dsK Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 intresting .. anu asta baga update mai repede.. presupun ca pe la sfarsitul lui februarie va aparea.. lmfao.. asta am primit la trade pt bowu vechi.. still cant belive it. cred ca tipu ala era beat.. ty yoken <3 esti prost. >.> +2 de la adv nu conteaza la alchemy.deci bowul ala il faceai +9 la fel de usor cum faci bow +7 fara adv :P deci ai luat mare teapa :) deci smartass eu vreau sa il vand si nimeni nu cumpara bow +5 cu adv B pt ca sunt noobi si nu stiu de faza asta.. pe de alta parte un bow +7 ca asta se vinde mult mai bine si mai scump. deci smartass,puteai sa il faci +7 fara sa folosesti immo :P si iesea la fel de usor ca un +5 fara adv ;)
Kiidu Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 deci smartass eu vreau sa il vand si nimeni nu cumpara bow +5 cu adv B pt ca sunt noobi si nu stiu de faza asta.. pe de alta parte un bow +7 ca asta se vinde mult mai bine si mai scump.
Vyorel903 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Cine joaca pe petra? :tiphat: Eu :D Pm Vlrus Cu L mic :tiphat:
Vyorel903 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Nu mergea sa dau edit ^^ Cat costa la voi reverse/global ? :tiphat:
edy105 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Nu mergea sa dau edit ^^ Cat costa la voi reverse/global ? :tiphat: Pe mercury costa in jur de 6-7m
AHIL3 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Nu mergea sa dau edit ^^ Cat costa la voi reverse/global ? :tiphat: pe eos 8-10m am revenit si eu pe aici incercand sa dau lv down la cleric...din 250 de skille mai am lv up`u si pasiva Faith lv 14 si ce m`am gandit sa cumpar si eu niste skill edit potion de pe stall si reformez un pt cu WTB SEP si ce oferta primest de la unu 5 skill edit potion = 200m:))) pai vb lu deidara de 200m dau de la lv 100 tot la 0:))) (app am facut 97)o sa editez si semnaturile intro vreme viitoare
GAMMA. Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Pe Persia sunt 5 mil :P . Stie cineva de ce nu pot lua questul Resuscitation Potion Quest?
djcris Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Am eu de vanzare globale / reverse pe xian cu 4.999.999 bucata Aveam nevoie de gold si am cumparat 11 buc / 45 mil, deci castig undeva la 1 milion / bucata.
ady rider Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Mna seara..sunt nou pe isro..care sunt sealurile? Seal of Star Seal of Moon Seal of Sun Seal of Nova ?
Random Hero Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Mna seara..sunt nou pe isro..care sunt sealurile? Seal of Star Seal of Moon Seal of Sun Seal of Nova ? Da. SoN gasesti doar la Degree 11.
ady rider Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Da. SoN gasesti doar la Degree 11. Mersi:)
BijuuMode Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 unionu nostru acu are si bandit :whistle: :bananadance2:
EvilToileT Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Am eu de vanzare globale / reverse pe xian cu 4.999.999 bucata Aveam nevoie de gold si am cumparat 11 buc / 45 mil, deci castig undeva la 1 milion / bucata. N-am mai dat de o vreme pe aicea dar mai citesc din cand in cand...Se pot vinde item mall items la stall ?
Vyorel903 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 unionu nostru acu are si bandit :whistle: :bananadance2: Am recuperat si noi Hotan de la GameWarriors :D
djcris Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 N-am mai dat de o vreme pe aicea dar mai citesc din cand in cand...Se pot vinde item mall items la stall ? Da, daca cumperi silk de la ei de pe pagina (atunci primesti premium silk) si itemele de pe premium silk le poti vinde pe gold (pet, pet clock, devil spirit, globale, reverse return scroll, etc) De asemenea poti cumpara de la aia din Dubai tot felul de silk items (zic Dubai pentru ca aia au bani de aruncat pe geam) :)
BijuuMode Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Am recuperat si noi Hotan de la GameWarriors :D puteam sa avem toate 3 FW dar la jangan sau dus doar 3 guilde :)) la bandit 2 (eu si cu ultimatum) si restu la hotan sal apere si janganu l-a luat alt guild din afara unionului :((
AHIL3 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Pe Persia sunt 5 mil :P . Stie cineva de ce nu pot lua questul Resuscitation Potion Quest? nu il poti lua de la shop-urile din alexandria :P dute in hotan/snmk/jangan/const/dw si o sa poti sa il iei :D (de la orice shop de potiuni a-3a optiune )
TzuYoshi Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Da, daca cumperi silk de la ei de pe pagina (atunci primesti premium silk) si itemele de pe premium silk le poti vinde pe gold (pet, pet clock, devil spirit, globale, reverse return scroll, etc) De asemenea poti cumpara de la aia din Dubai tot felul de silk items (zic Dubai pentru ca aia au bani de aruncat pe geam) :) Asta nu inseamna CCF la greu ?
wOrkHarD Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Asta nu inseamna CCF la greu ? Sal Tzu! Nu, daca vrei sa vinzi silk items la stall trebuie sa le cumperi doar cu modalitati de plata la care nu poti face chargeback, cum ar fi : PSC,E-pins,MoneyBookers ... , daca cumperi cu paypal nu le poti vinde ci le poti folosi doar pentru tine. Si mai e o chestie cu "Gift silk" prin care poti trimite silk cadou oricarui player de pe orice server doar cu numele lui si numele serverului dar pentru a trimite silk cuiva trebuie sa ai account-ul Email Verification si sa cumperi tot cu modalitati de plata la care nu poti face CB.
ady rider Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Am o intreabre legata ed Advanced Elixir.. am cumparat unu de lv 6..sh am incerkt q un item de 6d..elixiru era pt Cloth..deci pe set pro/garm/armor nu?..dar numi mergea..cum fac sa mearga?:D..
Kiidu Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 pai daca e galben e de weapon daca e albastru e de cloth daca e verde e de accesory si daca e mov e de shield.. got it? sau itemul respectiv avea deja adv pe el.
devil921 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Pai pe un Item numai un Advance Elixir merge ... ?
djcris Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 daca cumperi cu paypal nu le poti vinde ci le poti folosi doar pentru tine. Oare ??? Si atunci eu de ce am 75 de premium silk ramas pe un char ? Am folosit DOAR paypal (BCR visa electron) . Am o intreabre legata ed Advanced Elixir.. am cumparat unu de lv 6..sh am incerkt q un item de 6d..elixiru era pt Cloth..deci pe set pro/garm/armor nu?..dar numi mergea..cum fac sa mearga?:D.. La 6 degree fac pariu ca ai luat advanced elixir pentru iteme sox si itemul pe care vrei sa pui e normal, nu sox, de aia nu merge :P Daca totusi ai un item normal (care merita un advanced, de ex. un +6+7) si vrei sa-i pui un advanced normal, ia unul de 9d sau 10d si pune-l pe ala de 6d ca merge :)
Sideway Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Pumnii mei minte nu are !!! Sa-mi fac warrior sau glaiver? Later edit : M-am hotarat, il fac pe Fernando !