Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

si inca o chestie. cei care pot cumpara premium silk sunt doar cei care sunt email verifyed.

de asemenea cu premium silk poti cumpara atat iteme din premium silk mall care sunt tradabile cat si cele din silk mall.

da noi (din romania ) putem lua cu Paysafecard din cate am vazut

Posted

Nicio problema.Daca tie ti se pare ok nu are rost sa aduc argumente.

De acum copie toate anunturile Joymax macar.Daca ne intereseaza aici venim ! Nu pe site-ul oficial.

Important era tocmai capitolul la care ai esuat si anume aplicabilitatea informatiei.

Ideal era sa sintetizezi ditamai text-wall-ul si sa spui cam ce reiese de acolo si parerea ta ca de asta e forum de discutii si nu News Section.Din experienta iti spun ca oamenii nu citesc post-urile lungi,poate doar cateva randuri sa isi faca o idee.

Ca sa nu mai spun ca detalii de genul level minim 80 si istoric de minim 500 silk nici nu le-ai adus in discutie.

Aparent au impus multe conditii care sa limiteze la sange posibilitatea de frauda.

Ce vroiam sa va intreb :

1. Pe la voi pe server cam cat valoreaza weapon/protector elixir ? Merita stranse ? Am o problema cu stocarea lor.

Si ce tab-uri sunt mai valoroase ? De pe Venice am dedus ca Str,Stamina,Challenge.Int nu prea,Magic nu prea.

Alta intrebare :

2.Pentru un party 8/8(compus din Warrior,4xWiz/Bard,2xBard, STR Cleric, toti lvl 101) ce spot-uri recomandati ?

As dori sa notez ca e preferabil pe langa TP ca nu vreau sa moara nimeni pe drum si sa stea pe acolo.

Ideea este sa fie un spot bun(spawn rate bun,monstri slabuti)

3.Drop-urile SON...ce faceti cu ele ? De ex va pica armura/arma compatibila cu char-ul.

Preferati sa o pimp-uiti(pastrati sau vindeti) sau sa o vindeti cum v-a picat ? De ce ?

Posted

Nicio problema.Daca tie ti se pare ok nu are rost sa aduc argumente.

De acum copie toate anunturile Joymax macar.Daca ne intereseaza aici venim ! Nu pe site-ul oficial.

Important era tocmai capitolul la care ai esuat si anume aplicabilitatea informatiei.

Ideal era sa sintetizezi ditamai text-wall-ul si sa spui cam ce reiese de acolo si parerea ta ca de asta e forum de discutii si nu News Section.Din experienta iti spun ca oamenii nu citesc post-urile lungi,poate doar cateva randuri sa isi faca o idee.

Ca sa nu mai spun ca detalii de genul level minim 80 si istoric de minim 500 silk nici nu le-ai adus in discutie.

Aparent au impus multe conditii care sa limiteze la sange posibilitatea de frauda.

Ce vroiam sa va intreb :

1. Pe la voi pe server cam cat valoreaza weapon/protector elixir ? Merita stranse ? Am o problema cu stocarea lor.

Si ce tab-uri sunt mai valoroase ? De pe Venice am dedus ca Str,Stamina,Challenge.Int nu prea,Magic nu prea.

Alta intrebare :

2.Pentru un party 8/8(compus din Warrior,4xWiz/Bard,2xBard, STR Cleric, toti lvl 101) ce spot-uri recomandati ?

As dori sa notez ca e preferabil pe langa TP ca nu vreau sa moara nimeni pe drum si sa stea pe acolo.

Ideea este sa fie un spot bun(spawn rate bun,monstri slabuti)

3.Drop-urile SON...ce faceti cu ele ? De ex va pica armura/arma compatibila cu char-ul.

Preferati sa o pimp-uiti(pastrati sau vindeti) sau sa o vindeti cum v-a picat ? De ce ?

1.

1 wapon=1kk

1 prot= 800k

2.

ai putea sa te duci la 107 sau la 103 la paianjani

3.

deobicei se pastraza cele cu immo si restu se vand eu le am vandut pe toate pana acu

Posted

si inca o chestie. cei care pot cumpara premium silk sunt doar cei care sunt email verifyed.

de asemenea cu premium silk poti cumpara atat iteme din premium silk mall care sunt tradabile cat si cele din silk mall.

nu-i asta o problema :)))..faci un cont lv 20 cu email de verificare, il incarci si transferi prmium silk pe main char :D

Edit: app care e faza cu item storage?

Posted

da grois :) la fel m-am gandit si eu :D im lucky.. inca pot sa cumpar cu paysafe deocarece boweru e verificated :))

apropo de bower..

http://img577.imageshack.us/i/sro2010111011322307.jpg/

Uploaded with http://imageshack.us

inca 6 lvls :X

si inca 1 lvl pana la 24/7 bot in cave :))

firefly:

#1 pe tibet weapon ajunge si pana la 900k iar protector 700k. eu le tin pentru mine sau le dau la prieteni..

#2 mobs lvl 108 ( pt ca aveti warrior) sau mobs lvl 107 daca gasiti spot.. daca nu merg si aia de 107-108 din red respectiv black leg

#3 depinde de item.. eu de ex am luat un china ring si l-am pastrat pentru mine.. pt ca chiar eram in cautarea unuia deala.. dar daca voi lua ceva nova garment pe care deja o am o vand direct..

btw aseara am spart un 1h nova +7 max stats 100% 61% la toate.. inafara de blocking ratio.. era doar 38%

si pula B grade.. precizez ca avea steady si lucky pe el..

Posted

btw aseara am spart un 1h nova +7 max stats 100% 61% la toate.. inafara de blocking ratio.. era doar 38%

si pula B grade.. precizez ca avea steady si lucky pe el..

Daca a avut advanced pe el, de aia nu ai luat.

Posted

nu va inteleg...:)) ce va tre mai mult de un +9 :) sau un nova+5 e suficient parerea mea, si 1h+7 nova e cam 1,5bil la mine pe server adica nici nush daca se gaseste:)) +7 ce naiba teo apucat sal spargi:)) pff

Posted

iti poti lua iteme direct de pe site... cu silk sau direct cu bani.. ca si item mall in game doar ca e pe site.. iar itemele respective iti apar in item storage ala.

Posted

old video with dmg bug ftw..

btw any1 a aflat pana la urma smecheria cu pm si disconect?

Mie imi dadea unu low lv pm abuziv si exchange si tot refuzam exchange si pe urma a pus stall am intrat si am luat dc :)) :blink:

Posted

nu.. badfist mi-a zis ceva ca pe venus stia unu sa dea dc cand iti trimitea o chestie.. ne-am uitat in sbot dar aparea doar ??--???--

asa ca banuiesc ca erau ceva caractere speciale.. or wth?

Posted

nu.. badfist mi-a zis ceva ca pe venus stia unu sa dea dc cand iti trimitea o chestie.. ne-am uitat in sbot dar aparea doar ??--???--

Am primit si eu mai demult un disconnect prin PM. Imi scrisese unul nu stiu ce si a venit si un disconnect, nu mai stiu sigur ce facusem eu inainte.

Posted

cum naiba sa sevanda nova armor cu 150mil:| astia is nebuni la cap... ce io apucat pe toti sa le dea asa eftin

pe venus esti norocos daca ei 100kk pe item (exceptie headu care e 200 si 350 +5 Fb) raspunsu e simplu multi playeri prefera protectoru decat armoru doar 1% din server folosesc armor desi cred ca nici 1%.

Posted

=) cred ca incep si eu sa postez poze cu unici :))

btw today i ksed nova +9 in arena :))))) 2v1 vs lord si tot am luat killu.. eram doar noi doi.. bug ftww :)

edit : eram cu boweru ca daca eram cu daggers lu ice nu avea nici 1 sansa wizzu :))

gzz vio :) spor in continuare

Posted

daca am gap 22 iau mai putine sp-uri decat cu gap mai mic cumva?:-?

ca mi se pare dubios cate sp-uri iau de la ongi

De la gap 9 incolo, stiu ca cifrele se pastreaza. Depinde si ce level ai tu fata de ongi (ideal e sa pastrezi minim10-11 levele diferenta).

Posted

De la gap 9 incolo, stiu ca cifrele se pastreaza. Depinde si ce level ai tu fata de ongi (ideal e sa pastrezi minim10-11 levele diferenta).

poi am lvl 23 gap 22 .. iau cam 4spuri pe party ong .. asta e bine sau rau?

Posted

Double-byte character...

Daca inserezi asemenea caractere in chat,numele stalului,w/e toti playerii care vad respectivul mesaj iau disconnect.

Lucrul asta se poate face doar prin packet injection sau hex .

Va sugerez sa incercati,e funny :D

Posted

daca imi spui si cum esti cel mai tare si cand treci prin tm iesim la 1 bere :)

te rog sa ma scuzi dar inafara de packet injection shit nu am inteles mare lucru..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...