Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Ahile dupa ce te-am ajutat, acum incerci sa ma scamezi? Cu un simplu Ip aflat de pe Yahoo Messenger nu imi poti intra in OS, cu atat mai putin sa imi furi acconturile din Silkroad. Baieti aveti grija.

Posted

Ahile dupa ce te-am ajutat, acum incerci sa ma scamezi? Cu un simplu Ip aflat de pe Yahoo Messenger nu imi poti intra in OS, cu atat mai putin sa imi furi acconturile din Silkroad. Baieti aveti grija.

omfg....am facut si eu o gluma iti arat arhiva daca vrei sa vezi k am sps dupa ca am glumit dar tu deja iesisei credema nu am nicio intentie sa fac rau cuiva... :photo:

uite ai aici link de la arhiva sa vezi la interval de cateva secunde am sps ca am glumit #-o ...cat de fricos sa fi? =)) http://img27.imageshack.us/img27/2672/omfgx.jpg

Posted

On topic: la voi pe servere cu ce pret se vinde o armura nova clean chinese?

Off topic: Ahile, acest gen de persoane ma irita. Daca dai un search pe google gen "cum sa devii un hacker"(am vazut ca te intereseaza subiectul) nu o sa devii niciodata un hacker. Tu nu stii nici un limbaj de programare cum trebuie, deci mai ai mult de invatat. Nu aveai cum sa imi accesezi documentele din OS pentru ca: am Ip dinamic, eram logat de pe o masina virtuala, firewallul meu este foarte bun, nu am acceptat nici un fel de fisier de la tine(alta metoda banuiesc ca nu stii), si am invatat cum se comporta un OS cand cineva il "supravegheaza" . Nu vreau sa mai am nici o treaba cu tine.

Ce pot spune? Am ramas cu un gust amar, ai facut o gluma proasta. Mi-am dat seama ca nu esti decat o alta persoana care crede ca va deveni/ este un hacker. Te salut si sa ai spor la...hmn...invatat.

Posted

On topic: la voi pe servere cu ce pret se vinde o armura nova clean chinese?

Off topic: Ahile, acest gen de persoane ma irita. Daca dai un search pe google gen "cum sa devii un hacker"(am vazut ca te intereseaza subiectul) nu o sa devii niciodata un hacker. Tu nu stii nici un limbaj de programare cum trebuie, deci mai ai mult de invatat. Nu aveai cum sa imi accesezi documentele din OS pentru ca: am Ip dinamic, eram logat de pe o masina virtuala, firewallul meu este foarte bun, nu am acceptat nici un fel de fisier de la tine(alta metoda banuiesc ca nu stii), si am invatat cum se comporta un OS cand cineva il "supravegheaza" . Nu vreau sa mai am nici o treaba cu tine.

Ce pot spune? Am ramas cu un gust amar, ai facut o gluma proasta. Mi-am dat seama ca nu esti decat o alta persoana care crede ca va deveni/ este un hacker. Te salut si sa ai spor la...hmn...invatat.

ON: 300m

OFF: app pentru cultura ta generala hackerii sunt cei care rezolva problemele... tipu ala de persoane la care te referi tu se numesc crackeri.

Diferen?a esen?ial? dintre un hacker ?i un cracker este urm?toarea : hackerii construiesc lucruri pe când crackerii nu fac altceva decât s? distrug?.

daca ai ceva de impotriva astept un contraargument :tiphat:

Posted

ON: 300m

OFF: app pentru cultura ta generala hackerii sunt cei care rezolva problemele... tipu ala de persoane la care te referi tu se numesc crackeri.

Diferen?a esen?ial? dintre un hacker ?i un cracker este urm?toarea : hackerii construiesc lucruri pe când crackerii nu fac altceva decât s? distrug?.

daca ai ceva de impotriva astept un contraargument :tiphat:

Hacker - individ care "distruge" pentru a gasi puncte slabe si a atentiona acest lucru

Cracker - cel care distruge si tace malc referitor de probelma

Un hacker nu poate fi numit creator :))

Posted

Gz badfist.

Ahile, degeaba incerci sa iti arati lectura facuta de pe acel site. Stiu foarte bine diferenta dintre un cracker si un hacker. Nu este nevoie sa imi spui tu ce si cum. Am folosit termenul impropriu " hacker " nestiind ca tu poti face diferenta dintre un " cracker " si un " hacker" . App. , daca erai un hacker sau cracker , acum nu mai foloseai OS XP.

Sper ca am incheiat discutia. Chiar nu isi are rostul. Parca am fi doi copii care se cearta pentru o bomboana. Am o idee (zic eu ca e si buna) : hai sa vorbim despre Silkroad...

Posted

baieti.. dilema mare fwu e saptamana asta nu? asa zice toata lumea..

dar sambata trecuta a fost fw pe azteca.. va fi inca 1 data? desi nimeni nu a mers pt ca nu s-au putut inregistra..

Posted

baieti.. dilema mare fwu e saptamana asta nu? asa zice toata lumea..

dar sambata trecuta a fost fw pe azteca.. va fi inca 1 data? desi nimeni nu a mers pt ca nu s-au putut inregistra..

esti nabe? ti-am zis ca n-are cum sa fie timpul pentru FW decalat pe un server fatza de restul 44....esti batut in cap

Posted

http://img138.imageshack.us/img138/1618/sro2010120916290403.jpg

o sa fie al meu in maxim 2 luni (setul)

aia 4b nu iti ajung pentru el :)) chiar daca ar fi si destruction :P

Posted

aia 4b nu iti ajung pentru el :)) chiar daca ar fi si destruction :P

aia 4b sunt in plus :P de fapt sunt pt arena coins:) ca setul il fac eu ^^ cu ajutorul lui mihai si al unora din guild ^^

Posted

vrei sa spui ca am avut halucinatii?

foarte mari, tu nu ai incredere in cei care te-au invatat jocu si te iei dupa logica NPC-urilor de FW....stii doar ca joymax mereu da fail. asa ca trebuia sa ma asculti mai devreme

Posted

baieti ce plm? am avut 66 honor points inainte de academy rank reset si nimic..

in seara asta o sa am 105 puncte .. si parca vad ca nici maine nu iau honor buffs.. failmaxu vietii..

Posted

Am si eu o intrebare : Cat sa cer pentru plv char 1-76 cu gap 0 Avand in vedere ca pretul goldului e 100M EUR 3.47 USD 4.4 :tiphat:

Plv facut de wizz 105

Dupa mine in jur de 150-200 mil ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...