Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Am ajuns la concluzia ca am cheltuit mai bine de 9miliarde pe 4 destruction , sa vad ca armura mea +8 era Net superioara .....

poti da mai multe detalii? eu unul vreau sa imi iau immortality normal si chiar as vrea sa stiu ce te-a dezamagit asa de mult la destruction .ms anticipat

Posted

ce ziceai kidule? :)) seva went for +15 :D....and....succes....nova spear +15...probabil cel mai mare plus din sro din momentul actual daca nu ma insel :)

http://www.rev6.com/player/Rome/seva2007.html

anyways....intre timp....mi-am cumparat si eu SON bow pentru Sleya...mai trebuie sa il plusez :D si pe el si spearul SON pentru Sikh....nu vor deloc sa iasa nici macar +5 :(

:tiphat: succes tuturor

Posted

pai au schimbat culorile...

joymax nu prea are idei inventive.. sa vedem insa ce avatar urmeaza dupa asta. chiar va fi intereant pt ca mi se pare ca e unul din acela pe care useri l-au desenat

Posted

poti da mai multe detalii? eu unul vreau sa imi iau immortality normal si chiar as vrea sa stiu ce te-a dezamagit asa de mult la destruction .ms anticipat

Pentru ca nu e de build-ul meu(bich 110 fire110 cold 55 light 55) plus de asta nu inteleg care e faza cu acel 10 resistance pentru ce este, pentru warlock debuffs sau pentru fire , cold , etc.

@alex http://img840.imageshack.us/img840/1934/sro2010072808522044.jpg

Server aege e foarte vechi acel head poate inainte de a fi facut acel sun 2h +12 sau 13 cat era

Posted

Pentru ca nu e de build-ul meu(bich 110 fire110 cold 55 light 55) plus de asta nu inteleg care e faza cu acel 10 resistance pentru ce este, pentru warlock debuffs sau pentru fire , cold , etc.

Server aege e foarte vechi acel head poate inainte de a fi facut acel sun 2h +12 sau 13 cat era

din cate am inteles de la cei din uniune este pt warlok cei 10%

Posted

tinand cont ca acela este un armor head lvl 88...+16...nu inseamna cine stie ce este egal cu un head 101+4 so....useless.....cine ar da un 2h sau un staff SON pentru un asemenea head?si daca nu ma insel...am mai vazut poza cu acel head dinainte sa existe adv elixir....si era +14....nu stiu daca este acelasi...dar tin minte ca a fost postat pe aici un head armor 88+14 fara adv....long time ago....la seva2007...este de apreciat faptul ca este +15....pentru ca este weapon...si SON pe deasupra...intradevar...a folosit si el adv +2 pe ea...dar totusi...fara adv...sunt 13 plusuri...ceva cam imposibil pentru 99.99% dintre sro players :)

eu unul....sunt pe sro odata pe saptamana...si atunci ca sa loghez bots dupa inspectie si sa mai golesc inventarul...sincer nici nu stiu de ce mai botez ... poate pentru simplul fapt ca sunt intr-un fel atasat de acest joc...si parca nu imi vine sa renunt...cu toate ca nu il mai "joc" sper ca intr-o zi sa imi revina si mie pofta de joc....si nu numai....sa revina cat de cat la ce era odata sro....adica un joc placut

Posted

Deci avatarul daca este cumparat cu Prem Silk se poate vinde ... daca este cumparat cu Normal Silk nu se poate ? Si inca ceva cu normal silk nu poti cumpara prem ... si am auzit ca prem nu se poate vinde .... cea ce inseamna ca trebuie sa ai neaparat e-mail verification ca sa poti avea prem ?

Posted

Deci avatarul daca este cumparat cu Prem Silk se poate vinde ... daca este cumparat cu Normal Silk nu se poate ? Si inca ceva cu normal silk nu poti cumpara prem ... si am auzit ca prem nu se poate vinde .... cea ce inseamna ca trebuie sa ai neaparat e-mail verification ca sa poti avea prem ?

nu conteaza daca ai e-mail verification sau nu ci este 1 metoda separata de cumparare pentru premium silk.

votati s voi ce avatar vreti sa castige Click

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...