Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Si la voi pe servere romanii sunt asa noobi ca pe Persia ? ( later edit: intrebare pentru toti cei care citesc aceasta sectiune)

pe Venus nu (sunt putini si sunt lka mn in guild 90% din romani )

Posted

Salutare tuturor

Pacatul asta de joc m-a facut sa revin la el :). Pana la urma e misto SRO dintr-un singur punct de vedere: ca exista sBOT si ca se elimina sansa de a deveni LEGUMA.

Acum vin cu urmatoarea intrebare pentru veteranii care au apucat sa farmeze pe acest mirific iSRO:

Daca sunt glavier si am Premium Ticket PLUS, SP Ticket, Grab Pet, SUN Glavie de 64 cam cate SP-uri credeti ca as putea face intr-o luna in DW Cave? Si cand zic o luna asta inseamna ca joc Non-Stop.

cu gap 9 presupun faci cam 7-8k sp /zi sau mai mult. depinde cum e Dw cave la u (adica ful de cei care fac pwl).asta ar veni cam 300k sp+ pe luna

P.S welcome back

Posted

Salutare tuturor

Pacatul asta de joc m-a facut sa revin la el :). Pana la urma e misto SRO dintr-un singur punct de vedere: ca exista sBOT si ca se elimina sansa de a deveni LEGUMA.

Acum vin cu urmatoarea intrebare pentru veteranii care au apucat sa farmeze pe acest mirific iSRO:

Daca sunt glavier si am Premium Ticket PLUS, SP Ticket, Grab Pet, SUN Glavie de 64 cam cate SP-uri credeti ca as putea face intr-o luna in DW Cave? Si cand zic o luna asta inseamna ca joc Non-Stop.

Mi se pare mie sau tu ai avut warrioru ala de pe greece lvl 70-77 cu 1 mil si ceva sp?

Posted

Salutare tuturor

Eu zic sa o lasi balta cu farmatu daca e vorba de server maya. Daca ai prem + ticket sp dc sa farmezi pentru ca te descurci si cu gap 0-2 te bazezi pe cateva skill importante de atack si cateva buff nu te apuca sa bagi in toate skill farmezi la 105 in cave :tiphat: de ce sa pierzi timpu farmand cand din prem ala faci cel putin 80

Guest DarkDefender
Posted

Salutari...back in isro :P ... am o mica problema: Cand intru in joc,dupa 15 minute se blocheaza pc ul...L-am reinstalat de n ori da nu merge ... ce sa fac ? ( la alte jocuri nu face asa)

Guest DarkDefender
Posted

Am cautat pe net si calculatoru are cati rami cere jocu ,cat despre placa grafica , e destul de buna ....Alte idei dc nu ar merge?

Posted

un amic de a meu patea asa de la windows (bine era s modificat nu clean)

o intrebare pt cei care aveti Avatar cum e mai bine sa imi pun 3 luky si 1 ignore (cu 4 luky am inteles ca esa mai greu sau ceva de genu asta )

Posted

Salutari...back in isro :P ... am o mica problema: Cand intru in joc,dupa 15 minute se blocheaza pc ul...L-am reinstalat de n ori da nu merge ... ce sa fac ? ( la alte jocuri nu face asa)

daca iti ingheatza pur si simplu imaginea....eo am patit-o anu' trecut..si a fost de la sursa..am schimbat sursa si am rez problema:)

Posted

un amic de a meu patea asa de la windows (bine era s modificat nu clean)

o intrebare pt cei care aveti Avatar cum e mai bine sa imi pun 3 luky si 1 ignore (cu 4 luky am inteles ca esa mai greu sau ceva de genu asta )

bullshit. e the same shit..

plus ca repet, ignore nu se refera la alchemy se refera la sansa de a ignore defence al mobului..= ca si cum ai da pe un mob de lvl 1

Guest DarkDefender
Posted

daca iti ingheatza pur si simplu imaginea....eo am patit-o anu' trecut..si a fost de la sursa..am schimbat sursa si am rez problema:)

Cum adica sursa ? Fi mai explicit

Posted

Stie cineva cum un wizzard/bard lv 98 are 50k mp?

Full INT si cu 6INT pe fiecare piesa ar ajunge la 31949MP, unde mai adaugi ~600MPx3 => 33749MP. Daca la DGR10 piesele au 7INT maxim si 800MPx3 ai 35032. Poate cu buff-uri sa ajunga la 50k. Daca am gresit la vreun calcul, scuze, sunt cel putin aproximative. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...