Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Unde sunt cei mai multi? Pe mercury sau pe Rome?

Eee pe Terra . De aici dp forum cei mai multi sunt pe Rome , dar sunt level mare asa ca nu se'ncurca cu noobi . Din Romania n-ai de unde sa stii pe care sunt mai multi romani . Cu ce te ajuta daca te bagi unde-s mai multi romani ? pe fiecare server o sa gasesti romani , stai linistit !

Daca-s fii in locul tau nu mi-as dori sa joc pe serverul unde-s mai multi romani . Uneori, romanii sunt prea spurcati ( nu ma refer la cei de aici dp forum . ma refer la no-liferii aia de 11-14 ani care stiu doar sa cerseasca , sa-njure si cam atat ) .

Posted

Este indicat sa las gap? Si daca da , pana la ce level si ce gap?

Mai bine gasesti pe cineva care sa iti faca powerfarm. Gap poti sa lasi pana la orice level, indicat este gap 9, dar pentru un euro, mai ales la level mic, este greu.

Guest NewStarR
Posted

LOllLoLLLOO!!! a aruncat unu de 100+ costum de 33-37 armor unele iteme sunt si +3 sos si a mai aruncat un sword sos de 32+3 si shield sos de 32 + 20m si am luat eu tot :!!!

pana la ce lvl imi ajung 20m pt plvl

Guest NewStarR
Posted

Ermm, depinde ce level ai, la ce mobi vrei plvl, etc. (?)

am un nuker lvl 35

Posted

On the last notice Joymax changed his Item Mall policy, in order to enable one of the functions that was available since almost the begin on kSRO. It's called "Silk Gift". By this method users will be able to send Silk Gifts to others players through the in-game Item Mall, spending their already existing normal Silk. The sent Silk can be used by the reciver as normal Silk for purcharse Items from the Item Mall.

The new feature will be implemented on the next server inspection (9 of November). If you want to purcharse Silk you will have to agree with the new Item Mall rules.

Check the iSRO homepage for the fully changes on the Agreement service.

:) silkroadsecrets.blogspot.com

Posted

Stiti cumva ce da setul roc cand il ai pe tine ?

nu cred ca stie cineva pentru ca nu poti merge la rock (103+) si nici nu a murit pe vre un server iar daca ar cadea acel item ar costa cam 4b minim (banuiesc)

Posted

GAMMA joci pe Persia? si am impresia ca esti din Brasov :)). Daca joci pe Persia PM vturcanu , sunt la pc dupa ora 5 dupamasa in general... oare esti Alex? :)) (Derek)

Posted

fck yes!!!! (warriorul meu nu are optiunea de paypal dar o sa imi bag silk pe work si ii transfer pe warrior :))))))))) ) prea tare !!! La multi ani tuturor cu numele de Mihai ^^

Posted

GAMMA joci pe Persia? si am impresia ca esti din Brasov :)). Daca joci pe Persia PM vturcanu , sunt la pc dupa ora 5 dupamasa in general... oare esti Alex? :)) (Derek)

Vlade sunt yonutz&elsaff si multe altele :)))Mai da si un un pm in joc.

On the last notice Joymax changed his Item Mall policy...

Ar fi fain, eu am 3 acconturi si numa de pe unu pot incarca prin Paypal, si culmea, este cel mai mic character.

Merged.

Posted

Vlade sunt yonutz&elsaff si multe altele :)))Mai da si un un pm in joc.

Yonutz.. da tu pm, atat va schimbati charurile ca nu mai stiu care cum sunteti.

Posted

Astia au facut acum o diferentiere: silk normal si premium silk , cu premium silk poti cumpara iteme de la Item Mall si le poti vine la stall sau poti transfera unui alt player dar cu silk'uri normale nu poti cumpara iteme care se vand la stall(ingame) sau sa transferi unui alt player deci cred ca o sa preferati sa va incarcati silk normal pe chare decat sa le transferati pe cele prem !!

Posted

Astia au facut acum o diferentiere: silk normal si premium silk , cu premium silk poti cumpara iteme de la Item Mall si le poti vine la stall sau poti transfera unui alt player dar cu silk'uri normale nu poti cumpara iteme care se vand la stall(ingame) sau sa transferi unui alt player deci cred ca o sa preferati sa va incarcati silk normal pe chare decat sa le transferati pe cele prem !!

desigur ca doar cine au bani (turci,germani,egipteni ) o sa cumpere si o sa vanda pe stall daca pe 1 premium + sa ei de la gold boti dai cam 800kk la playeri ai putea da cam 500kk sa zicem si e convenabil zic e u

Posted

ce naiba e cu inspectia asta prelungita? pana la cat tine ca nu lasa sa intru pe pagina

s-a dat drumu de 1h se pot vinde toate itemele de pe item mall cu exceptia PREMIUMULUI

Posted

s-a dat drumu de 1h se pot vinde toate itemele de pe item mall cu exceptia PREMIUMULUI

Amuzant cum ai copiat in prima instanta o informatie lunga de 10km care o gaseam si pe site-ul oficial doar ca acum sa dovedesti ca fie nu ai citit fie nu ai inteles.Nu am inteles initial de ce ai dat copy-paste la informatia aia.Nu ca acum as intelege.

Defapt se pot vinde doar itemele cumparate din Premium Mall.

Cel putin asta am dedus prin experiment ca de citit nu am avut rabdare.

Oricum era dragut sa mearga transferate.Am char-uri cu avatar-uri,pet-uri,GT care nici nu le mai folosesc..era dragut sa fi mers transferate dar din pacate nu merg decat cele achizitionate din premium mall dupa update.

Posted

Amuzant cum ai copiat in prima instanta o informatie lunga de 10km care o gaseam si pe site-ul oficial doar ca acum sa dovedesti ca fie nu ai citit fie nu ai inteles.Nu am inteles initial de ce ai dat copy-paste la informatia aia.Nu ca acum as intelege.

Defapt se pot vinde doar itemele cumparate din Premium Mall.

Cel putin asta am dedus prin experiment ca de citit nu am avut rabdare.

Oricum era dragut sa mearga transferate.Am char-uri cu avatar-uri,pet-uri,GT care nici nu le mai folosesc..era dragut sa fi mers transferate dar din pacate nu merg decat cele achizitionate din premium mall dupa update.

nu toti de pe forum arunca ochi pe site-ul oficial.. Si care e problema ta daca am dat copy paste? ca nu inteleg

Posted

si inca o chestie. cei care pot cumpara premium silk sunt doar cei care sunt email verifyed.

de asemenea cu premium silk poti cumpara atat iteme din premium silk mall care sunt tradabile cat si cele din silk mall.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...