NukeR_MaN Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Pumnii mei minte nu are !!! Sa-mi fac warrior sau glaiver? Later edit : M-am hotarat, il fac pe Fernando ! =)) . Parerea mea e ca warriorul este mai bun decat glavierul din toate punctele de vedere . Un warrior/cleric , evident .
Kiidu Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 bineinteles... un warrior nu se compara cu un glavier.. bine jucat este imbatabil. poate doar rouge are o sansa impotriva lui.. prin crits.. dar dmg return anihileaza si asta. mie cel putin imi dau dureri de cap..
dsK Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 bineinteles... un warrior nu se compara cu un glavier.. bine jucat este imbatabil. poate doar rouge are o sansa impotriva lui.. prin crits.. dar dmg return anihileaza si asta. mie cel putin imi dau dureri de cap.. gresesc daca spun ca la 10d+11d warriorul e cel mai eficient build? (pvp n` pve) nu... warriorul este chiar PREA overpowered la 10-11dg.. singurul care il poate bate in pvp este un rouge... dar si el are probleme.. esti prost >.> eu vorbesc de eficienta pvp si pve :P + niciun warlock,rogue sa orice alt build nu poate sa omoare un warrior cu vital+skins sau vital+robe/HA. care foloseste HP+Vigor grains. nu omoara dar nu moare in schimb daca da resist la stun warlock-ul e mort
wOrkHarD Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Oare ??? Si atunci eu de ce am 75 de premium silk ramas pe un char ? Am folosit DOAR paypal (BCR visa electron) . nu stiu... probabil ai primit prin gift sau e vre-un bug :) te asigur ca nu poti sa bagi premium silk cu paypal :) si eu bag silk cu paypal si nu e premium silk :) iar cand bag cu psc e premium silk :)
Kiidu Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 gresesc daca spun ca la 10d+11d warriorul e cel mai eficient build? (pvp n` pve) nu... warriorul este chiar PREA overpowered la 10-11dg.. singurul care il poate bate in pvp este un rouge... dar si el are probleme..
AHIL3 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 nu... warriorul este chiar PREA overpowered la 10-11dg.. singurul care il poate bate in pvp este un rouge... dar si el are probleme.. orice char este bun la pvp :tiphat: dar exista mai multe detalii: 1. ce build este adversarul tau 2.ce set ai repsectiv arma 3.cum stii sa iti joci charul in pwp :kar: * si mai ales daca esti euro si nu ai cleric |nu ai ce cauta la pvp| * cred k 3 este cea la care trb sa lucram cel mai mult , sa te misti foarte rpd....nu sa stai sa te uiti dupa scheme parerea mea
leoky1208 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 dsk sa stii ca nu gresesti absolut deloc ..poti face de toate cu un warrior..in party e nevoie de el...si daca bat in ltp din dare devil omor mob de lvl meu sau ii iau app tot hp-ul..la fw si pvp rupi tot...evident iti trebuie set si arma buna si sa stii sa joci ..poti sa fii si unique killer daca esti asa de inrait dupa ei ;)) ( pe la 106 cu str omoram mobi de 110 din templu din dare devil :-" , am 2 handed +9 normal )
N3vermore™ Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Oare ??? Si atunci eu de ce am 75 de premium silk ramas pe un char ? Am folosit DOAR paypal (BCR visa electron) . probabil ai email verification pe cont....nu stiu, eu cu premium silk pot cumpara iteme din Silk Mall...doar pentru ca am mail verification
cri2032 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 orice char este bun la pvp :tiphat: dar exista mai multe detalii: 1. ce build este adversarul tau 2.ce set ai repsectiv arma 3.cum stii sa iti joci charul in pwp :kar: * si mai ales daca esti euro si nu ai cleric |nu ai ce cauta la pvp| * cred k 3 este cea la care trb sa lucram cel mai mult , sa te misti foarte rpd....nu sa stai sa te uiti dupa scheme parerea mea Warlok/warr sau rogue nu are ce cauta la pvp?
BijuuMode Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 cica la legend 6 baga si legendary weapon asa am inteles de la astea de pe uni
AHIL3 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Warlok/warr sau rogue nu are ce cauta la pvp? sincer sa fiu, mai rar chare dastea ... sunt bune dar parca mai bine iti merge cand iti incarci hp full in 3 secunde cu cateva buffe de la cleric
Kiidu Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 orice char este bun la pvp :tiphat: dar exista mai multe detalii: 1. ce build este adversarul tau 2.ce set ai repsectiv arma 3.cum stii sa iti joci charul in pwp :kar: * si mai ales daca esti euro si nu ai cleric |nu ai ce cauta la pvp| * cred k 3 este cea la care trb sa lucram cel mai mult , sa te misti foarte rpd....nu sa stai sa te uiti dupa scheme parerea mea prietene. facem o chestie folosim armuri npc de nush ce lvl arme la fel si eu cu warrior/rouge rouge/warlock te dau pe jos cu tot cu clericu tau ... nu orice char e bun la pvp... ascultama cand iti zic.. orice char e bun la UN TIP de pvp ... dar cel care le acopera pe toate si o face foarte bine este warriorul.. bineinteles.. nu oricine poate sa joace war/lock war/rouge rouge/lock ..
dsK Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 prietene. facem o chestie folosim armuri npc de nush ce lvl arme la fel si eu cu warrior/rouge rouge/warlock te dau pe jos cu tot cu clericu tau ... nu orice char e bun la pvp... ascultama cand iti zic.. orice char e bun la UN TIP de pvp ... dar cel care le acopera pe toate si o face foarte bine este warriorul.. bineinteles.. nu oricine poate sa joace war/lock war/rouge rouge/lock .. buildurile pe care tocmai le-ai mentionat sunt CELE MAI BUNE pt pvp,un pic cam overpowered daca stii sa joci cu ele...daaaaar,repet, warrior/cleric e cel mai eficient build pt 10+11d u esti unique hunter asa ca nu ma astept la tine sa intelegi ce vreau sa spun prin EFICIENT... dar accepta ceea ce spun ca pe o axioma :))
Random Hero Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 cica la legend 6 baga si legendary weapon asa am inteles de la astea de pe uni E vreun seal sau ce e chestia asta? :D
Vyorel903 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 E vreun seal sau ce e chestia asta? :D Asta spune tot Si da sunt si seal din cate am vazut pe ksro :tiphat:
Kiidu Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 @ angel nui adv.. uite eu pe exemplu joc mai bine la unique rouge/lock pt ca si asa folosesc cleric doar la shaitan ... dar si acolo pot sa ma descurc perfect dar am inteles ce ai spus si sunt in mare parte de acord ^^
dsK Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 am inteles ce ai spus si sunt in mare parte de acord ^^ asta voiam sa aud =)) (vorba vine sa aud,sa vad)
NukeR_MaN Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Salut , c'o'ntrebare vin si eu pe aici . Ce parere aveti de build-urile cu level 10 la warrior pentru kb? de exemplu wizz (100 ) / cleric (90) si warrior (10 ) . Dar rogue/cleric/warrior? . Ma gandeam ca e eficient la pvp . Cand se pregateste warrioru' sa dea dare devil sa dai repede kb cu scutu' . Spuneti-va parerea , va rog . Ah , si inca ceva , daca poate sa faca cineva un screen cu pasivele care trebuiesc bagate la rogue... unele mi se par inutile .
Vyorel903 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Salut , c'o'ntrebare vin si eu pe aici . Ce parere aveti de build-urile cu level 10 la warrior pentru kb? de exemplu wizz (100 ) / cleric (90) si warrior (10 ) . Dar rogue/cleric/warrior? . Ma gandeam ca e eficient la pvp . Cand se pregateste warrioru' sa dea dare devil sa dai repede kb cu scutu' . Spuneti-va parerea , va rog . Parere : O MARE PROSTIE Dc sa pierzi dmg/def doar ca sa bagi knock si sunt mult mai multe explicatii :tiphat:
dsK Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Parere : O MARE PROSTIE Dc sa pierzi dmg/def doar ca sa bagi knock si sunt mult mai multe explicatii :tiphat: nu e chiar asa :) eu m-as fi facut 10 warrior 110 rogue 100 cleric daca nu aveam nevoie de euro party pentru level si altele.dar asa in euro party nu pot juca rogue deci nu imi ramane decat sa joc cleric,iar pt asta e nevoie de Full Farm :) un mare dezavantaj e pt absolutness dmg skills. si pt holy spell.. isi bate joc orice china de tine.. ca rogue sau wizard nu prea apuca china sa isi bata joc de tine :P
Kiidu Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 si pt holy spell.. isi bate joc orice china de tine..
BijuuMode Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 (edited) pe 21 Dec se va gata updateul:) #Edit: * Items can be sold without keeping the stall open at all times. * Buying/selling items is only arranged through the consignment NPC. * Up to 50 items can be assigned. * Assigning items and settling the balance can be managed in each account separately. Edited November 30, 2010 by badfist
Kiidu Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 ooooo daaaa white knight event !!! tananaanana tananananan intru in joc special pt asta :X
N3vermore™ Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 ooooo daaaa white knight event !!! tananaanana tananananan intru in joc special pt asta :X pleaca la scoala silitorule
djcris Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Yesssssssssssssss... o sa fiu bogat :) Am de vanzare iteme la greu, si in plus le dau la un pret super bun, dar nu pot intra cu mai mult de 2 conturi odata. Daca se baga chestia asta cu vanzarile offline ... omg va fi superrrrrrrrrrr :P