pe Internet Explorer ma plictisesc. Multumesc pentru postare.

Posted

Are cineva idee de ce nu imi apare butonul de start?

incearca 1.281 ^^

gzz mie pt adv weapon elix SOX B,gzz mihaita pt 2h+9 xD http://img340.imageshack.us/img340/9435/sro2010122115170160.jpg

mi s-a blocat characterul pe la jupiter temple si de fiecare data cand intru pe el iau disconect. stie cineva unde trebuie sa dau mail sau ce trebuie sa fac ?

Posted

mda failmax or facut sun de d11 bagmias pl acuma iara toti turci or sa se bata pt ele...

cum pot merge la forgoten world?

Sun D11 ??? unde ai vazut sun d11 ?

Este la vreun NPC sau a luat careva drop sun d11 ? :blink:

Posted

Salutare tuturor! Am si eu o intrebare.Ce sanse are un hacker sa ma jefuiasca pe un cont daca am pus pe el email verification? Si daca are sanse cum pot prevenii acest lucru? Vreau sa cumpar un cont mai mare si nu vreau sa fiu jefuit.

Posted

Sun D11 ??? unde ai vazut sun d11 ?

Este la vreun NPC sau a luat careva drop sun d11 ? :blink:

New avatar, "Metal Drakon Outfit", to be released with the Legent 6 update on December 21st. Hunt new monsters in a new dungeon in a new avatar! Take a screenshot of your hunting in a new dungeon in the Metal Drakon Outfit and submit it for a chance to be one of the five players to win an 11th Degree Seal of Sun weapon!

Eligible: All Silkroad Online players

Rewards: 11th grade Seal of Sun weapon (can be traded, supplied based on currently equipped items, random item will be given if no items are equipped)

Period: December 21, 2010 - January 28, 2011 (4 weeks)

Winner Announcement and Reward Distribution: February 1, 2011

@R_SupeRstaR

Pai asa ar trebuie din moment ce nova este echivalentul unui sos.

Posted

Nu prea mai are ce sa iti faca cineva daca ai e-mail verification si parola schimbata. Daca e hacker adevarat, desi nu cred ca te-ai referit la acel tip de persoana, probabil ca iti poate lua contul. :))

New avatar, "Metal Drakon Outfit", to be released with the Legent 6 update on December 21st. Hunt new monsters in a new dungeon in a new avatar! Take a screenshot of your hunting in a new dungeon in the Metal Drakon Outfit and submit it for a chance to be one of the five players to win an 11th Degree Seal of Sun weapon!

Eligible: All Silkroad Online players

Rewards: 11th grade Seal of Sun weapon (can be traded, supplied based on currently equipped items, random item will be given if no items are equipped)

Period: December 21, 2010 - January 28, 2011 (4 weeks)

Winner Announcement and Reward Distribution: February 1, 2011

11D SoSun ar trebui sa bata la fund un 11D SoN, right?

Posted

Multumesc superstart pentru sfatul dat in sfarsit imi merge si mie,thx :D

Posted

Intru ma logez si peste 30 de secunde iau don't send

Multumesc superstart pentru sfatul dat in sfarsit imi merge si mie,thx :D

cum ai rezolvat problema?

am patit aceeasi chestie >.>

EDIT : sper ca nu trebuie sa astept o inspectie sau mai rau...un nou cleint ca sa imi pot folosi characterul >.>

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...